Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е общата тема на публикациите?
Какви са основните теми, обсъждани в публикациите?
Как участниците възприемат образователния опит на децата си?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е общата тема на публикациите?
Публикациите обхващат различни теми, включително благодарности за новата тема, споделяне на училищни преживявания и академични дейности на децата, планиране на среща, предоставяне на забавни коментари и обсъждане на идеи за подаръци и срещи. Родителите изразяват загрижеността си относно образователния процес и здравето на децата си.
-
Какви са основните теми, обсъждани в публикациите?
-
Как участниците възприемат образователния опит на децата си?
-
Какви са плановете за срещата?
-
Какви са мненията за учителите по математика и физика?
Предложих да вървят двата заедно, но не е ентусиазирана, а и по-нататък като вкараме БЕЛ и мат., ще ни дойде много нанагорно на всички (учене, плащане, возене, взимане....)
).
И първият ми пост сутринта започна с тази емтока
Та идейка да я увлечеш по нещо на английски, да видиш как ще тръгне бързо-бързо. В клас на сина ми в 3 клас дойде ново дете. Отишло при госпожата по английски и ѝ казало: "Спешно трябва да науча английски, че много изпускам от един ютюбър"
Пък вчера точно за вас си мислех, таейки надежда, че и моето момиче няма да забрави напълно това, което е научила по НЕ, както наборката
), аз виждам време и възможност да ходи и сега на английски човекът, няма да се обърка с немския посмъртно, но не искал да пише още едни домашни. Разбрали сме се за догодина.
То аз решението го взех бързо... Като си наумя нещо, не мога да чакам