Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е общата тема на публикациите?
Какви са основните теми, обсъждани в публикациите?
Как участниците възприемат образователния опит на децата си?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е общата тема на публикациите?
Публикациите обхващат различни теми, включително благодарности за новата тема, споделяне на училищни преживявания и академични дейности на децата, планиране на среща, предоставяне на забавни коментари и обсъждане на идеи за подаръци и срещи. Родителите изразяват загрижеността си относно образователния процес и здравето на децата си.
-
Какви са основните теми, обсъждани в публикациите?
-
Как участниците възприемат образователния опит на децата си?
-
Какви са плановете за срещата?
-
Какви са мненията за учителите по математика и физика?

Ще видя как ще се оправям и в какъв вид и състояние ще се появя на срещата 

В общи линии в 91-во са спазени процедурите, но потвърждават, че последните двама подали (неясно дали в удължения срок), са двама от класираните. За СМГ са съгласни, че има нарушение (номера, неотписани от 91-во са кандидатствали с оригинали в СМГ) и цитирам: "във вързка с констатираните нарушения на директора на СМГ, на РУО-софия е възложено да предприеме действия по компетентност".

Толкова не съм се вълнувАла за нещо предстоящо от доста време насам.
Ако нямаш списък, ще пуснем.. Аз пак ще взема листчета, да има за всеки случай.. Но идеята на предварително направените е точно да се четат по-ясно като са еднакви. Само ако ти се занимава!! То аз предложих първоначално, но в крайна сметка взех листчета, както говорихме тук..