Дългото чакане след трансфер - Тема 78

• 39 982
  • 738
  •   1
Отговори
# 645
Милички, бихте ли споделили тези от вас, които са били или са с тридневни ембрита и сте забременяли, какви стойности имахте на 12 ден от ЗЕТ(кръвен)?
ЧХГ 200

# 646
  • Sofia
Момичета днес изживях по силен стрес и се опасявам да не е фатално. Сега ме започнаха пак болки като ПМС. Много се притесних. Някоя от Вас случвало ли се е да изживее по силно напрежение и да е завършила с положителен тест.

Аз не мисля, че стреса влиае. Все още не съм казала на работодателя си, а работя в много стресова атмосфера. Единствено имам проблеми с кръвното, защото много го вдигам, но си изпивам хапчетата и всичко се нормализира.
Би ли ми казала какви хапчета пиеш и каква е причината за високото кръвно? Аз бях на бипрол преди трансфера, но го спрях. И сега не знам далу го вдигам пак или не.

Аз писах в другата тема по този въпрос, но ще го напиша и тук. Започнах с високото кръвно още по време на стимулацията, отидох на кардиолог - бях 3 дни с холтер (голям кошмар, през 15 минути ми измерваше кръвното и пулса и след 3-тия ден имах чувството, че ще ми падне ръката). Изписа ми всяка вечер по половин таблетка бета-блокер - Небилет. След трансфера, обаче продължих да качвам кръвно и отидох пак на преглед и се сдобих с нови хапчета - Допегит (при нужда) и мерене на кръвното 4 пъти в деня. Само, че аз ходя на работа иии разбира се не мога 4 пъти да го меря, та го меря само сутрин и вечер. Като започне да ме боли глава и да ми става лошо веднага взимам половин хапче и всичко се нормализира. Сега в 12 г.с пак трябва да отида да видим какво ще го правим това кръвно. За мен причината е работната ми среда, много стрес и за съжаление, още крия и не съм си пускала и ден отпуска нито при стимулации нито при пункция и трансфер.

# 647
Момичета днес изживях по силен стрес и се опасявам да не е фатално. Сега ме започнаха пак болки като ПМС. Много се притесних. Някоя от Вас случвало ли се е да изживее по силно напрежение и да е завършила с положителен тест.

Аз не мисля, че стреса влиае. Все още не съм казала на работодателя си, а работя в много стресова атмосфера. Единствено имам проблеми с кръвното, защото много го вдигам, но си изпивам хапчетата и всичко се нормализира.
Би ли ми казала какви хапчета пиеш и каква е причината за високото кръвно? Аз бях на бипрол преди трансфера, но го спрях. И сега не знам далу го вдигам пак или не.

Аз писах в другата тема по този въпрос, но ще го напиша и тук. Започнах с високото кръвно още по време на стимулацията, отидох на кардиолог - бях 3 дни с холтер (голям кошмар, през 15 минути ми измерваше кръвното и пулса и след 3-тия ден имах чувството, че ще ми падне ръката). Изписа ми всяка вечер по половин таблетка бета-блокер - Небилет. След трансфера, обаче продължих да качвам кръвно и отидох пак на преглед и се сдобих с нови хапчета - Допегит (при нужда) и мерене на кръвното 4 пъти в деня. Само, че аз ходя на работа иии разбира се не мога 4 пъти да го меря, та го меря само сутрин и вечер. Като започне да ме боли глава и да ми става лошо веднага взимам половин хапче и всичко се нормализира. Сега в 12 г.с пак трябва да отида да видим какво ще го правим това кръвно. За мен причината е работната ми среда, много стрес и за съжаление, още крия и не съм си пускала и ден отпуска нито при стимулации нито при пункция и трансфер.
Много благодаря, и при мен вдигането е от стрес и напрежение. Ще попитам за този медикамент дали е добре за мен.

# 648
Деца са се раждали и по време на войни,така че не е голям фактор стреса.Успех!

# 649
Мили дами, благодаря на всички за подкрепата. Днес се чувствам много по спокойна. Нямам вече толкова силни болки. Само леки спазми от време на време като при ПМС.
Дано Бог реши да  дари всички нас чакащите с щастие.
Разказвайте как сте днес.

# 650
  • София
Ако стресът беше средство за контрацепция, човечеството щеше да се е затрило още през каменната ера. Simple Smile

# 651
Може ли да има извънматочна без кървене? И кога се появяват симптомите?

Вчера ми беше лапароскопията - извънматочна бременност. Започна с кафяво-червеникаво течение и силна болка в дясно. Иначе чхг през два дена беше 51, 115, 190, 336.

На кой ден от трансфера ти започна кървенето и болките?
Беше спонтанно забременяване, след 7 неуспешни трансфера прекрати е опитите, така че си беше изненада.

# 652
Момичета, нещо съм истинала. Какво пиете за кашлица. Вчера ходих на лекар, но ме болеше само гърло

# 653
Запис и от мен. Аз съм със ЗЕТ на два 5дневни. Пуснах тест на 8-ми ден след трансфера-348, на 10-ти ден-775 и вчера на 12-ти ден -1872. До тук всичко вървеше добре, но днес започнаха болки и сега прокървих. Ще се побъркам. Има ли някояот вас преминала през нещо такова?Мисля, че и този няма да се получи.
С моята първа и успешна бременност на 9 ден прокървих. Така и не се разбра точната причина,но продължи известно време тунсе засилваше,ту ставаше по-кафеникаво. Спомням си,че док ми спря фраксипарина и ми изписа ВитС 1000от разтворимите. И в моя случай беше многоплодна бременността. Успех и спокойствие до колкото е възможно.

# 654
Момичета, кажете ми какво е положението, моля! Май е ниско😔 12 ден съм на 3дневни

# 655
Според мен имаш шанс. Мисля,че ще те накарат да повториш теста. Мърка, видях,че пускаш в Селена, при кой доктори си?Аз също съм там и съм 3 ден след ЗЕТ.

# 656
Според мен имаш шанс. Мисля,че ще те накарат да повториш теста. Мърка, видях,че пускаш в Селена, при кой доктори си?Аз също съм там и съм 3 ден след ЗЕТ.
Д-р Даниел Ставрев. Много съм доволна от него. Знам, че неговата работа е свършена. Но... малко се разстроих с тази стойност

# 657
Ако имаш хориомон е опашка от него ако нямаш честито

# 658
Ако имаш хориомон е опашка от него ако нямаш честито
Нямам хориомон, нищо. Мислите ли, че е добре, наистина?

# 659
Никой не може да каже дали е добре докато не повториш теста. И аз чакам днес да видя развоя на такова ниско чхг.
Успех!

Последна редакция: ср, 20 ное 2019, 09:48 от жълтурчо

Общи условия

Активация на акаунт