Боран Кузум❧Айбюке Пусат и колеги - след "Соколовият хълм"❧Навсякъде ти/Her Yerde Sen❧Т.3

• 61 080
  • 737
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Онче, мерси много за снимките и инфото! (И за комплимента, естествено. Grinning) Kiss
Сигурно ще са така "барнати" заради бала, организиран от Къвълджъм. Нали и Танжу каза, че изглеждал супер в смокинг, а и самата тя, че не била лоша във вечерна рокля. Ехехе, чакаме Назлъ да блесне, и Али съвсем да изгуби ума и дума. Heart Eyes

А сега със снимката на Ачелия и Назлъ, ме подсети и за това как пак първа Ачелия се усети защо платоническата любов на Назлъ към Ферман отслабва. "Нещо да се е случвало напоследък?" - и Назлъ въобще не се досети, че това "нещо" е Али. Grinning Нямам търпение да я видя и как тя осъзнава, че от приятелство и подкрепа, чувствата ѝ постепенно преминават към влюбване. Али вече го видяхме как разбра, че е влюбен, сега е ред на Назлъ. Grinning Heartbeat

# 151
Привет! Hug
Оше съм гледала новата серия, затова ще пиша по - късно. Хареса ми този фенски колаж Grinning

Онче, коя е снимката със смокинга Laughing

И музиката в сериала ми е любима. В линка вдясно има списък на всички откъси.

https://www.youtube.com/watch?v=7KszKLqda-M&list=PLEwyZU3O7G … x1Kjd&index=6

Някои от костюмите на Белиз и Къвълджим не са особено подходящи за болница, било тя и частна - това ми е единствената забележка за сериала.

Зад камера еп. 10

# 152
От серията се е получил интересен разказ за любовта.
Белиз не само е наранена от изневярата на баща си, но се е почувствала изоставена и предадена. Затова търси сигурност във Ферман - каквото и да се случи, той да е до нея. Как би могъл да ѝ обещае нещо с което веднъж вече не се е справил. За един миг се обърна и сестра му беше осакатена за цял живот. Отказа на Белиз, но обеща на Али. Сигурна съм, че ще спази обещанието, но и условието е важно. Без емоционална връзка, само служебна. Тук в мен се появява недоверие. Колко дълго Али ще успее да сдържа желанието си с Ферман да са братя. И на двамата им липсва семейството. Д-р Адил е като баща за Али, а Ферман има само сестра си. Мисля, че ще дойде момент, когато Ферман ще се предаде.
Аз не бързам с нехаресването на д-р Ела. Появата ѝ след повече от 10 години едва ли е само заради сантимента на зрителите към любим образ. /За два дни само в youtube първият фрагман е гледан от близо 3.5 млн зрители./ Какво са измисли сценаристите, няма да гадая, но Къвълджим ненапразно се ангажира с рядка операция и я покани. Тя мисли за реномето на болницата, а подобни операции, освен че помагат на пациенти, изгубили всякаква надежда, ще направят болницата още по - търсена и печеливша.
Какъв ли би бил светът, ако всички говорят само истината - като Али. Той не може да лъже, антипод на Къвълджим. За нея като че лъжата е начин на живот. Забелязах още едно нейно качество - много бърза реакция и бързо превключва. Разказа каквото е чувствала след смъртта на Фарук, овладя се, сложи Танжу на мястото му и продължи с посрещането на Ела сякаш нищо не се е случило.
Във всяка серия като пациенти участват различни актьори, непознати са, но всички играят отлично и с екипа си партнират така, сякаш са истински пациенти. Семейните им проблеми са отделен филм върху който си струва зрителите да мислят.

С Юсуф аби

Ася Касап в ролята на новата пациентка

Пред тези двамата няма никакви пречки бързо да се разберат Grinning

Социален проект с участието на Танер Йолмез - "25 литра". Показаха ни сцена с Али - гледа филма и после обясни на санитаря как да пести вода.

Наскоро четох за липсата на валежи в Истанбул и района, спадналото наполовина ниво на язовирите от които се водоснабдява и опасността градът да остане без вода.

Целият филм "25 литра", интересен е, въпреки че няма превод.

Днес репортаж от журналиста Хакан Гендже за "Хекимолу" с Тимучин Есен в Hürriyet

https://instagram.fsof9-1.fna.fbcdn.net/v/t50.2886-16/80187537_1 … 4e3428c4a256561f8

http://www.hurriyet.com.tr/kelebek/hurriyet-pazar/doktor-derdime … -anlatti-41397581

И телевизионен на Букет Айдън с Окан Ялабък

От Боран

В "Ние сме такива"

Днес най - после и Айбюке се появи - за един час почти 2000 коментара на снимката ѝ Laughing

Фуркан с фенка. Руските му фенки цял час дебнаха дали ще хареса снимката на Ай. Дочакаха Joy

Съжалявам за дългия пост, но са два - от вчера и от днес.

# 153
Здравейте,момичета! Много,много съм изостанала..Ииии..май ще трябва да започна да гледам "Доктор Чудо" ,защото написаното от вас  все едно е на чужд език....Харесвам Онур ,така че няма да е проблем , стига да намеря време..
  И да си кажа за "Ти си навсякъде"..Очаквах си сватба на нашите,но и  пътешествието си е начин..да завърши сериал..

# 154
Привет Hug
Лу, някак е изчезнала снимката със смокинга от поста ми  Smiley От телефона писах, ама уж я качих, пък кой знае.
Ето я . Смокинг ли е- не се вижда ясно, но че е официално облечен Али- факт. Че танцува с Назлъ-също факт. Heart Eyes

А днес в Туитър се появи още една интересна снимка от новата серия- Назлъ със същата  бална рокля на вратата Blush

Какво ли ни чака Thinking Heart Eyes

Три дами от "Доктора" - зад кадър Blush

А Боран днес се прави на пианист Blush

Виолета Цветанова, ако започнеш да гледаш Чудния доктор- ще ти допадне. Много човешки, може и да те разплаче, и да те разсмее, и винаги има някаква хуманна идея, във всяка серия. Много различен от това, което е на мода в момента в турските дизита.

Последна редакция: нд, 15 дек 2019, 21:46 от oncee

# 155
Ето го фрагман 2 за 16 епизод на Чудния доктор Sparkling Heart

И говорещ промо- кадър Heart Eyes

Боран- понеделнишки снимки Grinning

И - репост от него на публикация на официалната страница на филма "Ние сме такива", представяща неговия герой Емрах и героинята на Хюмейра.

# 156
  • София
Добра ви вечер, пчелички! Animal Bee

Мерси много на всички ви за новите мнения, картинки, фрагмани, и т.н.! Green Heart

Онче, много красиви Али и Назлъ - а тя е великолепна в тази червена рокля! Heart Eyes
Дали това, че накрая светват прожекторите в лицето на Али и той се плаши, няма да предизвика Ферман отново "братски" да му се притече на помощ? Този път - пред всички. Heart Eyes

От мен - прекрасни Ханде и Буура в "Азизе". Purple Heart Много силен последен епизод, през цялото време гледах с отворена уста. Рейтингът е все така зле, за жалост, но от снимките в нета виждам, че са заснели поне няколко серии напред, ще видим докъде ще стигнем: Thinking

# 157
Привет! Hug
Благодаря за фрагмана и за всичко споделено.
С рус. суб.

https://vk.com/video-83475167_456243971?list=05ec6fe540f1a84a76

Д-р Ела ще е нещо различно за Али от Адил и Назлъ. Ако Ферман е "лошото" ченге, тя ще е доброто.

От руска блогърка, която живее в Истанбул и е посетила сета на "Доктор Чудо". Можете да прочетете текста в линка с краткото клипче

https://www.instagram.com/p/B6Fwi9Olf4W/

Фуркан след дългото отсъствие Laughing.

# 158
Nature Sparkles Девойки, идвам с новина за Боран Nature Fire

Ще участва в 8-сериен проект на интернет платформа! Hands Muscle Става въпрос за спин- офф на известен сериал- «Бахзат» Интересно  , че в този проект ще участва и партньорката му от "Ти си моята Родина" Мирай Данер. Blush В нета пишат, че ще са полицаи. Дали пак ще са двойка- не е ясно, вероятно не. Но бяха прекрасен дует, невероятни Хилеон в Родината, така че и брат и сестра да играят в новия сериал- пак е супер.  Няма нужда от повтаряне на сериални двойки, така някак се загубва легендата.Blush Халит Ергенч и Бергюзар Корел са изключение Blush Nature Sparkles

Ето на руски- превод на туит от Бирсен Алтунташ и от не знам още къде,, по-подробно е написано. От VK- група Dizi Mania

Официально!

Несколько недель назад начались подготовки ко 2-му сезону интернет-сериала «Бахзат -2», но так как главному герою Эрдалу Бешикчиоглу не понравился сценарий сериала, он отказался от участия в нём.
После ухода главного героя Эрдала, создатели решили всё же снять 2-ой сезон, но в другом формате - под названием «Уважение».
Сериал будет состоят из 8 серий.
Главную роль сыграет Неджат Ишлер.
Среди других актёров в касте задействованы Мирай Данер и Боран Кузум.
Мирай и Боран в 2017 году сыграли шикарную пару в сериале «Моя Родина Это - Ты»

За негледалите "Ти си моята Родина"- 2 снимки  от многото Grinning

Та това е новината, много се радвам за Борката Heart Eyes Сериал, при това на интернет платформа- какво по-хубаво.Blush Че както са я завъртяли в турските ТВ канали, хич на добре не върви работата. Виждаме какво се подава и какво се харчи-  в 80 процента може би. Уф, пак ще почна да се ядосвам за Соколовия хълм, който не приеха с неговата естетика, ама сега не е време за ядосване, а за радост.Grinning

Последна редакция: вт, 17 дек 2019, 20:46 от oncee

# 159
Привет! Hug

Онче, туитът на Бирсен е с въпросителна - "Ще се срещнат ли Мирай Данер и Боран Кузум в сериала "Уважение"?"

Тоест има отправени предложения към двамата, но какво ще е решението им, засега е неизвестно. В главната роля ще е Нежат Ишлер.

Днес е премиерата на "Хекимолу", успех на сериала!

Пожеланието на Айбюке за премиерата днес към колегите ѝ от "Соколовият хълм" и "Обещание" - Ебру и Айтач Шашмаз.

В Hürriyet има репортаж с Ебру Йозкан

http://www.hurriyet.com.tr/kelebek/televizyon/her-evde-merakla-izlenecek-41399118

Това не е просто колаж от феновете на АйФур, а доказателство, че двамата вече са с еднакви медальони.

Филмът не свършва дотам - "Обратите внимание на его штаны" Joy

От Мурат

Озет за еп. 15 на "Доктор Чудо"

Цитат
В больнице Берхаят есть два новшества. Первое - благотворительный бал, вечер, который Кывылджим втайне от Белиз организовала. Во-вторых, доктор Эла, которая приходит в больницу, чтобы предложить экспертизу в конкретных случаях.
Али боится оказаться среди чужих людей и не хочет приходить на бал. Но по замыслу Кывылджим, Танжу заставляет Али прийти на бал.
С другой стороны, доктор Эла и Ферман быстро расходятся во мнениях относительно случаев, когда они берут на себя лечение, и между ними начинается конкуренция.
В то время как подготовка к выпускному вечеру вовсю идет, сотрудники больницы ищут того, с кем они могут пойти на эту вечеринку; возлюбленные ссорятся , некоторые сердца окажутся разбиты.
И в разгар всей этой суматохи Али теряет скальпель своего брата.
В ночь благотворительного вечера его ждет скрытая опасность, и Али не сможет пережить это без скальпеля.

# 160
Здравейте! Flowers Four Leaf Clover

Нашите любимци от романтичния ни сериал на кориците на две популярни списания. Hands Plus1

Нещо чува ли се за тях след като се завърнаха от романтичния си воаяж? Smiley
Освен за еднаквите медальони и странните панталони на Фуркан? Grin

# 161
Привет! Hug
Джу, панталоните са пойнт, защото са доказателство, че Фуркан е на летището с Айбюке. Имаше хора, които твърдяха, че не е той.

Еп. 1 на "Хекимолу" рус. суб

https://vk.com/mucizedoktor?w=wall-188449702_1021%2Fall

"Доктор Чудо" има превод, но в момента е само за тези, които са платили. Когато съберат парите, ще е достъпен за всички.

От Мурат

С Ясемин

Репортаж с Айбюке, с превод на руски език във вид на текст

https://vk.com/aibukepusat?w=wall-145410368_21706%2Fall

С руски и английски суб.

https://vk.com/video-168905868_456242061?list=37c86243bb24aeaae3

На фенките на Фуркан и пет репортажа да покажат, няма да повярват във версията "ние сме само приятели". Потвърдено в близо 300 коментара под двата поста. Joy

В "Ние сме такива"

С Хюмeйра на страниците на турската преса - "Хюмейра, которая начала свою карьеру в мире искусства в 1969 году, отпраздновала свой 50-й год творческой деятельности на съёмочной площадке фильма "Мы такие".

Первым, кто поздравил известную артистку, был её молодой коллега Боран Кузум. Кузум в телешоу, в котором он участвовал несколько лет назад, сказал, что его самая большая мечта - быть в одном проекте с Хюмейрой."

На премиерата на сериала "Атийе" - 17 декември 2019 г.

Репортаж пак оттам,

https://vk.com/video-135955712_456242772?list=cda1045140c7223298

само този превод намерих

— Хороший сериал и сюжет. Все, кто снимается знакомы мне, мои друзья.
Скоро закончатся съемки фильма ирано-турецкого производства 'Опьяненные любовью'. Этот фильм не похож на другие. Я там играю Алладина, младшего сына Мевляна.

На сета на Mesti Aşk

# 162
  • София
Здравейте, пчелички! Animal Bee

Прекрасен епизод на Доктор-чудо, както винаги. Purple Heart Много, много красиви Али и Назлъ на бала, както и прекрасни Ачелия и Демир. Sparkling Heart И ето, че историята и на Адил със Селви лека-полека ще започва да се разгръща, и действително може Али да бъде спойката и да помогне и на двамата. Много красиви тоалети на кажи-речи всички на бала, може би без прическата на Къвълджъм. Thinking А противно на моята логика за доктор Ела, тя даже ми хареса. И, колкото и в началото да исках да е епизодична роля, някакси накрая, когато излезе от залата, ми се прииска да я гледаме още няколко епизода поне. Белиз продължава да е много противоречива героиня, но Хазал страхотно изиграва съмненията, колебанията и несигурността на героинята. Hands Raised Hands Дано да има израстване този образ, защото така сценаристите пропиляват прекрасна връзка между Ферман и Белиз. Или, ако не наблегнат на Белиз, поне да вкарат нова тръпка за Ферман. Но не Назлъ, която, както виждаме във фрагмана за следващия епизод, се влюбва вече в Али и започва като че ли лекичко да го осъзнава. Heart Eyes

Любимият ми момент в последната серия беше с шала на Ферман, който Али беше старателно изпрал, изгладил, и притиснал до гърдите си. Blue Heart Помислих, че Ферман ще му го остави, и че шалът ще се превърне в новия "скалпел" за Али, но уви. Но пък Ферман пак беше "баткото", колкото и да не му се искаше. И Онур отново страхотно изигра емоцията на лицето на Ферман, когато Али му се довери, гледаше само в него и говореше сякаш само на него. Прекрасна е тази химия Танер-Онур, няма да се уморя да го повтарям! Two Hearts Two Hearts Two Hearts

А целият екип е прекрасен:

Иначе изгледах и първи епизод на Хекимоулу и беше точно такъв, какъвто го очаквах. Не съм супер възхитена, не съм огромен фен на доктор Хаус като цяло, така че не е нещо ново. Актьорският състав в сериала обаче е много добър. И, може би, най-хубавото засега е, че няма дежурната турска драма, затова и сериалът е по-различен. Засега рейтингът е добър, да се надяваме и занапред да е така. Много красива Ебру Йозкан, както винаги. Green Heart

# 163
Здравейте девойки Hug

Аз  днес успях да изгледам Доктора чудо с руски субтитри. Все повече ми харесва този сериал! Heart
Тинчето много хубаво е описала интересните моменти.Hug А аз си поплаках на сцената на бала, когато Ферман даде такава силна покрепа на Али. Изключително интересни отношения!  Много силни, много братски! Heart Exl

"Представете си, че в тази зала няма никой, освен мен! Хайде, лъве мой, стъпи на тази сцена и покажи себе си!" Heart Hands V

Направо се чудя- такова качество в турски сериал скоро не бях виждала! Hands Clap Говоря не за декори, хубава режисура и т.н. Даже и нелоши сценарии се появяват от време на време. Smirk Изключително силни послания има в този сериал, това е особеното в него. Heart Много съм доволна, че се появи такъв проект!

Тинче- да, права си, като че ли Али облагородява всички около себе си, във всеки един започва да проблясва нещо добро и хубаво, общувайки с него. Като че ли у някои от героите са били скрити хубавите им човешки черти под праха и ръждата на формалното общуване. И  сега- виждайки такъв непосредствен, откровен, едновременно много умен и много наивен човек, започват да "отпускат" доброто в себе си, накак започва да блещука по нещо в тях. Kissing Face  Ачеля, доктор Танджу са ярък пример.  Демир също се променя под влияние на Али, той си беше добричък, но още по- готин става. Blush Само засега на Къвълджим не е повлиял Али, ама то не може на всички Smile Макар че и тя го гледаше особено при речта му на бала. Ама не и вярвам на нея.Grin

Доктор Адил ще трябва да положи повече усилия, за да спечели Селви. Smirk Той какво си мислеше Smiley - просто ей така лесно и бързо ще станат нещата, дето са затлачени толкова години. Пък и милата Селви си има своите проблеми и комплекси, разбираемо е. Hug

Много ми хареса цялата тайфа, която се втурна да спасява Али след като изпадна в криза. Не знаеха какво да правят, но поне стояха пред врата и се опитваха. И Демир, макар че се ядоса на ухажора на Ачеля ясно защо,  употреби думата "приятел" и наистина беше ядосан не само от ревност, а и че ухажорът можеше да причини проблем на Али.

Лудото търсене на ножчето от Ферман и Назлъ беше толкова мило, напълниха ми душата. А танцът накрая  бе един от най-милите и красиви танци, които може да види човек.Sparkling Heart

Сигурно още много мога да споделя за Чудесния доктор, но това на първо време. Blush

За настроение- ето ви един Борко  в гримьорната на "Опияняваща любов" Smiley

А Афишът на "Ние сме такива" вече е по улиците на Истанбул. На снимката- единият от сценаристите се е подпрял на него. Grinning

Момичета, който е гледал първа серия на "Хекимоглу" и има време- дайте повече мнения, че може да го започна. То стана един докторски сезон, ама какво да се прави, това е трендът Grinning Ако се окаже вярно, че Боран ще участва в полицейски проект, и полицейски сериал ще гледам. Smiley Поне ще е само 8 серии. Blush И "Азизе" ми е интересен, ама да видим кога, пусто време все не стига. Grinning

Последна редакция: сб, 21 дек 2019, 15:42 от oncee

# 164
  • София
Привет!
Тинче, Ончее, здравейте!
Благодаря ви за прекрасния анализ на чудния еризод на "Доктор Чудо"!
Всичко, което сте писали напълно съвпада с моите мисли и чувства. Невероятен сериал ! Гледам го с увлечение, интерес и възхищение, както и с малко тъга - плача си от време на време. Искам да споделя само, че за мен целия актьорски състав е великолепен, но Танер Олмаз е неповторим - чуден актьор, напълно подходящ за "Оскар". След изпълнение на танца с Назлъ, аз го слагам на едно ниво с Ал Пачино и танца от "Усещане за жена".

Пожелавам на всички от прекрасната тема весели и благословени празници.

Общи условия

Активация на акаунт