Пътят на честта - тема 5

• 48 150
  • 794
  •   1
Отговори
# 630
Каква им е драмата на тия двете? Едва ли са секс сцените.

# 631
Точно секс сцените са причината. Марианата ходила заедно с Плачков на репетиции и забранявала туй-онуй. Фучеджиева се изцепи, че с простотия и невъзпитание външни хора й пречат да си снима филма и сега си разменят любезности по фейсбука. Явно Киро спешно ще трябва да го самоубият.

Каква им е драмата на тия двете? Едва ли са секс сцените.

# 632
Ясно, мерси.
Не ми е хич симпатичен Плачков, ама колко ли трябва да си прост, че да търпиш такова чудо до себе си...
Ако съм на Мариана му поставям условие и аз да участвам във всеки негов следващ филм, или да снима само в исторически- цял живот войник да играе. Joy

# 633
  • София
Плачков хич не харесах в онази простотия "Дякон Левски", оттогава му викам "псуващия Левски". После гледах "Дамасцена" и много ми се промени мнението за него, абе, хареса ми. В този сериал пак е дъно, но се замислих дали пръст в целия този провал на кариерата му няма и лудата му жена. В тази работа е трудно да не ти се падне поне няколко пъти роля, в която ще има цуни-гуни все пак...

# 634
И аз това се замислих, че колкото и да си артист, ревността си е ревност. Жалко, че обектът си го отнася. И аз не знам как я търпи, предвид, че в биг брадър се показа като човек, който пали от четвърт.

# 635
Кера отново изправена пред труден избор, а Симона дава път на нова любов в предстоящите епизоди на сериала
Отвличане, две убийства и неочаквана връзка от миналото ще бъдат част от предстоящите събития в „Пътят на честта“ тази седмица по NOVA. От понеделник до сряда от 22.00 ч. зрителите ще станат свидетели на първите действия на Димитър в София, които той ще предприеме, за да върне Марти отново в Царево. Това ще се превърне в пореден кошмар за Кера, която ще се изправи пред дилемата дали отново да избяга или да застане очи в очи със ситуацията. В предстоящите епизоди на сериала ще се стигне до истински екшън, който ще завърши с арест и две убийства. Това ще стане след като Калоян разбере за убийството на работника и типично за неговия характер ще се бори за справедливост. Киро от своя страна ще опита да остане чист и за да не бъде свързан по никакъв начин със случая, ще вземе крайни решения. В Царево действията на героите ще бъдат в двете крайности. Бонка ще изпадне в неконтролируема ярост и ще нарани свой близък. Междувременно първите крачки към любовна връзка ще направят Симона и Дичо. „И двамата заслужават ново начало. Симона е прекрасен и слънчев човек, който досега е бил затворен в себе си. В следващите епизоди образът й постепенно ще разцъфне, заради случващото се между нея и Дичо“ сподели в интервю за "Събуди се“ по NOVA актьорът Веселин Анчев, който влиза в ролята на Дичо. „За мен ролята на Симона е изключително трудна. Подкрепата и професионализмът на партньора ми Благовест Благоев, който играе ролята на Димитър, са важни за мен, за да превъзмогна емоционално тези сцени на насилие върху моята героиня“, разкри Петя Бончева в студиото на "Събуди се“ по NOVA. Двамата с Веселин разказаха лични истории, свързани с една от актуалните теми в сюжетните линии на сериала – домашното насилие, и припомниха за жените, изпаднали в тази ситуация, че има специализирани институции, към които могат да се обърнат за помощ. „Първите крачки са свързани именно със страха и срама. В малките населени места това е огромен проблем, защото в повечето случаи остава заключен между четири стени“, допълни Петя.

# 636
Не могаааа. Казах ли Ви, че любовта им е красива?! Нищо не разбираме ние от любов и изкуство.

# 637
Каква драма , каква любов! Хич не са добре с главата.

# 638
  • София
Тия са изкудкудякали... Подозирах го още след изцепката на Вергов за Плачков, но сега вече съм убедена.

# 639
Ауу досущ турски сериал.Може пък с драмите си да искат да подпомогнат тази творческа немощ Simple SmileЕй ви материал за втори сезон .

# 640
  • Там,където се събуждам щастлива.
Изключително забавно! Махленските свади между жени са брилянтно описани в “Чичовци” на Вазов. Явно, М. Попова го е чела издълбоко.
Най-забавното е, че по глупав начин използват социалните медии, а това е нож с две остриета. Дали имат акъл, за да го разберат?

# 641
Ауу, ама то у фейся по-интересно ще се окаже от сценария на Фучи. В случая е много права, защото когато си се хванал на хорото ще го играеш. Като не ти отърва сценария - хубав, лош, ами отказваш. То не може хем да ръгаш люти чушки, хем да не очакваш после на митницата да ти пари. НИ моЙ то тъй. Ама ха!
Попова е злобна женица, Ханес сигурно е вдигнал банкет , като се е отървал от нея, а на Весо му пали свещи за здраве всяка неделя.

Киро да го пращат при Стела, да играят Нощта на живите мъртви.

# 642
Мерси за анонса.
Пак два трупа- единия само да не е Начо. Като мухи мрат, значи.

# 643
Този Димитър,така добре го играе артиста,откъм физиономии особено,че само снимката му да видя и пак ми е супер анти.Дори и интервю да видя с него,пак ще си мисля,че е гаднярът от Пътя на честта.

# 644
Според мен Киро ще се отърве от семейството на работника.

Общи условия

Активация на акаунт