Обвързани с МЪЖ ОВЕН - 2

• 37 009
  • 464
  •   1
Отговори
# 360
  • Rock & Roll feeling ...
Имам наблюдения над други двама овни, не коментирания в предходните ми постове, и двата са априлски - на 1 и 4,  доста са извратенички в леглото, но никак не им личи. Мили, приятни хора Rolling Eyes

# 361
  • По света и у нас
Друго си е да целуваш мъж на 38…. Бонбон…

# 362
Няма такова нещо като "оборен в спор Овен ".

Е при нас има. Везните сме си майстори на спора и често съм чувала "права си". Или като не може да ме обори, "трябвало да учиш за адвокат". Ама моят е с асцендент Дева и това сигурно го поукротява все пак...

# 363
А какво ще кажете за вечната им компетентност по всяка една тема?
Дори когато въобще не знаят за какво става въпрос..

# 364
Няма такова нещо като "оборен в спор Овен ".

Е при нас има. Везните сме си майстори на спора и често съм чувала "права си". Или като не може да ме обори, "трябвало да учиш за адвокат". Ама моят е с асцендент Дева и това сигурно го поукротява все пак...

В такъв случай - Браво на теб!
Аз съм юрист и съм Овен - смятай, че аз не мога да изляза на глава с ММ... За него да ми каже  "права си" е равносилно на самоубийство. Това обаче не означава, че не съм права!!! Smirk

А какво ще кажете за вечната им компетентност по всяка една тема?
Дори когато въобще не знаят за какво става въпрос..

Ще ти кажа, че това е мит.
Аз и ММ винаги си признаваме, когато не сме достатъчно наясно с дадена тема. Така е и с всички други Овни, които познаваме. Но трябва да се има предвид, че са малко темите, по които не сме наясно!!! Simple Smile

# 365
Ами както се каза не един път, все пак зависи и от другите планети и дали ще е особено, подсилено чепат, или малко по-омекотен... При нас асц.Дева, луна Близнаци... Може би когато и асц.е огнен, става страшно

# 366
Особено, подсилено чепат 😂😂😂
Моя последния овен сам си казва, че има ужасен характер. Хем си го знае, хем не прави нищо по въпроса да го омекоти малко. Все си мислех, че аз съм ужасна, боже аз съм си била цвете 😇

# 367
А когато луната на даден мъж е в овен? Много овенски черти ли притежава?

# 368
би трябвало, ако съдя по себе си, на мен луната много ми оказва отражение в  характера.

# 369
  • Тра-ла-ла
Познавам жена, която е зодия Рак с луна в Овен...мислих я за Овен преди да разбера Blush

# 370
  • По света и у нас
Много - душата му е овенска, чувствата са му овенски и си ги изкарва така

# 371
Моят овен е луна в близнаци и затова също явно много ми допада (аз везни и много ми пасват близнаците). Сигурно и затова също е по-лек характер... В сравнение с мен е по-лекият характер. Явно наистина много зависи и от всички останали планети

# 372
Моят овен е луна в близнаци и затова също явно много ми допада (аз везни и много ми пасват близнаците). Сигурно и затова също е по-лек характер... В сравнение с мен е по-лекият характер. Явно наистина много зависи и от всички останали планети

# 373
Замислихте ме с таз Луна и реших да проверя и моя.
Оле, ами то се оказа, че луната му е в Риби - това е най-сръдливата и обидчива зодия, която познавам. Това обяснява защо той постоянно се сърди. Ужас!

# 374
На моя овен луната е в дева...сега си обясних много неща 😅

Общи условия

Активация на акаунт