Пътят на честта - тема 5

• 48 592
  • 794
  •   1
Отговори
# 210
Аз си мислех, че Инчето от стреса просто отказва да говори. А сега излиза, че тя май не може да говори и затова контактува с бележки и жестове. Много са ми сладки тримата-Дичо, Симона и Инчето. Но сигурно доста драма ще има, докато ги съберат.

От шок е, преди това е говорила.

# 211
По всичко личи, че излиза от шока, изглежда спокойна, усмихва се. Но не говори, а пише. Това ми е странното.

# 212
Не е странно, според мен. Бележките са от предния епизод.
Ако преди инцидента е била няма, защо ще се опитват да я накарат да проговори?

# 213
Моя дружка на времето беше сценарист в Забранена любов, та тя ми е казвала за Илиянчето (ЛюЛю), че е много куха гъдулка. Хубава, ама да не си отваря устата извън заучените реплики.
Тя едно време беше гадже с Сашко МаминКатин.

Кералайн утре ще е като древногръцка богиня. Не знам КалЮ как ще мисли за цифри в нейно присъствие.

Жаки ще има мортал комбат битка със Стела. Като гледам промото и в главата ми се чува Ready! Fight!

Симона не знам как ще се отърве от боя след като Митьо види , че парите ги няма. Ще стане страшно, може и Бонка да яде шамари от отрочето си.

# 214
Бонка едва ли ще яде шамари. Митю изобщо няма да предположи, че мама му е взела парите и сигурно ще налети директно на Симона. А тя, милата, дори да събере смелост да каже какво е видяла, никой няма да повярва. Бонка ще отрича до последно. Дано поне този път Симона да потърси помощ. Много я харесвам. Малко наивна, глуповата на моменти, но добродушна ми се струва.

# 215
Оф, тва забранена любов и то колко тъпо беше и пак с всички бездарници 🙄 Файт вика 🤣 Имаш още един фен!

# 216
Забранена любов ♥️♥️♥️🤣🤣🤣🤣
 Моя приятелка беше в екипа и ми е разказвала колко пъти са преигравали сцени заради бездарието на част от актьорите🤣🤣🤣

# 217
Ох, аз се сещам Ицо Хазарта как ги имитираше във Вип Брадър. Имаха и някаква сценка с целувка с Милко Калайджиев. 🤣🤣🤣

# 218
Тоя па с неговата самопачка 😂 Човек не може да се омаже малко явно 🙄
С редакция към успех: Част??? Никито ли, Любчо ли, Илиянчето ли, Еленската метреса, извинете - поетеса 🤯

# 219
Сериите се снимат с 1 месец назад. Това се вижда от телефона на Калоян като триеше семейната снимка. В 40 мин и 59". Там датата беше 7 октомври 2019. Така, че съм сигурна вече и аз, че Фуча чете тука. Ама верно да даде некой лев.

# 220
И веднага сложили част от селфитата на Кера и Люба в инстаграм

Последна редакция: ср, 06 ное 2019, 17:21 от bubulina_baby

# 221
Не знам в кой магазин бяха снощи, ама ми замириса на нафталин от тия карета. Знам, че са много на мода, ама не намирам нищо тренди в тях. Лъхат ми яко на соц.
А визията с полата.. блякс

# 222
И веднага сложили част от селфитата на Кера и Люба в инстаграм

Pretty woman- втори епизод:-)

# 223
Ох, чакайте да ви кажа какво нещо преживях сутринта. Съвсем забравих и сега, като видях Силва в бяло , та се сетих.

Правя си кафенце сутринта, пускам тв и прецъквам канали и що да видя. Сиса Петкова по потник и без сЮтЕн. Говори с някаква приятелка пред киносалон. Все едно Кера, ама 10-на години по-млада.
Силвия е напълно бездарна актриса, щом и тази си роля играе по един и същ начин с тази си на Кера.  Оказа се, че е някакво предаване по български език, в който учат младежта да се изказва правилно.

Сюжетът беше следния - Сиса пред киното с дружка с терзание как да скъса с гаджето си. Приятелката я съветва да се срещне след киното и да му каже. Оказва се, че пичът точно затова я издирва под дърво и камък и я зарязва.

# 224
Сетих се за нещо-досега май никой не е споменал онзи малц за 10000лв,който Лора счупи в апартамента на Алекс.Сигурно ще прозвуча невежо,но има ли наистина алкохол на такава цена?Егати и малца,да не е със златни частици? Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт