Боран Кузум❧Айбюке Пусат и колеги - след "Соколовият хълм"❧Навсякъде ти/Her Yerde Sen❧Т.3

• 61 082
  • 737
  •   1
Отговори
# 165
Привет! Hug
С "Хекимолу" си починах. Много хубав каст, идеално си партнират Каан, Окан, Тимучин и Ебру. Зейнеп и Емре също ми харесаха, обрана игра, нищо излишно в сюжета. Със сълзи се смях и изобщо не се сетих за Хаус.

https://www.instagram.com/p/B6VzUfkI-BK/

https://www.instagram.com/p/B6VyoGdnMz7/

След доктор Атеш, ще намина през Чукурова, а Чудо оставям за десерт и тогава ще пиша. Grinning
За съжаление Боран, Танер Йолмез, Метин Акдюлгер не бяха забелязани и оценени във "ВВ Кьосем". Не за друго, а заради игнорирането на сериала от турската публика. Отлични актьори са и тримата. Метин ще гледам в "Атийе" отново заедно с Берен, този път с тях е и Мехмет Гюнсюр.

# 166
  • София
Добър вечер, пчелички! Animal Bee

Онче, много ти благодаря за информацията относно Боран. Flowers Cherry Blossom Ама само се информираме напоследък за нашето момче, и все чакаме ли, чакаме да го гледаме, ама йок още. Sad

Лу, радвам се, че и Боран, и Танер имаха възможност да участват в стойностни проекти, в които талантите им изпъкнаха, актьорската им игра се разгърна, и в които феновете ги заобичаха. Heartpulse Съответно, Боран в "Ти си моята родина", а Танер в "Доктор-чудо". А Метин участва в "Şahsiyet", чийто актьор в главната роля (Халюк Билгинер), предполагам, сте разбрали, съвсем наскоро спечели награда Еми за ролята си. Както ги е споменала Лу, за момент се замечтах да видя тримата в една продукция. Heart Eyes Би било приказно, колкото и нереално да изглежда засега. Smirk

Прекрасен Боран в инстаграм, с послание към Хюмейра: Blue Heart
Скрит текст:
"Bazen dinlediğimiz bir müzik, gördüğümüz bir resim, izlediğimiz bir performans bizi hayata ve kendimize karşı harekete geçirir. Yaşama dair bir mesaj vermek yerine bir his bırakır bizde, etkisini uzun süre sürdürecek olan... Hayatı başka bir pencereden gösterir.
Benim de yaptığım işi yeni bir perspektiften görmeme vesile olan, insanların ruhuna dokunabilmenin gücünü hissettiren ve uzun süredir beraber oynamanın hayalini kurduğum muhteşem insan Hümeyra... Her biriyle geçirdiğim her dakika için minnettar olduğum güzel insanlar @canerozyurtlu @berrocks @ozpirincci @enginozturk @sebnembozoklu @mericaral @meliksahtas @muge_ozen @ozanguler
Sizlere teşekkür ederim...
Ve herkeste böyle bir his bırakacağına inandığım yeni filmimiz ‘Biz Böyleyiz’
10 Ocak’ta görüşmek üzere, hepinize sevgiler... B

Sometimes a song we listen to, a picture we see, a performance we watch makes us action against life and ourselves. Instead of giving a message about life, it leaves us a feeling, the one that will last long... It shows the life from a different point of view.
Hümeyra is a wonderful artist who makes me see my work from a different perspective, makes me feel the power of being able to touch people’s soul and I’ve been dreaming on acting together for a long time.
I’m grateful for each minute I’ve spent with our amazing cast and crew.
Thank you all...
And I believe that our new film will make you feel this way. In theaters on January 10th! See you there.. With love. B"
Придружено с няколко снимки, но тази ми е най-любима: Heart Eyes

Айде, до 10-ти януари остана още малко! Дано "Ние сме такива" да се появи скоро след това и в интернет пространството, и да можем скоро да се радваме на Боран на екран! Hands Pray Heart

И, допълнително, снимки и видео от каста на "Ние сме такива". Лудетини: Sweat Smile

https://twitter.com/kuzucuuuuuu/status/1208858100851183619

И, за лека нощ, този повече от прекрасен момент от последния епизод на "Доктор-чудо": Sparkling Heart Sparkling Heart Sparkling Heart

# 167
Привет! Hug
За "Д-р Чудо" само суперлативи ли ще редим ние тук Joy На мен например раздялата на Белиз и Ферман ми е малко неубедителна. Смесването на работа и личен живот не се отрази добре на връзката им. Белиз успя ли да чуе разказа на Ферман за случилото се със сестра му или само разбра за съществуването ѝ. Би трябвало да се опита да го разбере, но се разделиха някак бързо и лесно. На вас не ви ли куца тази линия от сюжета?
Останалото за серията са само суперлативи. И Ела ми хареса - внесе някакво спокойствие сред напрегнатите от личните си проблеми хора в екипа. Много бързо намери общ език с Али, може би защото има добър усет за решаването на проблеми и липсва лична емоционална ангажираност с Али, каквато виждаме при Ферман - асоциацията със сестра му; при Адил - бащинството; при Назлъ - много силното приятелство и стремеж постоянно да помага. Но изглежда участието на Ясемин приключи.

Репортаж на Юксел Шенгюл с Танер Йолмез за изданието "Sözcü Gazetesi", на руски език в спойлера

Скрит текст:
Когда я встречаюсь с каждым гостем, с которым я беседую, я, конечно, пожимаю друг другу руки, как и все остальные. Но на этот раз все было иначе. Мое место встречи было на съемочной площадке Чудо-доктора, и человек, у которого я собирался взять интервью, был Танер Олмез (33) или Али Вефа, врач, который работает в хирургическом отделении больницы.Я подумал, что если бы он протянул мне руку, он мог бы не сжать ее, убежать, и вдруг он был бы расстроен. А потом я рассмеялся, как и миллионы поклонников Али Вефа, и я погрузился в сериал. Это было прямо противоположно тому, что мы уже видели на экране Фокса, и это был Танер Олмез, который протянул руку первым. Он понял, о чем я думаю, и он улыбнулся: “Это не я одержим прикосновением, это доктор Али Вефа в сериале."
Наш разговор уже начался с Али Вефа, и пошло продолжение.

Отвечая на вопросы Юкселя Шенгюля Танер ответил:
"В нашем доме всегда слушали народные песни. Отдельное радио в зале, отдельное радио на кухне, народные песни с утра до вечера, даже во время отдыха. Когда семья собиралась, мы пели народные песни, и я все еще пою »

💥В сериале ты делаешь операции, режешь людей, но ...

То, что вы видите на экране, это не кровь, иногда сироп, иногда вишневый сок.

💥Мы знаем об Али Вефа, но есть ли у Танера Ольмеза навязчивые идеи?

У кого их нет. У меня есть такие же навязчивые идеи, как и у Али. Например, у меня страх высоты, у меня страх крови. Кровь видеть не могу. Если бы я случайно порезал руку, я бы упал в обморок. Правда в том, что я не могу быть врачом.

💥Когда вы получили это предложение в проекте, было страшно?

Я понимал свою ответственность, но мне очень понравился Али Вефа, и я рад этому предложению. Я актер театра, поэтому чем сложнее роль, тем счастливее актер.

💥Была ли подготовка сложной?

Самая сложная часть была подготовительной. Я встречался с детьми с аутизмом, с их родителями, вошел в их дом. В основном я сидел в углу, не разговаривая, избегал зрительного контакта, старался не смотреть на них пристально. Боялся, что буду беспокоить их. Я стоял рядом с детьми, как растение. Слова неадекватны, глаза, взгляды говорят сами за себя. Вы видите, что вы переживаете в этих взглядах, вы видите печаль.

💥Али Вефа является надеждой для них...

Это очень важно, я рад, что могу дать им достаточную надежду…

💥Каково же количество людей с аутизмом в Турции?

К сожалению, число людей с аутизмом в Турции очень высоко. Родители говорят: "Наш мальчик немного вещь". То, что они называет "вещь", - это ребенок с аутизмом. У ребенка нашего близкого друга аутизм, но семья не может принять это.

💥Может, поговорим о выздоровлении от аутизма?

Не исключено, что они поправятся. Есть надежда, есть свет на кончике иглы. У кого-то есть этот маленький проблеск надежды, у кого-то нет. Это очень сложный процесс, но не невозможный, чтобы увеличить крошечный свет, найденный в нем.

💥Али Вефа в сериале с аутизмом и синдромом Саванта…

Синдром Саванта-один из разных уровней аутизма. Это встречается очень редко. Это потому, что человек обладает особыми способностями в отношении того, к чему он относится. Например, если он мастер по двигателям, он будет достаточно искусен, чтобы сделать трехмерный рентген двигателя, который он собирается починить. Али Вефа также делает рентген пациентов своими глазами в сериале.

💥Есть ли на улице люди, которые говорят: «Почему бы тебе не осмотреть меня»?

На улице так много людей, которые просят меня осмотреть себя, своих детей и свою жену! Я хотел бы сломать актерские стереотипы на экране.

💥Может, поговорим о твоем родном городе, детстве и семье?

Я из Дерсима... Мама и папа жили в Германии. Мы с братом годами жили отдельно. Не поймите меня неправильно, у меня было счастливое детство. Летом я ездил к бабушке по папиной линии в деревню в Дерсим. Я работал в ее продуктовом магазине. Зимой, когда школы открывались, я возвращался в Стамбул, жил с бабушкой по маминой линии в Халиджыоглу. Она была моим величайшим защитником, бабушка.

💥Как начинался театр, то есть твое актерское мастерство?

Я начал играть в театре муниципалитета Бакыркёй. Затем в мою жизнь вошла консерватория. Потом много лет работал в частных театрах.

💥Ты в главной роли с аутизмом на экране и любимец всех. Можем ли мы сказать, что ты сломал шаблоны в мире сериалов?

Хотелось бы, чтобы я смог сломать актерские модели на экране.

💥 Ты интересуешься Назлы в сериале, но кто у тебя в сердце в реальной жизни?

У меня есть девушка, которую я очень люблю, она актриса, ее зовут Эдже Чешмиоглу. Мы вместе уже три года, и у нас все хорошо.

💥Что бы хотели сказать тем семьям, где есть дети с аутизмом…

Дети с аутизмом очень особенные и приятные люди. Им не нужно рассказывать мне о своих проблемах отдельно, я все понимаю по их глазам. После того, как я начал играть Али Вефа на экране, на мои плечи возлагается большая ответственность. Это пусть они знают. Пусть они не перестанут преследовать тот свет, насколько я игрой его описал, и найдут его, и никогда не перестанут бороться. Этот свет покажет, насколько особенны эти дети.

💥Так же, как Али Вефа…
Да, точно так же, как Али Вефа…

Специалист по психическому здоровью детей и подростков Проф. Dr. Али Верен Туфан ответил на вопрос об аутизме.

Что бы вы хотели сказать о Али Вефа (в исполнении Танера Ольмеза), докторе с аутизмом в сериале "Чудо-доктор"?

Али Вефа отражает синдром Саванта в сериале. Этот синдром идентифицирует людей, которые проявляют превосходную способность в ограниченных областях, таких как память, арифметика, рисование или музыка при наличии аутизма. Персонаж, изображенный господином Танером, может повысить осведомленность общества. Я хотел бы поблагодарить его и всю команду сериала за то,что они привлекли внимание общественности к проблемам, с которыми сталкиваются люди с аутизмом в своей повседневной жизни.

Споделено в ИГ от - Айбюке, сочи мениджърката си, която винаги я подкрепя

и от Фуркан - с приятел и съпругата му.

Снимките и клипчето от поста на Тинчето с Боран, Мерал, Беррак са от рождения ден на Йозге Йозпиринчджи.

Сериалът "Рамо" ще е конкуренция на "Хекимолу", планиран е за излъчване във вторник, начало 21 януари /предварителна информация/.

Мурат с дъщеря си Нил и съпругата си Нихан Аслъ

Последна редакция: вт, 24 дек 2019, 09:22 от LU4IQ

# 168
Привет Hug
Направихте ли трапезата за Бъдни вечер? Grinning Аз съм малко в кафе пауза Smirk , та да ви донеса коледно подаръче- втори фрагман на 16 епизод на "Доктор Чудо" Hug

Лу, и на мен ми е неубедителна линията Белиз- Ферман.  Не знам какво искат да ни покажат с нея. Не ми харесват като двойка, поведението им един към друг- също. По- скоро Белиз не ми допада, нея наистина не я разбирам какво иска.

За тези, които не следят Доктора- един кадър от очаквания "Ние сме такива"  Hug
Емрах  със сериалната си кака Емре. Blush

Светла Бъдни вечер, момичета! Christmas Tree Sparkling Heart

# 169
Честито Рождество!
Здраве и късмет за вас и семействата ви! Hug

Превод на фрагмана за еп. 16 и озет

Цитат
Али - У меня душа болит...как будто здесь что-то колит
Адил - Сынок, расскажи что происходит....
Али - Мне кажется Назлы с кем то собралась на ужин...
Ферман - Али...мы сегодня с тобой не общались....Как ты?
Али - Я не в порядке....
Ачеля - Я подумала что ты наберешься смелости для некоторых вещей когда увидишь своими глазами ....
Ферман - Белиз, что происходит? Что за поведение? Есть, что-то о чем я не знаю?
Белиз - Не знаю, это ты мне лучше скажи есть что-то?
Али - Когда один находится в другом месте, почему это так расстраивает другого?...Что со мной происходит?

Цитат
Озет ✍.

После танца с Али на балу, Назлы, наконец, вынуждена столкнуться со своими чувствами к нему. Но это намного сложнее, чем кажется.
Али не может понять изменение отношения в Назлы к нему и начинает колебаться. И когда у Назлы появляется неожиданный жених, ситуация становится все более необратимой.
С другой стороны, Белиз стремится оставить Фермана как можно скорее и оставить эту часть своей жизни позади. Но расставаться не так легко, как думала Белиз.
Ситуация в больнице накаляется, и в то время как другие пары в больнице также сталкиваются друг с другом и своими чувствами, Назлы вынуждена сделать выбор. И Али, который не может понять, что с ним случилось, сталкивается с ужасной перспективой.

Ебру Йозкан - Ипек Текин

Цитат
Ипек Текин

Хороший друг Орхана и Хекимоглу еще со школы. Одинокая, но сильная женщина. Ипек - декан медицинского факультета и главный врач больницы, является специалистом по эндокринологии. У неё очень сильные эмоциональные и социальные навыки, посвятила всю свою жизнь пациентам и больнице. Она единственная, которая понимает сложный характер Атеша и может терпеть его. Ипек, как и Орхан, старается вылечить как можно больше пациентов.
Она красивая, сильная, амбициозная женщина. Для Атеша она то друг, то начальник, а иногда и противоположный пол. Многие годы они постоянно флиртуют друг с другом, но отношения между ними так и не могут начаться.

"Зейнеп: - Докторе, защо ме взехте на работа?
Атеш: - Защото си невероятно красива.
Зейнеп: - Тази ли е единствената причина?
Атеш: - Да. Като картина. Ще я закачиш на стената, за да се обръщаш понякога и да поглеждаш.
Зейнеп: - Аз бях една от най - добрите в класа.
Атеш: - Но ти не беше най - добрата в класа. Какво? Обиди ли се? Защото избрах красотата вместо ума?
Зейнеп: - Аз постигнах всичко не с помощта на красотата, постигнах го с много работа.
Атеш: - Но ти не беше длъжна да работиш. Хората искат да стигнат до най - високото място, полагайки колкото е възможно по - малко усилия. Това е природен закон. Няма нищо изненадващо. Но ти се отказа от това. И аз затова те взех на работа. Можеше да отидеш и да се омъжиш за богат мъж, да работиш като модел. Само заради външния ти вид хората биха ти дали всичко накуп. Колко хубаво. Не е ли така? Но ти не го направи. Работила си като кон/муле.
Зейнеп: - Това какво е, комплимент ли?
Атеш: - Красивите жени не отиват в медицинския факултет, Зейнеп. Разбира се, ако не са наранени толкова, колкото са красиви. Какво стана с теб? Каква е историята ти? Семейството?
Зейнеп: - Не.
Атеш: - Мама, татко. Навремето са направили нещо?
Зейнеп: - Не.
Атеш: - Но ти си наранена.
Зейнеп: - Трябва да изляза.

Много ми хареса обяснението на Атеш, затова преведох разговора.

Скрит текст:
Зейнеп Джан - специалист по аллергии и иммунологии.

Зейнеп, единственная женщина в команде Атеша, которая является экспертом по иммунной системе. Несмотря на то, что она довольно красивая и привлекательная, она пытается скрыть свою женственность с помощью серьезной маски, которую она носит. Она лечит пациентов с состраданием и чрезмерной связью с ними. Если любопытство Атеша решать головоломки, любопытство Зейнеп - это люди. Полная противоположность Атешу. Однако после начала работы с Атешем в ней образуется твердость. Со временем она начинает выглядеть как Атеш, думая, что если она будет таким же, как он, она поймет и откажется от правил.

В спойлери - описание на останалите образи в сериала

Скрит текст:
Атеш Хекимоглу. 40 лет. Гений медицины. Атеш Хекимоглу - известный врач в области инфекционных заболеваний и нефрологии. Хекимоглу удивляет и восхищает его интеллектом и различными методами диагностики заболеваний. Каждый новый сложный случай является провокационным и захватывающим, как головоломка, ожидающая ее решения. «Все лгут", классическое выражение Хекимоглу, который является персонажем для подражания.

Скрит текст:
Орхан Явуз - Онколог.

Успешный онколог в возрасте 40 лет. Друг Атеша Хекимоглу по средней школе и университета. Даже со своим единственным другом Хекимоглу, у Орхана всегда есть внутренний голос и совесть Атеша. Когда они собираются вместе, они образуют идеального доктора. Один со своим умом, а другой со здравым смыслом. Орхан - единственный друг, который действительно любит Атеша. Он уважает тот факт, что он спас сотни жизней.

Скрит текст:
Мехмет Али Чаглар - Невролог.

Мехмет Али, эксперт-невролог в команде Атеша, всегда был тем, кто критиковал Атеша больше всего. Как бы он ни отрицал это, он больше всего в команде похож на Атеша. Мехмет Али вырос в одном из бедных районов Стамбула в сложных условиях. Он всегда старался не пропускать занятия,чтобы не возвращаться в свой район... Он больше заботится о своей внешности, чем кто-либо в команде. Хотя он амбициозен и трудолюбив, иногда его способности могут отставать от его амбиций. Он нетерпелив. Хотя он не любит Атеша, он восхищается им как врачом и непреднамеренно подражает ему. Атеш осознает расстояние, которое он пытается провести между ним и его прошлым. Он не стесняется использовать эту чувствительную точку, чтобы манипулировать им.

Скрит текст:
Эмре Аджар - специалист по кардиологии и коронарной интенсивной терапии.

Он специалист по кардиологии и интенсивной терапии в команде лихорадки. Как богатый, так и красивый парень.
Однако его жизнь шла не так хорошо, как кажется со стороны. В возрасте 15 лет он оставлен своим отцом и должен заботиться только о своей матери-алкоголичке. С тех пор его связь с отцом почти разорвалась. Эмре постоянно пытается восхищаться своим боссом Атешем, которым он восхищается за его таланты.
Он одобряет и принимает идеи Атеша больше, чем кто-либо другой. С одной стороны, он постоянно пытается доказать себе, что он не марионетка. Хотя он часто кажется безрассудным и немного коварным, он также очень гуманный и имеет глубокие стороны. Это время от времени проявляется в его отношениях с пациентами.

Песента "Лъжа", която прозвуча след разговора между Атеш и Зейнеп. "На този свят освен смъртта, всичко е лъжа."

Току-що се появи рейтингът за вчера, Хекимолу качва проценти и в трите групи Grinning Второ и трето място сред сериалите във вторник newsm74

Последна редакция: ср, 25 дек 2019, 10:44 от LU4IQ

# 170
  • София
Весели празници и от мен, пчелички! Animal Bee Да ви донесат много здраве, щастие, светлина, и топлина! Nature Snowman Tada Heartbeat

Както винаги, благодаря много на всички за постовете! Heart

Лу, още не съм гледала последната серия на Хекимоулу, голяма лудница покрай коледната трапеза, и не смогвам.Disappointed Relieved
Онче, много сладък фрагман на Доктор-чудо. Ето, че Али се сблъсква с още едно непознато му досега чувство - ревността. Grinning Blue Heart

От мен - прекрасни Ферман и Белиз: Sparkling Heart

На мен пък двойката ФерБел ми допада, просто защото не е типичната двойка от турски сериал. И, просто защото е доста реална. Раздялата им беше раздяла на двама възрастни, които се обичат, но, въпреки това, поемат по своя път. И Ферман показа достойнство, когато прие избора на Белиз, колкото и странен да му изглежда. Иначе си обяснявам, че на доста хора това им се струва слабото звено в сериала, само заради объркаността и несигурността на Белиз. В момента, в който героинята ѝ започне да израства, и отношенията в двойката ще се променят. Надявам се сценаристите да се постараят там. Hands Raised Hands

И пускам също така този прекрасен колаж с Боран и Мирай, който открих в туитър:

Разбира се, че предпочитам Боран редом до Айбюке, но айде, от мен да мине. Grinning

# 171
Тине, ти може и да я гледаш, но аз ще чакам превод, сега събират парите за преведената серия ooooh! Втората серия е още по - интересна и смешна - видях няколко клипчета с Хекимолу Laughing Али и Атеш - представих си ги заедно, велика комбинация newsm08

Интервю с Тимучин Есен, превод на руски език

https://vk.com/@turk_dizileri-intervu-timuchina-esena-izdaniu-hrriyet

И с Окан Ялабък. И двете са направени преди премиерата на сериала.

Скрит текст:
Интервью Окана Ялабыка с Букет Айдын в воскресном выпуске для Миллиет.

Окан Ялабык : "Я ставлю свою профессию в центре моей карьеры. Я существую, пока я делаю свою работу, а не когда я этого не делаю. Я не холодный и далекий, я просто спокойный человек”

Актерский состав “Хекимоглу " очень силен. Окан Ялабык в сериале сыграет персонажа Орхана Явуза, успешного онколога. Мы имели возможность восхититься актерским мастерством Окана Ялабыка, в роли Паргалы в сериале ”Великолепный век". Последний раз мы смотрели его по сериале “Ты - моя Родина".
Но он продолжает работать в сериалах, которые транслируются на цифровых платформах, а также в театре.
Честно говоря, ожидания от нового проекта очень высоки.
Вообще-то, именно поэтому Окан согласился сниматься в сериале после долгого перерыва. Я хотел посмотреть, как ”Хаус” адаптируется к другой географии и ее влияние на аудиторию", - говорит он.

"Мне очень любопытно о влиянии Хекимоглу на аудиторию”

💥Последний раз мы видели вас по телевизору с вашей ролью в сериале “Ты моя Родина”. После этого у вас было 2 сериала, которые транслировались на интернет-платформах. Что вас впечатлило в “Хекимоглу", что вы решили снова участвовать в сериале на телевидении?

Обладатель многих важных наград, таких как “Золотой глобус”, сериал "Хаус " - один из моих любимых проектов, а также очень специфическая работа, о которой знает весь мир. Даже то, что эта работа была адаптирована, было интригующим... Это очень успешная, красивая работа, которую я наблюдал в свое время. Предложенная роль также была той, которую я полюбил. Мне также интересно, что Тимучин Эсен в характере Хекимоглу. Я знаю из своего предыдущего опыта, что очень приятно играть вместе с актерами, которых я люблю, и поклонником которых я являюсь.
Мне также очень интересно, как сериал” Хаус " будет адаптирован к этой географии и ее влиянию на аудиторию. Это эксперимент, который мы не можем точно предсказать, на самом деле, я держу его немного отдельно от других работ.... Поэтому я хотел принять участие в нем и посмотреть.

# 172
Лу, благодаря за подробните обяснения и представянето на героите на  "Хекимоглу"! Hug Направо ме запали да го гледам. Grinning Още не знам кога, но вече имам намерение. Hug

Боран си спомня Прага и обещава да се видят пак. Blush

Това момче силно го влече Европа и европейската култура, много пъти го е показвал.  Не е само заради душата на художник, просто е европеец по дух. Hands V

Боран по своему честити Коледа на любимата Прага, а аз искам да честитя светлия празник на вас! Sparkling Heart Здрави и благословени да сте! Christmas Tree Hug

Последна редакция: ср, 25 дек 2019, 20:44 от oncee

# 173
Здравейте,момичета!

Бъдете здрави,благословени и обичани !

# 174
Благодаря за поздрава, Онче Hug newsm51
Ако първата серия не ме грабне - със сценария и играта на актьорите, пиши ме бегАла.
Аз много внимателно наблюдавах играта на Тимучин Есен и мисля, че 100% е влязъл в кожата на Атеш. Който очаква да види Хаус на Хю Лори, може да не се съгласи с мен. Търсенето на прилики според мен е грешка и човек само би се тормозил със сравненията. Всички характеристики на образа са запазени, всичките му чудатости и странности, неговият ексцентризъм, ирония, безпардонност и откровеност, но не са копирани, а измислени отново така, че да се припокрият със способностите на Тимучин като актьор. Получил се е нов оригинал, който на мен много ми хареса - жив и предизвикателен, скандален и човечен.
За останалите актьори от каста нямам никакви забележки, и ролите им са добре написани.
Който обича различните турски сериали, ще хареса "Хекимолу".
Видях три снимки на деца актьори, но ги изгубих някъде по трасето - ще ни покажат Атеш, Ипек и Орхан в детството, откогато е познанството им.

Скрит текст:
Тази вечер беше премиерата на сериала "Твоят дом, твоя съдба" с Ибрахим Челиккол, Демет Йоздемир, Енгин Хепилери, участва и Сенан Кара от "Ти си моята родина". Заради главните актьори погледах с онлайн превода. Ибрахим е на 37 год., изпълнява ролята на младеж, върнал се от казармата и мама ще го жени. Сенан Кара е само четири години по - възрастна, на 41 г., а отново е в ролята на майка /приемна/ на девойка. Не зная защо все такива роли избира или само такива ѝ предлагат, както и да е. Демет изглежда точно на възрастта на която е /27 г./, а играе ролята на незавършила университета девойка, и майка ѝ яко я манипулира, за да я ожени, та зетят да ги носи на гърба си, нея и бащата - безработен алкохолик. Мен от такива майки ме е гнус. Понеже тя изцяло се е провалила в живота, очаква дъщеря ѝ да я възнагради за "жертвите" #Crazy, като се омъжи за "истински" мъж. Това е представата ѝ за успеха, и актрисата е противна.
Това е част от историята, но стига, за да ме откаже да гледам по - нататък. На когото му се гледат махали, сватосване, тумби роднини, сестри, комшии, сериалът сигурно ще му допадне. Едно изречение ми хареса "Тя от бедността може да излезе, но бедността от нея - не."

Това момче силно го влече Европа и европейската култура

Затова е сред любимците ми. Grinning

Вили Hug, имаме хубави спомени от Айбюке и Фуркан Grinning

Последна редакция: ср, 25 дек 2019, 22:42 от LU4IQ

# 175
# 176
Привет! Hug
Мирай и Боран са приели участие в сериала "Уважение" и вече четат сценария.

Цитат
Заявление от Blu tv💥

Хорошие новости для поклонников Борана Кузума и Мирай Данер на blutv!
Любимые актёры молодого поколения воссоединились в новом сериале «Уважение»!
Блутв и "Интер Медиа" начали подготовку к реализации сюжета феноменального персонажа, который засел в памяти турецких сериалов. Недавно анонсированный проект представляет двух актёров, чья популярность выходит за границы страны и дают жизнь любимой паре последних лет. Мирай Данер и Боран Кузум поделят главные роли в сериале "Уважение" с Неджатом Ишлером.
Блутв и "Интер Медиа" готовятся к встрече с аудиторией с историей о антигерое Турции Эрджументе Чозере в 2020 году. Победители в опросе таблоидного канала США в 2018 году "Лучшая телевизионная пара", организованном Entertainment Television, дуэт, который впервые соревнуется в качестве пары из турецких сериалов и превосходит пары многих сериалов по всему миру, будет играть друг с другом в первый раз после «Моя Родина это ты». Даже сегодня поклонники после окончания сериала все еще с нетерпением ждут молодых актеров как в Турции, так и за пределами, особенно в Аргентине.
Путь Эрджумента, который борется с коррупцией в обществе, обеспечивая свою справедливость, пересекается с двумя молодыми людьми, которые, по его мнению, действуют с той же целью, что и он. Бехзат Ч.- "Полиция Анкары", написанная сценаристом сериала Эрджаном Мехметом Эрдемом, предстанет перед его любителями с совершенно новым актерским составом.

Мурат с Танер и Фърат

# 177
Хайде значи честит ни нов проект! Grinning Hands V

Редуват се Боран и Айбюке, май така е засега. Свърши сериалът на единия, започва на другия.
На мен като голям поклонник на Хилеон  и на  "Ти си моята Родина" ми е малко странно, че Боран и Мирай отново ще са заедно в един проект. Честно, като свърши Родината, не можех даже да си ги представя какви ще бъдат с нови партньори, а сега ми е странно, че ще повторят тандема , вече в наше време. Blush Ще видим какво ще излезе от това. Много се надявам, че сценарият ще е качествен, харесва ми темата за борба с корупцията. В това, че Боран и Мирай ще се справят блестящо съмнения нямам. Blush
Изобщо- радвам се, че Боран най-после участва в сриал, след 1 година чакане. Hands V И изобщо- имаше период на нищоправене, а последната половин година- два филма и подоговка за нов сериал. Заслужава го момчето!  Да пожелаем и на Айбюке новата година да донесе нови интересни неща! Всъщност сигурна съм в това. Blush

Целият актьорски състав на "Ние сме такива", режисьорът, сценаристите са обявили известната вече дата на премиерата за турската публика на филма. Grinning  Ще се  върнем в 90-те. Grinning

90's baby Guitar

Последна редакция: чт, 26 дек 2019, 17:51 от oncee

# 178
  • София
Добър вечер, пчелички! Animal Bee

Току-що изгледах втори епизод на "Хекимоулу", и много ми хареса, повече от първи епизод. Напълно съм съгласна с Лу, че Тимучин Есен е влязъл на 100% в ролята на Атеш - от началния момент, в който заподозря, че пациентът не е син на родителите си (и се оказа прав, разбира се), през подозренията за Орхан и провалящия му се брак, та до края, със спомените от баскетболното си минало. Hands Raised Hands На моменти, когато Тимучин и Ебру вървяха един до друг (особено при забавните моменти в поликлиниката), си мислех колко много си подхождат като двойка. Засега бях гледала Тимучин единствено в "Гюлпери", където си партнираше с Нургюл Йешилчай, но определено с Ебру си пасват повече. Стискам палци, ако изобщо развиват някаква линия за двойка в сериала, да е между Атеш и Ипек, а не между Орхан и Ипек (освен тази между специализантите, разбира се). Hands Pray Много готин момент, когато Ипек искаше да се преоблече след тренировката, и каза "Атеш, казвам ти, че ще се преобличам, би ли излязъл, моля?", и той отговори: "Виж, тогава въобще няма да изляза." Grinning Но, дори и без основна двойка, сериалът си е доста добър, и централна любовна история би изместила фокуса. Горещо препоръчвам! Purple Heart
Впрочем, стори ми се, че един от пациентите в поликлиниката, когото Атеш прегледа, беше Фарух от "Her Yerde Sen". Само дето тук беше без мустаци и очила. Но може и да бъркам, де, просто ми заприлича на него. Thinking

Иначе, загледах и сериала с Демет Йоздемир и Ибрахим Челиккол. Явно 2019-та ми беше годината на изненадващо добри партньорства в турски сериали, ама пасват си двамата. Все още не мога да възприема Демет, дължа "пасването" на брилятната игра на Ибрахим, както винаги, особено с очи и тънката си негова усмивка. Two Hearts За разлика от Ханде Ерчел, която ми направи силно впечатление още от първия епизод на "Азизе", Демет Йоздемир все още я виждам като "ягодка" или "птичка", и все очаквам аха току да направи някое откачено движение или пресилена мимика, неестествена ми е в тази си роля. Но потенциал за израстване има. Просто, поне според мен, и Ханде, и Демет случиха на партньори, които да ги издърпат напред и нагоре. Hands Thumbsup Засега рейтингът е добър, ще видим как ще продължат нещата от новата година. С нетърпение си чакам сериала с Халит, това ще е може би водещият ми сериал през 2020-та (естествено, с "Доктор-чудо"). Yellow Heart "Рамо" ще го загледам, заради доброто старо време и Мурат Йълдъръм, но втори "Чукур" не знам дали бих харесала. Явно тенденцията напоследък при турците е докторски и чукур-ести сериали. Grinning

Естествено, няма как да не коментирам новината, която е пуснала Лу. Преди малко видях сторито на Боран в инстаграм, и кажи-речи изпищях като ги видях с Мирай. Grinning В началото си помислих, че просто са се събрали за интервю относно ХиЛеон и "Ти си моята родина", обаче после се разрових, видях и поста на Лу, и разбрах каква е работата. Първо, ужасно се радвам, че ще гледаме Боран в сериал. Party Time Ончето е права - редуват се Боран и Айбюке. Замислих се колко хубаво ще е момичетата, които бяха в нашата тема заради "Her Yerde Sen" и за първи път гледаха Айбюке и я харесаха, така да гледат и Боран и да го харесат (и коментират, разбира се). Hands Raised Hands Второ, това, че Боран ще си партнира с Мирай, е, според мен, нож с две остриета. И аз, като Ончето, не знам как бих ги възприела като екранна двойка след ХиЛеон, но пък може би си струва рискът. А и, вероятно именно заради това, че са Боран и Мирай, които са много харесвани като двойка сред зрителите, сериалът ще има добър рейтинг. Thinking А дано, Боран заслужава да се задържи на екран! А и вече двамата са свикнали да работят един с друг, спойката им ще стане бързо и лесно. Green Heart

Чудни: Heart Eyes

Замислих се как аз бих превела заглавието на сериала - Saygı. Мнението ми въобще не е меродавно, но по-скоро си го превеждам като "Почит", те с "уважение" са синоними донякъде, разбира се. Може би сте чували в турските сериали известна обида (особено от по-възрастни към по-млади) - saygısız. Нещо като "неучтив, непочтителен, държащ се неуважително, незачитащ някого или нещо". Nerd

# 179
Привет! Hug
Като стана дума за заглавието /на руски така са го превели и така ще го търсим във вк/, Тине, когато имаш време, би ли погледнала линковете

https://www.youtube.com/watch?v=ZBeLnqSb2So

https://teknosafari.net/2020de-behzat-c-yok-ercument-cozerin-hikayesi-saygi-var/

Двете заглавия са свързани, но от мен толкова с търсенето на турски език.

https://www.google.bg/search?ei=9soFXoPlJ5qN1fAPu_mpqA0&q=Be … UIHbt8CtUQ4dUDCAo

Предполагам, че до края на януари снимките ще започнат, кога ще го излъчват, нямам идея.
Почти две години след ХиЛеон може и да е рано за втора двойка Боран - Мирай, но от друга страна кой може да каже колко години да чакат, за да я повторят. В Латинска Америка например започнаха да гледат "1001 нощ" преди пет години, а преди една - "Ти си моята родина". Приеха новия сериал толкова добре, колкото и първия с двойката Халит - Берг. Аз нямам съмнение, че Боран и Мирай в новите роли ще покажат съвсем различни страни от таланта си.

"Доктор Чудо" има превод, знаете, първо за спонсорите. Обаче ще почива една седмица и следващата серия ще излъчат на 9 януари, а не на 16-ти.
За "Хекимолу" още събират парите. Защо гледам само сериали за които плащането е мъка. ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт