Ако имаш ОСМОКЛАСНИК, добре дошъл си на форумски празник

• 30 118
  • 742
  •   1
Отговори
# 210
  • някъде ... тук ...
Ние, последно ходихме на "Горката Франция" с дребния. Каза, че била много откачена комедия. Довечера ще ходи с отбора на "Как се обира банка" в Сатирата. Ще видим какви са отзивите.

# 211
Чета за тъжни дечица и разтревожени родители.
Според мен във всяко едно училище има минуси и плюсове. Никъде не е “” уау”.  Я учител няма да ти допада, я деца, или пък сградата.
Както казва една психотерапевтка “ситуацията е такава, но е важна твоята реакция и ти как възприемаш дадените условия и как ще се справиш”.
Мога да препоръчам психотерапевт от Варна, работи с бахови есенции. Помага и работят. За всички, които са от София- консултация по телефона. Жената разпитва надълго и нашироко за да намери къде е проблема.
От личен опит капките работят. Синът ми се прибираше с всекидневно главоболие от училище.( тази година от септември) Като в петък беше най- тежко положението. Много често му давах нурофен, защото масажите не му помагаха. След като започна да приема капките почти не го е боляла глава, ако се случи му давам от капките и му минава. Вече не взима лекарства. Аз съм ги пила за себе си- помогнаха ми. Препоръчвам да се пробва и този вариант преди да хукнете към друго училище.
Плащат се само капките, може по телефон да се свържете, получават се по Еконт.
Който се интересува на лични ще му дам тел и име.
Поздрави на групата😊

Последна редакция: нд, 03 ное 2019, 15:14 от Elea Lea

# 212
  • София
Класната на щерката ще ги води вкупом на "Декамерон". Поне жената ще се подсигури, че всички ще са наясно със сюжета, когото започнат да го учат Wink

# 213
Класната на щерката ще ги води вкупом на "Декамерон". Поне жената ще се подсигури, че всички ще са наясно със сюжета, когото започнат да го учат Wink
Казвай кога и къде  Grinning

# 214
  • София
Казвай кога и къде  Grinning
На 12.11 във Военния

# 215
Да се включа и аз относно театрите, които се харесаха на тинейджър: "Един безумен ден", "Ромул Велики", "Редки тъпанари" (най-смешния театър, който съм гледала до сега), "Черна комедия". От "Колко е важно да бъдеш сериозен" не беше впечатлен.

Аз не съм се записала за форумската среща, но все повече обмислям да дойда. Особено мило и приятно ми стана, че Fair Lady е включила в баджовете и не често пишещи мами като мен🤗
Само за протокола- тинейджъра е момче 😉

# 216
  • София
Здравейте и хубава седмица на всички!
Да помоля ако има някой/някоя непотвърдил се на Спунк, да го направи да речем до сряда, за да фиксирам бройката в кръчмето.
Разбира се и всички непотвърдили са добре дошли, но доколкото можем да потвърдя.

И аз се сетих за "Госпожа министершата", "Един безумен ден" също - на тийнката и хареса.

# 217
  • Sofia
Аз пък никъде не ги водя Relaxed Вечер нито сили имам, нито желание за друго, совен да си къщувам. Каквото им организират от училище (, а то е почти нищо), това е. Сега даже го попитах дали страда от това, че ми стана съвестно - погледна ме странно "откъде ти хрумна".
Потвърдила съм се на Спунк, потвърдих информацията на ЛС на Fair Lady (моля, дами, ако е само за баджа, пишете на лични, че свети нов отговор в темата само за тази информация) и чакам 09.11. BeersWine Glass

# 218
  • В средата на времето
Гутен  Морген на всички. Simple Smile
Аз нямам какво да кажа, но да се разпиша. Simple SmileНа театро не съм водила тийна в скоро време, но набелязах няколко постановки от споделените тук. btw, вашите деца учат ли днес?

# 219
  • някъде ... тук ...
Младежът каза, че "Как се обира банка" бил смешен. Питах за сравнение - на "Горката Франция" било по-забавно. Дай им забава...

# 220
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Аз също не ги водя на театър, но пък футболни и волейболни мачове да. 😂
Голямата учи с редовни часове, дребния има спортен полуден.

# 221
  • София
Моите не учат, мънечко е на кино, другото ги викат в три часа, но защо не знам.

# 222
  • София
Добрютро и от мен. Големият (10 клас 73то) -среща с писателя Захари Карабашлиев, организирана от г-жата по литература. Малкият( 8клас)- отново филм на НЕ. Моля,  някоя мама да ме осветли в кое толкова "малко и ужасно, със само една зала за прожекции" кино ги водят от 91 ва. Много се кокореше, когато му разказах, че едно време нямаше мултиплекси и си чуквахме срещите в различни точки на София, според програмата на съответното кино...

# 223
  • София
Залагам на Дом на киното. Joy
Само една зала е, правят прожекции на чуждоезикови филми. И верно е много старо и с неудобни седалки.

# 224
  • Sofia
Големият (10 клас 73то) -среща с писателя Захари Карабашлиев, организирана от г-жата по литература.

Супер!!!

Общи условия

Активация на акаунт