Обвързани с МЪЖ ОВЕН - 2

• 36 039
  • 464
  •   1
Отговори
# 450
Същият рогат добитък съм.

Ъъъъ.... ами в такъв случай би трябвало да ти е ясно, че точно със сръдни най-малко може да се получи нещо. Овните не обичат някой да им показва, че са сгрешили, да ги обвинява, да им натяква. Каквото било - било. Важното е да ни се четка егото и на мъже, и на жени - това работи най-много.
Ако искаш отношенията ви да придобият друго измерение, просто действай в тази насока. По мое мнение /понеже аз и ММ сме Овни/ няма нищо по-взривоопасно от Овен с Овен - не само в лошия, но и в добрия смисъл. Пасват си идеални във всичко /буквално/, макар и често  да прехвърчат искри.
И все пак, добре е да си наясно какво може да ти донесе тази връзка. Със сигурност няма да е всичко по мед и масло, няма да е спокойна и лежерна - по-скоро е почти ежедневна борба и предизвикателство.

Същият рогат добитък съм.
Аз не познавам Овен/ка, които да отделят толкова време на дребнотемия и да чоплят в 1 негатив, когато има 111 позитива.

Аз! / След почти 30 години заедно все още правя тестове по списанията дали ме обича или не, въпреки че си знам отговора/.

# 451
Е, то овните в спокойна и лежерна връзка май не биха могли да издържат... Grinning

# 452
Е, то овните в спокойна и лежерна връзка май не биха могли да издържат... Grinning

Нямам идея. Rolling Eyes
Но с годините ми  се е искало да е по-спокойно и лежерно на моменти.
От друга страна изобщо не си падаме по еднообразието и рутината - то ни отегчава до смърт...
Та може би си права!

# 453
  • София

Нямам идея. Rolling Eyes
Но с годините ми  се е искало да е по-спокойно и лежерно на моменти.
От друга страна изобщо не си падаме по еднообразието и рутината - то ни отегчава до смърт...
Та може би си права!
То и аз искам спокойно и леражно и точно тогава рязко ми става скучно.
От друга страна ми е нужно спокойствие, заради здравословни проблеми, които са несъвместими с нуждата ми от постоянно движение и нещо да се случва.

# 454
Какво означава скучно?
С моя овен - аз съм скорпион, имаме много хармонична връзка - разбираме се за всичко и никога не се караме, но за мен това е точно хармония, а не скука. Да се джафкаме от сутрин до вечер за мен е по-скоро токсичност и такива отношения със сигурност не искам. Забавлението си го правим с общи хобита, много пътувания и любов.

# 455
  • София
Какво означава скучно?
С моя овен - аз съм скорпион, имаме много хармонична връзка - разбираме се за всичко и никога не се караме, но за мен това е точно хармония, а не скука. Да се джафкаме от сутрин до вечер за мен е по-скоро токсичност и такива отношения със сигурност не искам. Забавлението си го правим с общи хобита, много пътувания и любов.
Нещо обърка значението на думите.
Кога нескучно е било развнозначно на "караме се постоянно"?
Можеше и добронамерено да се похвалиш.

# 456
Абре с тоя сбъркан знак, щом ви се занимава и имате време и нерви, както и да ви разбиват здравето -  гоод ви лък.

# 457
Случвало ли ви се е овенът да се фръцне и разсърди за някакъв малък проблем, който се разрешава бързо и лесно. Въпреки, че се извиних и опитах да поправя грешката сега съм в немилост. Как процедираме при тази ситуация? Днес изглеждаше изнервен и грешката ми беше последната капка. Сега не знам дали ще му мине или ще има скандал. Обикновено приклюбваме подобни неща със скандал.

# 458
Случвало се е, и млъква и може да мълчи с години 🥴

# 459
Прости ми тази сутрин и ми проговори. Разминах се без скандал. Пак е кисел по празниците, миналата кодина беше същото.
Той е голяма драма, а уж аз съм жена риби, по не се сърдя.
Ужас...

# 460
У дома се случва постоянно. Най-малкото камъче може да обърне колата. За големи и важни неща не избухва така, както за дреболии. Обикновено се цупи и мълчи, но му минава бързо. Ама не винаги Rolling Eyes

# 461
И сега, ако ми кажете, че готиното лице е само за пред прЕАтелите, равни няма да имате.
Те май са такива, да, детинското и игнорантно поведение е само за хората, които са винаги до тях - и в лошото, и в хубавото.
Той пак, че почна да вдява, че с мен така не бива и всичко това ужасно ме наранява.

# 462
  • Тра-ла-ла
Всички зодии с копита са като "слон в стъкларски магазин" 😆

# 463
Аз мисля, че за овена не е най-характерно дългото цупене. Бързо подпалват, но и бързо им минава. Моят поне е така и за щастие, щото аз съм от дълго държащите обидите и ако не е той да стопява ледовете, не се (ни) виждам... Grinning

# 464
Прости ми тази сутрин и ми проговори. Разминах се без скандал. Пак е кисел по празниците, миналата кодина беше същото.
Той е голяма драма, а уж аз съм жена риби, по не се сърдя.
Ужас...
Въобще не седя да му бая. Като иска да се сърди, да се сърди. Ако седи вкъщи да ми трови атмосферата, директно му казвам, че е ядосан за друго и ако обича да не ни ползва за отдушник. Когато съм в добро настроение, му предлагам нежно да отиде на спорт, да излезе с приятели, за да си изпусне парата. Ако ми е вдигнал кръвното, го смъквам с един скандал и всичко точно. След толкова години с роднини и мъж овни, стигам до извода, че овенът просто обича да има джангър. LaughingLaughing

Общи условия

Активация на акаунт