Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Има ли по-добър дубликат на Lacoste Pour Femme от Refan?
Коя е добра имитация на L'Oréal Paris "La Vie Est Belle" и от къде мога да я поръчам?
Можете ли да препоръчате дълготраен аромат, който е елегантен, чист, свеж и не е прекалено сладък или ориенталски?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Има ли по-добър дубликат на Lacoste Pour Femme от Refan?
Форумите обсъждат различни имитации на популярни парфюми. В случая с Lacoste Pour Femme някои потребители смятат, че имат добри впечатления от имитациите на други марки, като La Rive, които са точни и сравнително трайни. Те също така препоръчват имитацията Forever Woman на La Rive като най-добра за Bright Crystal Versace.
-
Коя е добра имитация на L'Oréal Paris "La Vie Est Belle" и от къде мога да я поръчам?
Форумът препоръчва няколко добри имитации на L'Oréal Paris "La Vie Est Belle". Можете да намерите подробни описания на парфюмите в началната тема, където се споменава коя имитация е добра и от коя компания. Освен това, официалният сайт на ZAG вече предлага имитация на този аромат, която можете да поръчате директно от тях.
-
Можете ли да препоръчате дълготраен аромат, който е елегантен, чист, свеж и не е прекалено сладък или ориенталски?
-
Каква е трайността на парфюма J'adore на Dior?
-
Има ли разлика в качеството на парфюмите на Заг, закупени от Olh и официалния сайт?
Ноооо, така желания от мен 152F Miss Dior беше пълно разочарование, не искам да повлиявам на никого, все пак възприятията ни са различни, но този аромат толкова много се разминава с оригинала, че на няколко пъти попитах момичето за номера. Жалко, наистина, но пък останах приятно изненадана от новата имитационна марка на Елитис, а именно Martin Lion, списъкът им е повече от скромен, но пък ароматите им са много, много добри /според мен/, струват ми се и много трайни, има и някои нестандартни унисекс предложения. Наскоро някой тук търсеше добра имитация на Gucci Rush, смея да твърдя, че тяхната е много, много добра, може би почти толкова добра, колкото на D@P, която според моите стандарти досега беше ненадмината!