Ако имаш ОСМОКЛАСНИК, добре дошъл си на форумски празник

• 30 129
  • 742
  •   1
Отговори
# 225
СЪОБЩЕНИЕ

73. СУ обявява едно свободно място в 8. клас с прифилиращи предмети чужди езици НЕ и АЕ.
Срок за подаване на документи: 4.11.2019г. от 12:00 до 15:00ч. в 214 кабинет.

# 226
  • София
Това пък място от къде се взе? Трансферите продължават тази година доста време..

# 227
  • София
Това момиче, което отиде преди седмица в 91 НЕГ се оказа от 73-то. На мен ЕД ми отчете, че напуснала в сряда. Мястото е с втори чужд език АЕ.

# 228
  • Sofia
Абе гледам аз от няколко дни в Школо випускът е 104, а не 105 деца...

# 229
  • София
Така се надявах девойчето да е дошло от Испанската, след като ganis  каза, че не е от 73то., за да може да се освободи местенцето на детето на Сънчо. Все пак най-логично беше да е именно от 73 и логиката се оправда. Дано да е щастливо в НЕГ.
Искам да попитам майките от НЕГ дали имат някаква организация за утре преди РС. Мога да се присъединя след 6 и нещо.

# 230
Залагам на Дом на киното. Joy
Само една зала е, правят прожекции на чуждоезикови филми. И верно е много старо и с неудобни седалки.
Не, някъде на "Стамболийски", до книжарница Хеликон, съседен вход, партер. А сега де??? Когато мина ще погледна   чия е сградата.

Майките от НЕГ ще се видят в 18 ч. пред НЕГ и ще си намерят кафене за кратка среща. Заповядай, Jenap, ще се радваме!

Дано поне преместеното дете да е на МаваМава. Там също имаше драма заради некласирането в НЕГ. Майката, обаче, спря да пише във форума. Има логика да е това дете. То идва от "Веда" и попадането му в класа на ВГ не би било фатално, а сбъдва генерална мечта да учи в 91 НЕГ.

Последна редакция: пн, 04 ное 2019, 13:09 от Шарлот

# 231
  • София
Киното предполагам е Евросинема.
Запомнила съм го с много неудобни седалки.

# 232
  • София
Вероятно Евросинема.

Изпреварили са ме  Simple Smile

# 233
Да, браво на вас! Евросинема е.

# 234
  • Sofia
Дано поне преместеното дете да е на МаваМава. Там също имаше драма заради некласирането в НЕГ. Майката, обаче, спря да пише във форума. Има логика да е това дете. То идва от "Веда" и попадането му в класа на ВГ не би било фатално, а сбъдва генерална мечта да учи в 91 НЕГ.

Когато обявиха мястото в НЕГ, и аз за тях се сетих, а и не съм спирала да ги мисля. Обаче последният ѝ пост в темата за 73-то беше на 25.10. след РС, а класирането в НЕГ беше на 23.10. Като форумна клюкарка да докладвам аз Relaxed Никът ѝ е fairytale lady, но на телефона ми я показва като mavmava - така разбрах, че е тя.
Миналата седмица момиче отиде в паралелката на сина на Jiema, а не на ВГ. Следя ги аз нещата около немския Wink

И тези нашите пък пуснаха обявлението без пол и тъкмо задействахме всички канали за нашето приятелско момче, взеха, че дописаха "за момиче" Confounded

Сънче, помислете пак Hands Pray

# 235
Освободеното място е в Е клас, не е при ВГ; този клас май са с учебника на KLETT - поне си продължава със същия учебник.

# 236
  • София
Майките от НЕГ ще се видят в 18 ч. пред НЕГ и ще си намерят кафене за кратка среща. Заповядай, Jenap, ще се радваме!

Много моля да поръсите по пътечката до кафенето от розмарина! За ориентир за закъснелите.Flowers LeavesFlowers LeavesFlowers Leaves

# 237
  • София
Ani, мерси, но не иска немски Simple Smile още за НЕГ я питах за всеки случай, въпреки че нямаше да и стигне.

Да ви призная май вече позабравя филма "местене в друго училище". в РУО казаха, че и за местене в клас трябва писмо до мин.

# 238
Сънчо, другата година ще е с други учители. На децата ще им свикне. Не знам при вас фиксирани ли са паралелките. При нас за добро или лошо всяка година се преформатират. 9-ти клас заради лайстунг-ите, 10-ти клас май остават същите и от 11-ти пас се разместват - заради профилиращите предмети.

# 239
  • София
Да, saffron, по KLETT са.
Ани, съжалявам, че не се получи за приятелското дете Hug. Да следим все пак сайта. Нищо не се обявили за класиране за момента. Ако случайно не са се явили кандидати (все пак годината напредна, не всеки се решава на смяна), си мисля, че ще направят като във ФЕГ - без квоти.
Инак да, проучването от мин.седмица малко ми се обърка поради твърдението тук на ganis, че не е от 73то, а беше станало ясно, че е била там девойката, та грешно го изтълкувахме, че е било до 7 клас... Както и да е, разбрахме се със Сънчо Hug - продължавам да стискам палци за дъщеря ти да намери мястото и спкойствието си.
За утре - за РС в НЕГ и аз се надявам да успея за 18 ч., но дали за закъсняващите ще е удобно тук да се драсне името/мястото на кафето? (извинявайте, че спамим Blush).

Общи условия

Активация на акаунт