Сполучливи имитации на маркови парфюми - 31

• 104 399
  • 747
  •   1
Отговори
# 120
Момичета, включвам се да споделя впечатленията си след разносване... Simple Smile

Coco Mademoiselle - Aristea - в началото доста добре напомня за оригинала, когато се развие става малко по - далечен, но пак категорично се разпознава какво имитира, щом ме питаха няколко човека дали съм точно с този парфюм. Умерена наситеност, но си прави шлейф. Трайността е добра - около 6 часа се усеща отчетливо. След това постепенно утихва. Върху дрехите се усеща дълго. И все пак мисля, че тази версия е доста по - добра от Лидълската.

Coco Mademoiselle Intense - Aristea - влюбена съм!!! Не познавам оригинала и не мога да коментирам за близост. Но когато се развие този ми напомня много повече на класическия, отколкото техния ''класически''. Страхотна плътност на аромата, супер наситеност, прави изключителен шлейф, казваха ми, че се усеща на метри от мен и то часове след като се бях напръскала. Трайността страхотна - 8 часа ясно усещане!!! Просто съм очарована, чак не очаквах! Усещам как Аristea наистина ще бъдат новият парфюмен хит.

Благодаря на всички, които отговориха на моите питания за Тезори.

Видях, че има питане за Ди едн Пи...Аз категорично мога да заявя, че на техен нетраен парфюм не съм попадала, всичко е мега трайно и много наситено. Много малко, ама много малко са били тези, които са имали разминавания с оригиналите. Така че, каквото и тяхно да вземе човек няма да сбърка. Но пак се ядосах като видях какви надценки са сложили при нас...

Последно подарих на сина ми техния Aventus Creed, ами изключителен е! Невероятна трайност и наситеност, страхотно развитие! Препоръчвам! Взимала съм му и версията на Гардени (Парфен) и тя е хубава, по лека и цитрусова е, няма такава наситеност, трайна е, но този на Ди енд Пи няма измирисване. Simple Smile

# 121
Момичета, аз искам да ви благодаря, че сте толкова уникални, за всичко, което споделяте, за завладяващите ревюта!
И завладяна от еуфорията, искам да ви благодаря, че благодарение на вас открих една моя "любов от пръв поглед" - Армани Си Рефанска версия. Не познавам оригинала, но този аромат ме подлуди буквално. Взех си го за проба наливен 30мл с двойни капки. Момичето малко се озадъчи, че искам 60 капки, а не 30  и два пъти ме попита дали съм сигурна Grinning Вече трети час го усещам толкова отчетливо, че все едно сега съм се напръскала, а пръснах веднъж на китката. 🤫
Просто уникален за мен!

# 122
  • София
allforoneможеш ли да ми кажеш кой е номерът на Aventus Creed в София се предлагат D&P ?

# 123
  • София
Имитацията на Aventus Creed на D&P е с номер С-18. Магазините на  D&P в София, които аз посещавам са на Алабин, до Съдебната палата и в МОЛ Парадайз.

# 124
Здравейте момче на 16 години съм и бих желал някой по запознат в средата на парфюмите да ми предложи някакъв парфюм или сходен с оригинал парфюм от заг или рефан където докарва аромата.

Ще съм ви благодарен😊!

# 125
  • Бургас
Така ме омаяхте да пробвам МОН Грешен на Аристеа, че днес ходих в Елитис, оригинала не ми е любимец, но в този на Аристеа се влюбих, лошото е че беше изчерпан, от толкова писане в групата са го изкупили. За утеха си взех Quatre Boucheron - мирише ми на чисто, на изискано , взех и Givenchy l'interdit - долавям една цветна сладост , в заключение и двата са страхотни.
Преди време в Несебър попаднах на магазин на Парфен, тръгнах си с 3 парфюма : Cool water - доста свеж, в началото ползвах доста, но в момента не съм в настроение за него, Табаков Ванила на Том Форд - стар мой любимец и Tuscan  leather на Том Форд - ужасно страхотен изпръсках за десетина дни , влюбих се в него. Ако някой е срещал последния във други версии нека сподели.

# 126
Tuscan Leather Tom Ford има Мартинез. Аз си взех него и за мен е 1:1 с оригинала. Много съм доволна!

# 127
Така ме омаяхте да пробвам МОН Грешен на Аристеа, че днес ходих в Елитис, оригинала не ми е любимец, но в този на Аристеа се влюбих, лошото е че беше изчерпан, от толкова писане в групата са го изкупили. За утеха си взех Quatre Boucheron - мирише ми на чисто, на изискано , взех и Givenchy l'interdit - долавям една цветна сладост , в заключение и двата са страхотни.
Преди време в Несебър попаднах на магазин на Парфен, тръгнах си с 3 парфюма : Cool water - доста свеж, в началото ползвах доста, но в момента не съм в настроение за него, Табаков Ванила на Том Форд - стар мой любимец и Tuscan  leather на Том Форд - ужасно страхотен изпръсках за десетина дни , влюбих се в него. Ако някой е срещал последния във други версии нека сподели.

Ползвала съм Tuscan Leather във вариант на Заг и много ми харесваше, но с уговорката, че не познавам оригинала. Срещала съм го и на други имитационни фирми по списъците, на Гиза съм тествала на китка и също ми допадна.

# 128
  • Бургас
Благодаря ви момичета, страхотни сте , ще проверя и двете версии.

# 129
Момичета, бях взела на майка ми обувката от ДнП и вече само нея ползва. Много я харесва, обаче вижда, че аз постоянно си поръчвам и ми вика, че иска да и взема 2-3 нови придобивки, подобни на обувката. Малко са ни различни вкусовете и съм в дилема. Моля ви, препоръчайте ми 2-3 ухания, които да и подаря, искам да я зарадвам много с избора:) Благодаря
Нели,хубави според кого:stuck_out_tongue_winking_eye:,тук сме толкова различни и харесваме много различни парфюми.Аз ще ти предложа няколко,които ми допадат на мен и такива,които не са мой тип за разнообразие,/не приличат обаче на Обувката за мен/,а и не е задължително да се харесва всичко,което се харесва на мен.Погледни Хипнотичната отрова на Ди Енд Пи,уникално въздействащ парфюм направен много добре и адски близък до истинския според моя нос.Друго предложение и топ парфюм за студените месеци е Скандал на Ди Енд Пи,който е по-хубав от оригинала за мен,Адикт,него го виж на Роксан и ДП,класика,която аз не можах да оценя,но на майка ти може да и допадне.Други предложения,Коко Мад Интенз на Рефан,Манифесто на Роксан,Елиън на Баргело,Черното Версаче на Парфен,Givenchy Very irresistible на Ди едн Пи/страхотен,плътен качествено направен парфюм,1-1 с оригиналното Живанши/,Мон Герлен на Аристеа,Пантерата на Картие на Парфен, Пойзън гърл на Заг,Elie Saab Le parfum на Гиза или ДП,Elie Saab Girl of now на Мартинез,Ботега на Заг/съвършени парфюми/,Велвет орхид на Дп и последно,че те затрупах Noir Pour Femme Tom Ford ford на Заг.Всички са прелестни нищо,че не са всички мой тип.Успех и дано твоята майчица си хареса нещо сред тях.А,да можеш да пробваш и с Интенз кафе на Мартинез,не знам как майка ти се разбира с розите обаче.Виж и Диор Джой на Мартинез,суупер добре издокаран.
Брайт Heart Exl Огромно Благодаря:)
Ще ги тествам и преценя кои да и подаря Heart Exl

# 130
  • София
Добро утро! Имам въпрос: кой е имитирал Aventus Creed, освен Дегаже и ДиЕнПи?

# 131
  • София
Добро утро! Имам въпрос: кой е имитирал Aventus Creed, освен Дегаже и ДиЕнПи?
Аз имам Creed на Заг. Мъжкият е много различен от оригинала, дамският не е траен. Мартинез са с по-сполучлива версия според мен.

# 132
  • София
Баргело дали я имат?

# 133
  • Пловдив
Мерси за темета!

Момичета, Аристеа от Елитис ли купувате?

# 134
  • София
Здравейте момче на 16 години съм и бих желал някой по запознат в средата на парфюмите да ми предложи някакъв парфюм или сходен с оригинал парфюм от заг или рефан където докарва аромата.

Ще съм ви благодарен😊!

На първа страница има много информация по темата. Разгледай там сполучливите имитации на всички марки.

Общи условия

Активация на акаунт