Боран Кузум❧Айбюке Пусат и колеги - след "Соколовият хълм"❧Навсякъде ти/Her Yerde Sen❧Т.3

• 61 062
  • 737
  •   1
Отговори
# 600
Привет! Hug
Последен тийзър /с превод/ преди утрешната премиера Hands Clap

https://vk.com/miray_boran?w=wall-135955712_819986

# 601
Момичета, излезе първа серия на "Почит" на руски.
Аз сега нямам време, вероятно късно довечера или утре ще я гледам. Може  пък някой и на български да се заеме, кой знае...

Ето линк към руския превод:
https://vk.com/video-76093790_456242844

Ето и тук:

https://turkru.tv/uvazhenie-1-seriya.html

В момента Боран и Мирай са в програмата Onedio. Големи са образи Smiley

# 602
Привет! Hug
Онче, благодаря! Flowers Bouquet Ще има превод на участието им в Onedio.

Фрагман за еп. 2

https://www.instagram.com/p/CG2lYU3DPXd/

С мениджърите си

От Хасан Фатхи -  режисьор и сценарист на филма "Опиянени от любов" /ГТ/

Цитат
Поздрави и учтивост
През последните дни и след изявлението на инвеститора да напусне филма „Опиянени от любов“ и свързаните с него медийни коментари, няколко журналисти и медии ме помолиха да коментирам твърденията, които са далеч от истината. Предоставих ясни и точни обяснения на погрешните тълкувания на някои реални хора в социалните мрежи.
Но тъй като иранският продуцент и инвеститор на филма ме помоли да запазя мълчание, докато резултатът от преговорите с турската страна не разреши споровете, ще отложа всякакво обяснение в това отношение до след изхода от разговорите!
Няма съмнение, че за да реализирам интелектуалните права и да запазя художественото качество на това произведение, за което са положени много усилия, няма да спестя никакви правни усилия.
В приюта на Бог Шамс и Руми бъдете щастливи и здрави.

# 603
Май премиерата на "Опиянени от любов" се закучва...🤔

# 604
Привет! Hug

Когато в държавата липсват справедливи наказания за насилниците, хората, преживели насилие, вземат правосъдието в свои ръце. Саваш и Хелен тръгват по този път, където ще срещнат Ерджюмент Чьозер. Неговата история е позната на турските зрители, но къде ще го отведе след като вече не е сам? Ако всяка жертва започне да раздава правосъдие, няма ли да настъпи хаос? Така за мен започва "Почит" - много силно и интригуващо. Отлична игра на Боран, Нежат, Мирай - какво повече да искам, освен да чакам с нетърпение следващия епизод. Smile

Онче, май яко се закучва, щом спорът е за интелектуална собственост между продуценти от различни държави.

# 605
Лу, а информацията за "Опиянени от лбов" режисьорът в своя профил ли е публикувал? Значи е сероозна работата...

Сериалът "Почит"  наистина е необичаен, доста мрачен наистина, оголващ дълбоки, засядащи на гърлото,  особено неприятни за показване обществени проблеми. Затова са  го харесали нашите младежи, не само заради интернет платформата. Не искам да давам спойлери, но нека знаят момичетата, на които не им се гледат тежки неща- в "Почит" ги има.

Финалът на серията, макар и тъжен, но много красив.

Много силна роля прави Боран тук.

# 606
Привет! Hug
Онче, да, копирах текста от профила на Хасан Фатхи в ИГ.

Участието на Мирай и Боран в Onedio, рус. суб.

https://vk.com/miray_boran?w=wall-135955712_820358

От Боран

# 607
# 608
Heart EyesБраво на Бергюзар Корел! Heart Eyes
"Поздравления! Моите брилянтни деца" Heart
 "Децата" така се зарадваха, веднага споделиха тази история на Бергюзар. Blush

Отдавна не сме обсъждали "Доктор чудо" Искам само да споделя, че изгледах 34 серия на български и съм възхитена. Много силно! Темите за отношенията бащи-деца, приятелството, способността за промяна, вярата в доброто и колко още ценни неща ни  показа тази серия.Hands Clap
Много съм доволна, че  продължавам да гледам "Доктор-чудо". Всъщност само 3 останаха- той, "Почит" и "Селджуците". А, забравих, и Мениджърите гледам, но когато успея.

Мирай и Боран днес, пили кафе и отговаряли на едни и същи журналистически въпроси. Smiley

Последна редакция: сб, 31 окт 2020, 23:19 от oncee

# 609
Привет! Hug
От Боран

# 610
И от мен  привет Hug

За който се интересува- има превод на български на "Почит". Благодарности на екипа! Flowers Bouquet
Ето линк към страницата във ВК,  а там са дадени различни възможности за гледане:
https://vk.com/club101119462?w=wall-101119462_29147

На който му се чете превод на статия на руски- ето един обзор за  "Почит".
Копирам направо от руската група.

ОБЗОР СЕРИИ RESPECT - BLUTV📰🖊
Burakgore
✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨
«Уважение» - это сериал, который был у меня в расписании, и, думаю, мне стоит его посмотреть.

Мне было любопытно с момента выхода первого тизера в эфир. Потому что когда-то был очень солидный Бехзат. Я был зрителем, когда мне было скучно, я сразу смотрел Бехзата. Эрджюмент был одним из легендарных персонажей этого сериала. Когда я услышал, что с ним собираются делать проект, я сошел с ума. Множественное расстройство личности Эрджюмента, и серьезный шок, который он испытал, подал мне сигналы, что он может быть великим злодеем.

Первая серия, которую я сегодня посмотрел, доказала это. Это один из лучших турецких сериалов за последние годы, и я думаю, что это один из двух лучших сериалов, выпущенных в этом году (другой - сериал Джана Эвренола «Обнаженные»).
Позвольте мне отвлечься от собственных мыслей и поговорить о теме сериала.
Как видно из плаката, главный герой сериала - не просто один Эрджумент. Его сопровождают Саваш и Хелен.

Драма начинается с того, что Эрджумент получает награды от правительственных чиновников, с которыми он помирился (прошло много времени с прошлых событий). Он заключает мир с правительственными чиновниками, с которыми не согласен, и они хотят наградить его за этот мир. Эрджюмент идет на церемонию и разговаривает с женщиной, которая представляет популярную телепрограмму ( Хасрет-Рожда Демирер). Позже мы поймем отличительную черту этой женщины.

Помимо этого, Эрджюмент одержим неуважением. Он построил терапевтический центр для лечения тех, кто совершил неуважение и ужасные преступления. Явуз(Эркан Джан) - руководитель терапевтического центра. Конечно, это не официальный терапевтический центр, а подпольный центр. Это место, где Эрджумент испытывает людей, подвергает их "реабилитации" и убивает их, если они не могут ее пройти и выздороветь.

Мы можем сравнить это место с нижним этажом в божественной комедии Данте.

Теперь позвольте мне рассказать вам о двух других главных героях и о том, как они связаны с этим событием. Хелен - театральная актриса и студентка, изучающая физику. Саваш - представитель, классической турецкой семьи, которая рассматривает университетское образование как пустую и ненужную работу (я закончил четырехлетний формальный факультет, я не видел никаких преимуществ, я бы учился напрасно, если бы у меня не было своей работы, я не смог бы найти работу, и, что более важно, я закончил обучение, ничего не изучив). Отец, который говорит, что ты не стал мужчиной, и мать, которая жалеет и персонаж, который начал где-то работать с помощью своего отца.

У Саваша тоже есть особенность, он также придает большое значение уважению. Обычно, в такой турецкой семье такой сознательный молодой человек не вырастает; вырастают молодые люди, любящие покурить кальян.

Саваш и Хелен встречаются после театральной постановки. Хелен предлагает ему вместе выпить, потому что ей скучно. Я действительно не знал, есть ли необходимость в таком расширении этих разговоров. Помогло ли это сериалу? Абсолютно нет, но это было снято.

Эти два персонажа появляются перед Эрджюментом в программе Хасрет и объясняют, почему они убили кого-то, а затем, конечно, привлекают внимание Эрджюмента.

Мы подождем на следующей неделе, чтобы увидеть, что будет дальше, а теперь позвольте мне коснуться моментов, которые мне нравятся и не нравятся в этой серии.

Во-первых, есть хорошее художественное направление, которого я давно не видел. Надо поздравить арт-директора, он создал прекрасную среду. Ребята, которые сделали актерский состав - действительно очень хороший состав, у меня в голове были некоторые вопросы о Мирай Данер, но команда актеров была права, она очень хорошо отражает ее характер.

Я думаю, что плохие части сериала, например, первая серия разбита на два разных эпизода : Эрджюмент видит дуэт молодых людей, затем мы видим этот дуэт и не видим снова Эрджумента. Вместо этого можно было бы использовать гораздо лучший переход. Длинная сцена в таверне Саваша и Хелен.

Думаю, все остальное - это хорошее. Мне особенно понравились сцены смерти, пицца и сцена с таксистом, которые действительно впечатляют.

# 611
Онче, благодаря за статията! Flowers Bouquet

Срещата между Ерджюмент и Саваш и Хелен ще е в следващата серия. Той вече ги видя в предаването, та не е ясно за какъв преход говори авторът на статията. Rolling Eyes
Дългата сцена в таверната Joy за нас беше кратка. Не зная какви съмнения е имал относно Мирай, да беше ни питал - ние изобщо не сме се съмнявали в таланта ѝ.

# 612
Лу, ами такива са понякога журналистите- странни неща пишат. Grinning

Ето още едно интервю с Боран и Мирай, както са могли,  го превели в една от руските групи. Харесват ми отговорите им.Blush

"Пресс-секретарь Новости
МЫ СНОВА ВСПОМНИМ НАШУ САМООЦЕНКУ
Ханде ЗЕЙРЕК, Журнал Sozcu Hayat
1 ноября 2020

Актеры, полюбившиеся зрителям по сериалу Vatanım Sensin, Боран Кузум и Мирай Данер снова встретились в сериале цифровой платформы SAYGI. Пара дала интервью для SÖZCÜ Weekend.

27 октября на цифровой платформе стартовала серия Saygı / Bir Ercüment Çözümer, рассказывающая историю Эрджюмента Чезюмлера, одного из важных персонажей в Behzat Ç, феноменальной серии прошлых лет. Неджат Ишлер, Боран Кузум и Мирай Данер - в главных ролях… Боран Кузум и Мирай Данер, которые играют персонажей Саваш и Хелен в сериале, поговорили с SÖZCÜ. Дуэт Мирай Данер и Боран Кузум, который через два года после Vatanım Sensin объединился снова в сериале Saygi, ответили на наши вопросы о связи сериала с реальностью в обществе и повестке сегодняшнего дня:

- Вашу пару в Vatanim Sensin очень любили. Вы снова вместе через 2 года. Как Хелен и Саваш пересеклись?

БК: Они оба подвергаются плохим событиям в обществе, и они отправляются в путь, найдя основу для своей любви друг к другу. Саваш и Хелен, осознавая свои травмы и недостатки, становятся двумя молодыми возлюбленными, которые дополняют друг друга.

МД: Два быстро меняющихся человека, связанных болью. Они отличаются друг от друга и находят убежище друг в друге. Нас ждут богатые приключения.

МЫ СТАЛКИВАЕМСЯ С НЕСПРАВЕДЛИВОСТЬЮ

- В сериале на самом деле есть настоящая Турция?

БК: В современном мире мы ежедневно сталкиваемся с неуважением и несправедливостью, с которыми могут столкнуться люди в любой географической зоне. Я бы сказал, что это настоящая история человеческого общества.

МД: "Уважение" - это определенно история, основанная на самом простом и смелом изложении историй от нас самих.

- Сериал напомнит всем нам о концепции насилия и уважения к женщинам, животным?

БК: Во-первых, я нахожу ценным, что это напомнит вам о самооценке в первую очередь.

МД: Respect представит зрителям в целом события, о которых мы говорим на всех уровнях общества. Во-первых, он покажет нам то, в чем вы находитесь.

"Я НЕ ОСТАНАВЛИВАЮСЬ, Я ВМЕШИВАЮСЬ"

- Кадир Чекерчи, спасший жизнь женщине, подвергшейся насилию на улице, был приговорен к 12 годам лишения свободы. Как бы вы отреагировали?

Б.К .: Совершенно очевидно, что человек с совестью не может пройти мимо женщины, подвергшейся насилию. Насилие в отношении женщин и детей, к сожалению, возглавляет преступления, с которые, по моему мнению, необходимо бороться прежде всего. Это то, что меня больше всего расстраивает.

МД: Как предотвратить насилия в отношении женщины на улице? Если есть пример - осужденный на 12 лет при попытке помочь женщине, то ни одна женщина, ребенок, животное или даже мужчина не находятся в безопасности, когда подвергаются насилию. 12-летний приговор, вынесенный Кадиру Чекеру, в значительной степени уничтожил возможность иметь кого-то, кому можно доверять, когда что-то происходит с одним из нас в обществе. Не могу остановиться, если увижу, буду вмешиваться.

ЛОЯЛЬНОСТЬ И ДОВЕРИЕ К АТАТЮРКУ

- Поскольку у нас неделя "29 октября", я хотела бы спросить вас, какие чувства вызывает у вас этот день ...

БК: Со временем, когда молодые взрослеют, это заставляет чувствовать некоторые вещи более ценными, поскольку они взрослеют и живут ...

МД: Я с детства рос, с энтузиазмом отмечая национальные праздники. Для меня это день верности, благодарности, признательности и молитвы Мустафе Кемалю Ататюрку и его соратникам, которые заплатили огромную цену за республику этой родине."

И един нов ракурс на позната промо снимка.

# 613
Привет! Hug
Онче, Flowers Bouquet

Историята на 20-годишния Кадир Шекер от Коня е съвсем прясна. В средата на м. октомври беше осъден на 12 г. и шест месеца. Извършил убийство, опитвайки се да спаси жена, докато приятелят ѝ я биел в парка, а присъдата е за умишлено убийство. Насилникът Йозгюр Дуран е бил регистриран за 19 престъпления като раняване, кражба, грабеж и трафик на наркотици. Една от свидетелките по делото казва : "Кадир е трудолюбив и дисциплиниран студент. Той не би участвал в никаква борба. Но той беше чувствителен към социалните проблеми. Не можеше да търпи несправедливостта. Може би ако на негово място беше някой друг, той щеше да обърне глава. Когато Кадир видял инцидента, той се намесил. Ние вярваме, че той е невинен."
"Кадир казваше: "Трудно е за три неща в страната; жена, дете, дърво". Той наистина имаше уважение и чувствителност към тези трима." - от друг свидетел.
Имаше протести срещу присъдата. Уви, съдът е милостив само към насилниците на жени и деца. В Турция няма Закон за защита на животните и насилниците им са безнаказани. Не че нашият закон върши кой знае какво. След земетресението в Измир всички очи бяха вперени в кучетата спасители.
"ДушИ.. душИ.."

# 614
Фрагман 2 за еп. 2, който беше излъчен днес.

"Анархист? Всъщност е малко по-сложно."

https://www.instagram.com/p/CHHwHceD9F6/

и фрагман 1 за еп. 3 - "Те се събраха, за да осигурят справедливост." Преводи засега няма.

https://www.instagram.com/p/CHH92VqjIuv/

Тансу Бичер и в "Чукур" беше в ролята на гадняр.

Общи условия

Активация на акаунт