Сполучливи имитации на маркови парфюми - 31

• 104 422
  • 747
  •   2
Отговори
# 150
  • Burgas, Bulgaria
Некомпетентна работа пак,трябва да отида да го видя дали става,близък ли е до оригинала според теб.Hug

Кристалче, веднага щом прочетох поста ти хукнах към Рефан , имат го и го зареждат редовно, очакват го и утре, и да, според мен /на кожа пробвах/ е максимално доближен. Heart

# 151
Някой пробвал ли е Молекула на Сандаго, чия имитация е?
Здравей, не съм пробвала точно тази на Сандаго, но според името е имитация на някоя от Ексцентричните Молекули - те са 01, 02 , 03 и 04, по - често имитират 01, която е страхотна /според мен/! Ето линк към моята любимка.  Heartbeat
https://www.fragrantica.com/perfume/Escentric-Molecules/Escentric-01-846.html     ,а ето и малко инфо за нея:
"Escentric Molecules е единствена по рода си английска марка. Тя се отличава от другите с това, че създава парфюми с предимно синтетични съставки. Компанията е създадена през 2006г. в Лондон от дизайнера – Геза Скон. Той е известен под прякора парфюмеристът бунтар, защото разчупва традиционния модел в индустрията и създава нещо уникално. Голям процент от неговите парфюми съдържат съставката Iso E Super (създадена в лаборатория през 1973г. ) До този момент, тя е участвала в ароматите само като второстепенна нотка, но Геза променя това. Той започва да прави парфюми с над 60% съдържание на молекулата. Те са обявени за феномен и бързо се класират на световния пазара.  Escentric Molecules Escentric 01 е пристрастяващ унисекс парфюм. Той е за хора, готови да направят първата крачка към новото и да се откъснат от традиционния модел. Уханието му е уникално, нежно и много секси. Ароматът ще ви открои от всички останали и ще привлече вниманието към вас. Парфюмът притежава много дълготраен мирис и е подходящ за употреба през всички сезони.  Ароматните нотки, които ще усетите в него са: ирис, амалфийски лимон, розов пипер, изоПарфюмът е лансиран през 2006г."
P.S. Сега я разгледах в сайта на Сандаго и да, по пирамида отговаря на Ексцентрични Молекули 01.
Благодаря Hug

# 152
Здравейте, някакви отзиви за парфюмите Камея..... от скоро ми се появяват като реклама във ФБ , а сякаш не съм чела отзиви за тях тук при вас:)))

# 153
# 154
Някой пробвал ли е Молекула на Сандаго, чия имитация е?
Според мен е имитация на Ексцентрик 01. Купих го от Сангадо уж за себе си, но не се свързва с мен добре този парфюм, усещам го химичен и нещо от него ми идва в повече. Обаче стана любим на мъжа ми. Почти изпръска едно шишенце и има желание да поднови. На него стои по абсолютно различен начин като друг парфюм, дълбок, красив и шлейфов. И обира комплименти  Simple Smile

# 155
Ня коя марка са добри TF Velvet/Black Orhid? Искам да видя дали ще се спогодя с някой от тях, преди да ги купя в оригинал.  Simple Smile

# 156
  • София
Ех, никой не казва дали обира овации с Pure Musk на Narciso... Simple Smile

# 157
  • Sofia
Ня коя марка са добри TF Velvet/Black Orhid? Искам да видя дали ще се спогодя с някой от тях, преди да ги купя в оригинал.  Simple Smile

Скъпа, на 1-ва страница има списък със сполучливите имитации. Simple Smile

# 158

Скъпа, на 1-ва страница има списък със сполучливите имитации. Simple Smile

Видях ги, но гледам има много фирми, излизат нови варианти, може да има промяна  Mr. Green

# 159
Списъкът е нов, доколкото следя темата не мисля, че има промени. Simple Smile
Докато успея да стигна до Елитис, сигурно ще бъде изкупена Аристея след толкова хвалби. Bowtie Надявам се и в Пловдив да предлагат от малките разфасовки, ще са чудесни за запознанство.

# 160
Nestle93, списъкът на първа страница се актуализира при всяка нова тема. Затова може да се разчита, че е актуален винаги.

# 161
Благодаря ви, тази тема е първата, която хващам, затова така малко като в небрано лозе питам.  Mr. Green

# 162
Здравейте, момичета и момчета знам, че вече има имитация на Idole - Lancome, но не знам на кой производител и кой номер е...можете ли да помогнете? Също Acqua di Parma Blu Mediterraneo Arancia di Capri и Cipresso di Toscana имат ли реплики? Thinking
А, знаете ли на коя марка е най-силната версия на мъжкия Armani - Code?
Знам, че тук има много почитателки на Mon Guerlain версията Аристеа (имам малко от него) и ми се иска да пробвам Mon Florale, има ли хубав? Ох, много въпроси Joy

Последна редакция: вт, 05 ное 2019, 19:48 от "Вихър"

# 163
  • Варна
Acqua di Parma Blu Mediterraneo Arancia di Capri и Cipresso di Toscana, за съжаление нямат имитации.

# 164
Idole на Lancome го имат Заг.Много е силен мъжкия Armani Code на Рефан,направо убиец.
За жалост никой още не е изимитирал Mon Floralе.

Общи условия

Активация на акаунт