Каква марка хладилник да избера

• 72 051
  • 734
  •   1
Отговори
# 570
  • Велики Преслав
Кой е казвал да го задържат. Нека просто го натиснат. След като светне кажи какво изписва

# 571
Кой е казвал да го задържат. Нека просто го натиснат. След като светне кажи какво изписва

Когато го натисна светва, обаче не мога да го променя все стой на 22°

# 572
С бутоните от другата страна.

# 573
  • Велики Преслав
Вики. Я снимай какво пише на дисплея

# 574
Този хладилник AEG santo ли е?Пилотна лампа (зелена)

2 ключ за включване / изключване

3 бутона за настройка на температурата (за по-високи) температури

4 Дисплей за температура

5 бутона за настройка на температурата (за по-ниски температури)

6 Индикатор COOLMATIC (жълт)

7 Бутон за COOLMATIC
 Бутони за настройка на температурата

Температурата се регулира с помощта на бутоните "(WARMER) и (COLDER)При теб са Kalter и WarmerБуква а е с две точки, нямам в момента как да ти ги изпиша/

Тези бутони са свързани към температурния дисплей.

• Температурният дисплей се превключва от дисплея на АКТУАЛНАТА температура (индикаторът за температура свети) към дисплея на ИСКАНАТА температура (температурният дисплей мига) чрез натискане на един от двата бутона, + или

С всяко следващо натискане на един от двата бутона, ЖЕЛАНАТА температура се регулира с 1 ° C.

Ако нито един от бутоните не бъде натиснат, дисплеят за температура автоматично се превключва обратно след кратък период (приблизително 5 сек.) Към дисплея на АКТУАЛНАТА температура.

ЖЕЛАНА температура означава: Температурата, която се изисква в хладилника, това може да се регулира

на температурите, показани на дисплея.  ЖЕЛАНАТА температура

се обозначава с мигащи цифри.

АКТУАЛНА температура означава:

Дисплеят за температура показва температурата, която в момента присъства в хладилника.  АКТУАЛНАТА температура се обозначава с непрекъснато осветени цифри.
функция COOLMATIC
Ако се налага да поставите голямо
количество топла храна, например
след пазаруване, ви предлагаме да
активирате функцията COOLMATIC, за
да изстудите продуктите по-бързо и да
избегнете затоплянето на останалата
храна, която вече се намира в
хладилника.
функция FROSTMATIC
Функцията FROSTMATIC ускорява
замразяването на пресните храни и в
същото време предпазва вече
съхраняваните храни от нежелано
затопляне.

Последна редакция: чт, 13 май 2021, 15:15 от niljaniljo

# 575
Здравейте! Предстой ми купуване на хладилник. Спряла съм се на няколко модела Beko, Haier, Lg, Whirlpool.
Въпроса ми е дали да е с инверторен компресор или обикновен и като цяло на коя марка да заложа. За haier почти нищо не намерих, но дават добра гаранция - 6 на хладилника и 12 на компресора. Whirlpool-a пък дават 15 години на компресора.

https://www.technopolis.bg/bg/Hladilnici-s-frizer/Hladilnik-s-fr … 60-ZXBHN/p/660762

https://www.technopolis.bg/bg/Hladilnici-s-frizer/Hladilnik-s-fr … -735-CWJ/p/660107

https://www.technopolis.bg/bg/Hladilnici-s-frizer/Hladilnik-s-fr … 21O-OX-H/p/663126

# 576
  • Велики Преслав
Аз имам 10 годишен Haier с инверторен компресор. Като цяло съм доволен. Охлажда добре. Много е икономичен.
  След 8 години направи проблем с издути кондензатори по платката. След това прекъсна кабел на врата. Ремонтите за материали излязоха 15 лева. Ако са със същото качество бих взел.
Имам и Беко. 2
 Единия е купуван 1998 със Но фрос
Другия 2018 пак със тази система.
Новия е боклук.
   Както и да го настроиш, в хладилната част си е 1 градус. Независимо дали на дисплея пише 8 или 1 вътре е все 1 градус.
   Има смисъл да е инверторен. Наистина е по икономичен и охлажда по бързо.

# 577
Заложете на LG. Сега имат модели с 5 години гаранция.
Ако тази марка я бива в нещо, то това са хладилниците и монитори/телевизори.

# 578
В крайна сметка избрахмe Haier-a. В магазина също ни казаха, че Lg и Haier са най-добрите марки, но мъжа ми избра Haier. В сравнения с 25 годишния ни Stinol всеки друг ми се струва бижу 😁

# 579
Малко късно, ама да се избира между китаец и кореец и да се избере китаеца е малко тъжно.
Особено след като многократно се е казвало, че корейските марки правят от най-добрите хладилници.

# 580
  • Велики Преслав
Извинявай ама Хаиера и моя и тея в технополис които видях, не са правени във Китай а в Германия. Отделно, че страната вече не е приоритет. Да не мислиш че роботите дето ги правят в Китай или Корея са различни и едните работят по качествено.
    По-характеристики и количество материали пак не са много различни. Хаиера е 100 кг и ЛЖ е 100 кг. Като една потребителка, дето много се радва на полското си Горение, пък то китайско.

Последна редакция: пт, 14 май 2021, 17:23 от Vasil Vasilev 676271

# 581
Жалко, грешен избор.

# 582
  • Велики Преслав
Никой обаче не даде аргумент, защо не бива да се купува Хаиер. Че ЛЖ са добри знаем, ама не е грешно че са купили Хаиер.

# 583
И айфоните са правят в Китай, ако това е важно, ама са айфони.
Точно по-важно е фирмата и след това къде се правят.
Китайците са много далече от качествена домашна техника, това не са телефони и боклуци.

# 584
  • Велики Преслав
Добре де, кажи къде му е проблема
 10 години.
Компресора му е Ембрако, отвън е с метална обвивка с дебел профил, вътрешното разположение не е зле. Кое му е проблема. Произведен и внесен от Германия. Обаче си охлажда.
Съгласен съм, ЛЖ са здрави, мене обаче ми пищеше инветорната платка. Техника каза, те са си така и го върнах. Сетне взех Беко и ми се щеше да не го бях връщал но това сега не е от значение.
Та хаиера издържа без проблем 8 години, което смятам е много добре.

Впрочем, пък платката му е Японска със интеграли и чипове на Тошиба.

Общи условия

Активация на акаунт