Обвързани с МЪЖ ОВЕН - 2

 • 33 970
 • 471
 •   1
Отговори
# 420
 • Мнения: 2 269
Nana1777, луната е във Водолей, марс и венера в Овен.

# 421
 • Боса по асфалта вървя си ...
 • Мнения: 20 958
Луна във Водолей....хладинка и самодостатъчност в емоционалността.

Овните трудно признават грешки...защото по дефолт се имат за безгрешни. Ако изръсят извинение - проформа го казват, но не го усещат и не съжаляват.

Скоро  казах на един Овен, че ме е обидил преди няколко дни и то с директно нарицателно и без причина. Той се извини, каза че може би е прекалил и до 10 мин реши, че всъщност е бил прав като ме е нарекъл еди каква си Joy

# 422
 • Мнения: 672
Имах един приятел на който думите му се вадеха с ченгел и се раздели с дългогодишната си приятелка точно защото все премълчаваше нещо. Овен. При него Луната е в Козирог ранена от Марс и Венера в Риби.Странна птица.

# 423
 • Мнения: 2 269
Ами, да... отношенията не са лесна работа.🙂 Гледам да си направя моите 5 крачки, пък ще видим, докъдето ни е писано.

Обаче преди около седмица го хванах в противоречие, за което близо две години се опитваше или мен, или сам себе си да убеди. Винаги ми е казвал, че не е ревнив. Аз от своя страна не съм жена, която провокира ревност, нито съм активна по соц. мрежи и такива неща. Мисля, че от двама ни, аз съм го ревнувала повече или поне открито. Уважавали сме си личното пространство, дори не се следваме в мрежите. Той е последният човек, когото ще заподозря, че ми пипа телефона например. Обаче нали знаете, че при повечето телефони, някой като ви пише, дисплеят светва за момент и виждате от кого е съобщението. При моя не е така, дисплеят изпраща просто цветен сигнал, но не се включва. Та една вечер получих съобщение, телефонът беше по средата на масата в кухнята. Аз съответно - в спалнята, той - в кухнята. Извика ме и ми казва, че имам съобщение от сестра ми, като допълни, че просто се е показало, че тя ми пише. Уточни го допълнително.🙂 Да, само където трябва да ми включиш телефона, за да се види. Направих се на ударена и само си представих Г-н Алфа мъжкар & Гига самоувереност  как си зарязва работата и си протяга ръчичката да види кой пише.😅 Никога, ама никога не бих си помислила и не съм запяла в неговия телефон при дошло съобщение. На мен такива неща ми правят впечатление. Не им отдавам значение, но съзнателно ги отбелязвам.

# 424
 • Мнения: 2 206
Овен се извинява проформа, за да спреш да мрънкаш. Казва да, добре и си продължава с предишните простотии.

# 425
 • Мнения: 611
Овен се извинява проформа, за да спреш да мрънкаш. Казва да, добре и си продължава с предишните простотии.
Ми че що му ги търпите?
Външната врата знае ли къде е?

# 426
 • По света и у нас
 • Мнения: 1 313
Ходещ парадокс е овенът, но всеки си има по нещо странно такаче това е неговото. Мен ме учудва как може да има такава дълбочина на възприятията и вътрешен свят, да има голяма духовност, а толкова да е простоват и ограничен от собствените си граници.

Последна редакция: нд, 10 сеп 2023, 19:25 от PriMadonna

# 427
 • Rock & Roll feeling ...
 • Мнения: 6 693
Мен ме учудва как може да има такава дълбочина на възприятията и вътрешен свят, да голяма духовност, а толкова да е простоват и ограничен от собствените си граници.

Толкова добре написано.
Направо проницателно.

# 428
 • Мнения: 693
Вярно е. Понякога (когато ТОЙ е настроен, когато ТОЙ реши) открехва такава чувствителност, емоционалност, разбиране... А в много случаи може да те отреже като краставица, да бъде толкова тотално дебелокож, че да не го сбърка дори ако го обидиш. Но важна е вътрешността все пак Simple Smile

# 429
 • Мнения: 2 206
Овен се извинява проформа, за да спреш да мрънкаш. Казва да, добре и си продължава с предишните простотии.
Ми че що му ги търпите?
Външната врата знае ли къде е?
Не му ги търпя вече.

# 430
 • Мнения: 2 269
Границите често се поставят от страх..🙂 Иначе Овенът ще те уверява как трябва да бъдеш силен, да не се предаваш и да вървиш напред.🙂 Само че зад тези негови мисли в повечето случаи стои идеята за “Аз“, не за “Ние“. Между другото, неговият Сатурн е във Везни.

# 431
 • Мнения: 2 080
Здравейте! Харесах си един мъж Овен, но не знам дали мога да му се доверя. Всъщност, той ме хареса, намери ме по една снимка и започна да ми пише. Нямаше спомен, че сме си писали и преди един-два пъти. Тогава беше груб и незаинтересован, затова спрях да говоря с него. А сега като сложих снимка с една хубава рокля и той се сетил, че съществувам, та даже и не помни нищо. Не знам дали му вярвам, защото ми говори предимно за секс, започва да говори с един направо по детски мил глас и да ми прави комплименти. Но иначе все е зает и не става друг разговор. Не знам какво да си мисля… иначе аз съм Везни. И сме родени в една и съща година, от сравнително близки градове. Виждам от снимките му, че държи на бизнеса си, че има хоби и много мъже приятели. Хубав е, то аз затова го харесах, хахах. Но май само с това ще си останем. Понеже по принцип живея далече, но тази седмица има празник в родния ми град и ще си ходя там, та мога да го поканя евентуално да се видим. Но не знам дали да го каня, честно казано се притеснявам, че не е сериозен. Даже може и да не дойде, защото е “зает”.

# 432
 • Мнения: 2 269
От колко време общувате и кога започна да говори за секс? Защото стилът им е малко - "от вратата за краката" особено като си харесат някоя жена стават страшно нетърпеливи. И все пак се надявам, че не го е изпляскал толкова прибързано и недодялано. Овните са първични и открити, но винаги изчакват подходящия момент, като става въпрос за страсти.
Каква беше причината поради която се е държал грубо и незаинтересовано преди? Ти му показа, че имаш интерес към него и го харесваш, но той те е отрязал или отношенията ви са били чисто формални и приятелски?

Овните носят в себе си една лекота и прикритост, която не се нрави на по-сериозните и открити жени. Помни, че е важно да гледаш от какво някой мъж би се отказал заради теб, а не какво би направил заради теб! Съветът ми е да нямаш очаквания! Покани го, но се дръж на положение и си знай цената.
Трудно ще накараш някой Овен да те  заобича и да погледне на теб сериозно, ако предварително е преценил, че те иска просто за секс.
Последното е е директно към теб, Джуд.

# 433
 • Мнения: 2 080
От няколко месеца и да, започна почти веднага. Че съм имала много хубави устни, нямал търпение да ги усети и все такива неща повтаря. Че сме имали голяма химия и т.н. Аз не се правя на невинна, защото също имам високо либидо и ми е много приятно някой да ме ласкае, но не искам да съм лесна плячка и със сигурност не искам поредния неангажиращ…
Честно казано, и аз не помня преди години какво сме си казали, със сигурност е било нещо кратко. Но помня, че след време отново без да иска ми беше пратил нещо и беше написал, “извинявай, не знам това как се прати, както и не знам ти коя си”. На мен тогава това ми прозвуча страшно грубо. Мисля, че е ясно, че иска само секс, но аз все се надявам… а и преди време бях влюбена в един Овен, от който пък толкова грубости изтърпях, но уви, не мога да го забравя и сякаш сега, само защото някой е Овен и е достатъчно симпатичен, съм готова да му давам шансове. Сякаш още търся онзи в някой друг… и само се утешавам с хороскопи, че овните харесват жената везни, хахах.

# 434
 • Мнения: 9 064
Не е до зодия, а до тип мъж. Този още в началото ти е показал недвусмислено от какво естество е интересът му към теб. Хората са казали - гледай действията, не само думите. Значи много те харесва, но иначе е много зает.
За мен е грешка ти да го каниш на среща. Ако искаш да видиш как стоят нещата, спомени му кога ще си в града и остави другото на него. Ако действително има интерес, ще предприеме някаква стъпка да се видите.

Мъжът ми е овен и също поддържахме онлайн комуникация в началото. Беше пределно ясен, че ме харесва, но по никакъв начин в началото нямахме сексуализиране на разговорите. Той много държеше да знам, че не са му само такива намеренията докато аз съм по-джаста-праста. Отделно това са хора на действието - ако искат нещо, правят нужното. Моят се премести от другия край на света заради мен и ме носи на ръце.

Имай повече самоуважение към себе си и не си затваряй очите за червени лампи. Е, ако искаш просто мимолетна афера, давай. Но ако си фантазираш за нещо повече, а това е което получаваш насреща, имай едно наум, че може и е вероятно да ви се разминават целите.

Общи условия

Активация на акаунт