Пътят на честта - тема 5

• 48 187
  • 794
  •   1
Отговори
# 645
А, без , без - малкият къдрокоско не го давам да умирга. Много ми е симпатичен.

# 646
Олеле, циркът продължава! Не мога да повярвам...Ами, заслужава си всичко Плачков, в това число и фамилията.

# 647
  • София /Абсурдистан
Еййй, обичат се хората бре, разберете го най-после Simple Smile
Търкулнало се гърнето, намерило си похлупака Simple Smile

# 648
 "Драмата" между  Мариана и Фуча е  просташка , и забавна като за футболен мач . Нахъсва ни  срещу кого да викаме , даже без да харесваме мача .

https://www.zarata.info/%d0%bc%d0%b0%d1%80%d0%b8%d0%b0%d0%bd%d0% … 0%b8%d0%bf%d0%b0/

Последна редакция: нд, 17 ное 2019, 19:01 от Ели-ТАЛ

# 649
  • Берлин
Така е. И е едно към едно с филма. Актуални са ъхъ

# 650
Не знам кой е по-зле в главата - Мариана, която не знае, че нещата във филмите са наужким или Плачков, който се кефи, че Стела Мариана го преследва.

Цитат
След този абсурден случай едва ли някога повече Веско ще получи централна роля. Цялата гидия разрба за случилото се, това стигна до ушите и на режисьори, и на продуценти. Отсега нататък сигурно Плачков ще се снима като пето борче, ако изобщо някой го покани в по-мащабна продукция”, коментират в актьорските среди.
Hands Plus1

# 651
Като гледам не му пука.

# 652

Нейният коментар под поста му във ФБ... Омг!
Впрочем, той е “сгоден”, а тя - “сингъл”...

# 653
Омг... Ами да си се обичат, защо трябва да занимават целия свят с либофта си?

Малко ми стават вече съмнителни с цялата тази показност.
Нас ли убеждават колко се обичат или себе си....

# 654
Софи Маринова и Гринго ряпа да ядат пред тях! 😆

# 655
  • Там,където се събуждам щастлива.
Малко Офф, но някой ходил ли е в ресторанта, където са на снимката? Толкова ли е невероятна храната? Лятото им разглеждах цените от менюто и паднах.

В цялата дандания съм на страната на Фучаджиева. Естествено е да е бясна, когато даден проект може да се провали, заради подобни изцепки на жена, която не може да се владее.

# 656
Един път съм ходила в ресторант от веригата преди 9 г.- голяма брадва беше като цени тогава. За мен, де.
Сега гледам известни личности масово се снимат там и рекламират, като червената торта.

# 657
То и без това Оги никой не го търси колко му е Фучи да убие в сценария и Киро.Никой няма да го търси.Така с един куршум два заека.Хем може да стане по-интересно,хем Плачков ще си бъде до полата на жена си.Сценарият и без това е фантасмагория и с Киро и без него пак ще си остане постен филм

# 658
Да, бе, ко стана с Оги!? Че умря, умря, ама дали наистина умря. Все имам чувството, че ще изскочи отнейде: "Мамо, мамо, виж ме, дават ме по телевизията!"
Ааа, чакай, чакай, май се бъркам. Оги не играеше ли в друг филм. Joy Wink

# 659
А да ви питам като стана дума за Оги, че аз започнах да го заглеждам по подробно, за да се посмея след 4-ти 5-ти епизод, като видях какво е чудо в първи. Не знам обаче в коя серия беше дето Киро утрепа някакъв в една лодка, това ли беше Оги?

Общи условия

Активация на акаунт