Сполучливи имитации на маркови парфюми - 31

• 104 428
  • 747
  •   1
Отговори
# 165
  • вкъщи
Pure Musc лично  на мен много ми допада. Чист, звънлив, може би монотонен, но ми харесва.

Последна редакция: ср, 06 ное 2019, 16:36 от лелка

# 166
Мацки,днес ходих да си купя някое Рефанче,че на Заг още се чудя какво да поръчам. Та викам си ще подушкам какво има ново,старо,ще избера нещо. Питам има ли това? Няма. Има ли другото? Няма. 🙄 Ми след три Няма се фръцнах и си излезнах. Не съм търсила нещо кой знае какво,а масовите,дето ги коментирате тук. Обаче толкова недружелюбна продавачка скоро не бях срещала. 🤦🏻♀ Вместо да предложи нещо,да покаже,направо си ме изгони. Оплаках ви се.

# 167
Idole на Lancome го имат Заг.Много е силен мъжкия Armani Code на Рефан,направо убиец.
За жалост никой още не е изимитирал Mon Floralе.

Погледнах сайта на Гиза и видях, че имат Mon Guerlain Florale под номер D300. Някой по назад е коментирал, че Idole на Заг е под номер 398, но не го намирам онлайн (а аз ще правя поръчка), някой има ли информация? Flushed

# 168
  • Стара Загора
Идола ме остави изумена с простоватия си аромат. Такава боза разводнена, че не може да бъде. Чудя се как продължават да се излагат подобни "висок клас" марки и да лансират компоти без характер?

# 169
  • Пловдив
Скрит текст:
Здравейте, момичета и момчета знам, че вече има имитация на Idole - Lancome, но не знам на кой производител и кой номер е...можете ли да помогнете? Също Acqua di Parma Blu Mediterraneo Arancia di Capri и Cipresso di Toscana имат ли реплики? Thinking
А, знаете ли на коя марка е най-силната версия на мъжкия Armani - Code?
Знам, че тук има много почитателки на Mon Guerlain версията Аристеа (имам малко от него) и ми се иска да пробвам Mon Florale, има ли хубав? Ох, много въпроси Joy
Armani Code взимах с години на мъжа на Roxanne. Траен е.

# 170
Идола ме остави изумена с простоватия си аромат. Такава боза разводнена, че не може да бъде. Чудя се как продължават да се излагат подобни "висок клас" марки и да лансират компоти без характер?

Най-после да намеря съратник!
Когато за първи път го помирисах се засмях, че сигурно е шега. Няма такъв "никакъв" парфюм. Толкова реклама, толкова шум и накрая нищо. Безличен и скучен. То не беше реклама, как едва ли не, този парфюм е парфюмът на модерната, независима жена, как отразява нейната динамична същност и характер, как бутилката е уникална и едва ли не създадена специално за този парфюм (което не е вярно, случайно намерих първообраза на бутилката във Фрагрантика и е от 1930 година мисля, ако успея да я намеря пак, може да я публикувам). Въобще голяма излагация за Ланком. Спряха един куп страхотни парфюми (например Магнифик), за да дадат път на такива недоразумения. Учудвам се, че някой въобще би го изимитирал. Ще е абсолютна загуба на време и финанси.
Знам, че този парфюм има и фенове, но аз лично също мисля, че е пълна боза. Avon имат подобен и на промоция можеш да вземеш спрей 10 мл за 3.60. Казвам го, защото го имам и намирам двата парфюма за близки. Или поне на мен ми миришат подобно т.е. на загуба на време и пари.

# 171
Наистина ли го има Mon Guerlain Florale в имитация???
Ооо,много благодаря Вихър! Ще го поръчам задължително.

# 172
  • Бургас
Да,Мон Флорал го имат Гиза.Идола на Ланком е падението на бранда,първите две-три минутки е добре след това се разпада на кожата ми,леко шампоанено ухание.Безхaрактерен крушов компот за тийнове,украсен с невзрачна розичка затворен в лъскава бутилка,абсолютно ненужен парфюм за мен.Няма интрига,заигравка нищо няма в този парфюм,а какви парфюми правеха от Ланком преди години.

Последна редакция: ср, 06 ное 2019, 11:02 от Bright Crystal

# 173
Вкусът ми е много разнообразен и искам да имам от всичко, но само с оригинали няма как.
Idole ми е сапунен точно като за работа въпреки, че харесвам повече Toy 2 на Moschino, Hermes Eau Des Merveilles Bleue, Creed Virgin Island, Maison Francis Kurkdjian Aqua Universalis Forte...а тях ги няма Confused
Намерих единствено реплика на Jo Melone марката е Jenny Glow...обожавам Mimosa & Cardamon през пролетта Green Heart
И най-голямата изненада за мен беше да харесам новия на Tom Ford Metallique - ванилово сладък, но и остър в същото време от подправките, знаете ли дали има нещо подобно? Blush

# 174
  • София
Kenzo Parfum d'ete има ли го някъде като имитация?

В каталозите на първа страница никъде не го откривам.

# 175
Момичета, взех си 3мл масло Амуаж Блосъм. Нали не е нужно да го разтварям? Може и с ролера само да си го нанасям? 🧐

# 176
Да споделя една приятна изненада, тъй като не открих в темата да е коментиран този аромат. Става въпрос за имитацията  на Sospiro Erba Pura (в списъка им е изписан неправилно Erpa Bura) на Martin Lion. Много приятен и траен цветно-плодово-ванилов унисекс арoмат, който ми напомня донякъде за мъжкия 1 Million Lucky, без да е толкова остър (което за мен е плюс). Не познавам оригинала, за който четох, че е много силен и траен, но този също се представя доста добре. Само му дайте 10-15 мин. да се развие. На моята кожа парфюм рядко изкарва повече от 2-3 часа, но този го усещам вече цяла вечер с 2 пръскания на китката. За хладно време  ми се струва доста подходящ. Номера му е U02. Като цяло, оставам с впечатлението, че Aristea и Martin Lion си заслужават повишения интерес, тъй като всичко, което съм пробвал досега е достатъчно трайно и близко с оригинала. Освен този, впечатленията ми са от Dior Sauvage, Armani Black Code, CH 212 VIP, Bvlgari Aqua  и TF Black Orchid.

Последна редакция: ср, 06 ное 2019, 23:22 от break

# 177
Тъкмо и аз идвам да споделя впечатления от Martin Lion. Реших, че няма да мирясам, докато не си взема тяхната Black Orchid и днес отидох до Елитис. Зачетох се в списъка на унисекс ароматите и познат като име ми беше само Нилските градини освен орхидеята и реших да го пробвам, той е с номер U04. От останалите реших да пръсна на другата китка от съседния номер U03, който е имитация на Accento Sospiro. И от двата парфюма съм очарована! Нилските градини съм пробвала отдавна в оригинал и този ми се струва близък, но ме очарова и трайността - все още го усещам леко, а се пръснах към 12:30 и си мих не знам колко пъти ръцете през това време.
Accento Sospiro много ми допадна, в един момент от развитието си доста ми заприлича за Zen - Shiseido. Също траен - все още го усещам на китката си, доста по - силно от Градините.
И двата ми влизат в списъка за покупки, но всичко зависи от това как ще се представи Орхидеята, че нали по-назад коментира съфорумка, че май има разминаване с тестера. Утре я подхващам и ще споделям впечатления.

# 178
  • Пловдив
Скрит текст:
Тъкмо и аз идвам да споделя впечатления от Martin Lion. Реших, че няма да мирясам, докато не си взема тяхната Black Orchid и днес отидох до Елитис. Зачетох се в списъка на унисекс ароматите и познат като име ми беше само Нилските градини освен орхидеята и реших да го пробвам, той е с номер U04. От останалите реших да пръсна на другата китка от съседния номер U03, който е имитация на Accento Sospiro. И от двата парфюма съм очарована! Нилските градини съм пробвала отдавна в оригинал и този ми се струва близък, но ме очарова и трайността - все още го усещам леко, а се пръснах към 12:30 и си мих не знам колко пъти ръцете през това време.
Accento Sospiro много ми допадна, в един момент от развитието си доста ми заприлича за Zen - Shiseido. Също траен - все още го усещам на китката си, доста по - силно от Градините.
И двата ми влизат в списъка за покупки, но всичко зависи от това как ще се представи Орхидеята, че нали по-назад коментира съфорумка, че май има разминаване с тестера. Утре я подхващам и ще споделям впечатления.
Нилските градини на Martin Lion ги купих в събота импулсивно и от тестера миризмата се загуби сравнително бързо  - за около 4 часа. Но сега го разносвам и пръснат в 8 сутринта , продължавам да го усещам в 6 вечерта. Не мога да дам мнение колко е близък до оригинала, но в началото е остър свежак, търпи развитие и накрая става топъл и гушлив аромат. Много ме радва Purple Heart

# 179
Идвам да споделя,че Гучи Ръш на Рефан е много пипнат. Много! Оригинала е една идея по-лек,по-фин,а Рефанската версия е по-остра. Но са си 1 към 1. Оригинала ми е трае цял работен ден, от което още съм в шок. Иматацията също е много трайна, особено пръснати в косата.
Имам и Yes I am подарък мостра към поръчката с Ръш. Ами на първо помирисване и сравняване с този на Заг то направо са едни и същи. С уговорката,че не съм ги разносвала и нямам повече впечатления от развитие на аромата. Тези дни ще споделя подробности. На първи прочит няма разлика. Не мога да повярвам,как ги правят тези аромати?!

Общи условия

Активация на акаунт