Сполучливи имитации на маркови парфюми - 31

• 104 407
  • 747
  •   1
Отговори
# 135
Добро утро! Имам въпрос: кой е имитирал Aventus Creed, освен Дегаже и ДиЕнПи?

Мъжкият на Рефан с двойни капки е чудесен.

# 136
  • София
Какво ще кажете за парфюмите, които се продават в предверието на някои от магазините Кауфланд?

# 137
Ами това са Raphaella и Bargelo. Аз нямам все още впечтления от тях, но момичетат тук ги хвалят.

# 138
Здравейте момче на 16 години съм и бих желал някой по запознат в средата на парфюмите да ми предложи някакъв парфюм или сходен с оригинал парфюм от заг или рефан където докарва аромата.

Ще съм ви благодарен😊!
Здравей. Зависи какъв тип аромати харесваш. От по-сладникавите Stronger with you на Армани на Рефан (264) е добър. Аз харесвам по-дървесни и тревисти аромати, мога да препоръчам от Заг два на Hermes - Un jardin sur le toit (313 унисекс) и Terre d'Hermes Eau Intense Vetiver (259). Dior Sauvage e нещо по средата. Aristea са го докарали доста добре (135Н).

Последна редакция: пн, 04 ное 2019, 13:23 от break

# 139
Мили момичета, някоя от вас дали знае има ли в София място за наливни парфюми, в което продават парфюмите на Гардени?

# 140
Някой пробвал ли е Молекула на Сандаго, чия имитация е?

# 141
  • Burgas, Bulgaria
Някой пробвал ли е Молекула на Сандаго, чия имитация е?
Здравей, не съм пробвала точно тази на Сандаго, но според името е имитация на някоя от Ексцентричните Молекули - те са 01, 02 , 03 и 04, по - често имитират 01, която е страхотна /според мен/! Ето линк към моята любимка.  Heartbeat
https://www.fragrantica.com/perfume/Escentric-Molecules/Escentric-01-846.html     ,а ето и малко инфо за нея:
"Escentric Molecules е единствена по рода си английска марка. Тя се отличава от другите с това, че създава парфюми с предимно синтетични съставки. Компанията е създадена през 2006г. в Лондон от дизайнера – Геза Скон. Той е известен под прякора парфюмеристът бунтар, защото разчупва традиционния модел в индустрията и създава нещо уникално. Голям процент от неговите парфюми съдържат съставката Iso E Super (създадена в лаборатория през 1973г. ) До този момент, тя е участвала в ароматите само като второстепенна нотка, но Геза променя това. Той започва да прави парфюми с над 60% съдържание на молекулата. Те са обявени за феномен и бързо се класират на световния пазара.  Escentric Molecules Escentric 01 е пристрастяващ унисекс парфюм. Той е за хора, готови да направят първата крачка към новото и да се откъснат от традиционния модел. Уханието му е уникално, нежно и много секси. Ароматът ще ви открои от всички останали и ще привлече вниманието към вас. Парфюмът притежава много дълготраен мирис и е подходящ за употреба през всички сезони.  Ароматните нотки, които ще усетите в него са: ирис, амалфийски лимон, розов пипер, изоПарфюмът е лансиран през 2006г."
P.S. Сега я разгледах в сайта на Сандаго и да, по пирамида отговаря на Ексцентрични Молекули 01.

Последна редакция: пн, 04 ное 2019, 17:22 от kolevaangela

# 142
Днес посетих ЗАГ и пробвах новите аромати. Най-много ми хареса Идол на Ланком и си го напълних в 10 мл за тест. За сега ми харесва. Да видим как ще се доразвие в следващите дни.

# 143
Дами , имате ли информация Pure xs Пако Рабан дамският дали е траен в имитация ня Заг?

# 144
  • Бургас
Здравейте момче на 16 години съм и бих желал някой по запознат в средата на парфюмите да ми предложи някакъв парфюм или сходен с оригинал парфюм от заг или рефан където докарва аромата.

Ще съм ви благодарен😊!
Пробвай Chanel Bleu на Мартинез,бестселър,каквото и да излиза той си остава вечен за мен и топ мъжки парфюм.Оставя незабравима секси диря,обожавам го,друго виж Саваж на Диор на Рефан,както Ерос на Версаче и Versace Dylan Blue.Сангадо имитират Молекула 01,откога Парфен имат Палома Пикасо?

Последна редакция: пн, 04 ное 2019, 17:15 от Bright Crystal

# 145
  • Burgas, Bulgaria
Здравей, Кристалче, и Рефан мисля, че имат Палома Пикасо. Heart

# 146
  • Бургас
Не е ли спрян на Рефан,казаха ми преди в магазин,че бил спрян не съм го засичала,а съм питала за него.

# 147
  • Burgas, Bulgaria
Не е ли спрян на Рефан,казаха ми преди в магазин,че бил спрян не съм го засичала,а съм питала за него.

Преди около два месеца го пробвах в Рефан на " Богориди " срещу хотел "Българя" - до часовника, мисля, че още го имат. Heart

# 148
  • Бургас
Некомпетентна работа пак,трябва да отида да го видя дали става,близък ли е до оригинала според теб.Hug

# 149
  • София
Какво стана с Pure Musk на Narciso?

Пръскате ли се, миришете ли хубаво? Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт