Пътят на честта - тема 5

• 48 578
  • 794
  •   1
Отговори
# 180
Ама Митака сега наистина може да убие Симона.

# 181
хахахаха!
Кера си купува дрехи....сигурно по идея на съфорумките 😄😄😄📼

# 182
Сега Бона няма да има друг полезен ход освен да гепи парите на Митака!
И ще го отнесе Симона.

# 183
А в промото отхвърленият идиот с лудите очи видя Кера на общата снимка при  пияндето /брата/ и попита какво прави Кера там .  Сега ще стане кофти ...

# 184
Сега Бона няма да има друг полезен ход освен да гепи парите на Митака!
И ще го отнесе Симона.

..или на Симона най-после ще й стигне смелостта да предприеме някакво действие.
А в промото отхвърленият идиот с лудите очи видя Кера на общата снимка при  пияндето /брата/ и попита какво прави Кера там .  Сега ще стане кофти ...

Няма страшно...Калоян ще я защити!

# 185
Много диалози,а нищо смислено не се казва.Натаманено,примесено с фантасмагории и психически нестабилни герои.

# 186
  • Благоевград
Или Митко ще свети маслото на Симона, или тя ще се окаже достатъчно умна, че да се скрие преди Митю да я е отрепал.
Кера кърти с новите обеци, красавица! Че и нова прическа й направиха, ти да видиш!
Сега оня олигофрен ще отведе Митето при Кера, обаче ще се усети, че е сгафил и ще се прави на спасител. Ще се сбият с Митето, Кера ще се намеси, Митко ще я нападне и Марти ще я спаси (ще го удари с нещо).
Люлю може и да забременее, а този нейния ще й каже, че му е рано за деца и ще има драма.
Защо Инчето не се вижда с психолог, за да й помогне да се справи с проблема? Тя ще проговори, ама сигурно ще заеква и ще й леят куршум.
Киро ще стане от унищожител - спасител на Калоянчо, защото изведнъж ще осъзнае, че безрезервно обича Жакито, а тя ще пострада.
Фучеджева, искаме хонорар. Няма да ти пишем сценария без пари. Всичко е бизнес 😁

# 187
Фучеджева, искаме хонорар. Няма да ти пишем сценария без пари. Всичко е бизнес 😁
аз наситина аъмс усещането, че се водят по нашите коментари😀

# 188
Опитът на шмекера от под прикритие ще си каже думата. Само да не се окаже мека Мария като доктор Василев от ОЖ, когато научи за Кирето и Жаки.

И Стела Артоа трябва да я причислим към Тони и Кънчо, които ако бъдат запомнени, то ще е с дебилните им роли. А сигурно имат потенциал, но у нас няма култура и за жълти стотинки са готови на всичко. Явно нямат топки и най-вече дупе да се пробват в чужбината ...

Как не й намериха на Жаки панталон по мярка. Умрях от смях. Обаче с червените обукви на д-р Огнянова! Ванка реквизиторе, стига си се правил на шАфьор на Краси Радков, ами веднага спасявай положението, стига бат Слави да те пусне де ...

Ела, ела, не си жена, която да е сама. Извинете моля, но ме обвзе изблик на простотия. И таз добра, кога изчезна съдържанието на куфарчето ... Колкото и да не ми се вярва, Николов ще излезе честен и принципен.

Абсурдна сцена с назначаването на Кера и още по-абсурдна с коментара относно облеклото й. Фуч както й викате, колкото и да е проста, не може да не знае, че "по дрехите посрещат, а по ума изпращат". Добре че не пуша кубински пури, които явно са по вредни от цигарите, тревата и малца за 10 бона примерно.

Тая Стела много нахална. Питала ли е Вергов и Марияна Попова дали може така да нахълтва при Кирето, който си води записки, а като убива дори не се пази от камерите. Значи още ще гледаме изявите на Стела ... "Малко си глупава" - истински джентълмен, професор Христов щеше да е много по брутален. Сега какво трябва да скандираме "долу максата" или "довиждане". От друга стана Стела не е за подценяване и може и да го опраска Кирето в обозримо бъдеще ... Отдавна не бях чувал за "днес и сега". Кире, Кире, Кире, браво, браво, господине!

Къде е Шеки? Онзи ден минах покрай народната библиотека, но нямах време да инспектирам заведението на Марчето. Преди 20-тина години беше много оборотно, но май така и не го посетих ...

Тези двете вярно са кифли-парвенюта от Царево. Кой нормален човек пазарува от мола и то от неразпродажби?! Май е сердика мол, съдейки по пейките.

Шмекер за как се прави питай Слави и дриско, да ти го покажат нагледно Simple Smile Ферари сигурно си имаш, така че не се впрягай чак толкова ... Друг въпрос е като си голямото добрютро какъв предбрачен договор си подписал, ако изобщо си подписал ...

Доларите в марки станало евро в долари. Да ни е жив и здрав чичо Дончо да станем поне хилярдери, пък за милионери можем само да си мечтаем колкото и да търкаме. Иначе за милиардери и Господ няма да е жив да ни види ... Жалко че бони-бон, ще отнесе съдържанието на куфарчето и акцията на мини бони-бон ще се превърне във фиаско в стил цв. цв. и цацамун. Айде Бонке, взимай вече съдържанието на куфарчето да спасиш хотела от имотната мафия и да се свършва с тази драма. На шмекера не му трябва хотел, въпреки че от друга страна така би бръкнал подобаващо в джигера на Кирето и инвестиционните му проекти в Ропотамо и трюфелите. И все пак е тъжно, че Митето пак ще пребие Симончето. Световният ден на жените пострадали от домашно насилие май вече мина за тази година и файда йок на територията на реСпубликата ...

Е, и тук да се изтропам - развод ми дай, но първо ми върни чистачките, така де залата

# 189
Снощи беше 31-ви. Аз ги гледам във Вбокс, но ако сте в чужбина май не тръгват.

https://www.vbox7.com/play:b275998b45

А нова плей в чужбина не може да се гледа,поне в Дания.Щерка ми е там и скоро гледа във в бокса интервюто на С Маринкова/Жаки/ в НаКафе с Гала.Явно бокса се отваря в чужбина. 

В последната серия , тоя бизнесмен дет не подаде ръка на Кера при запознанството,е оперен певец-Марио Николов.Ето ви тука една песньовка с Мери бойс бенд  Simple Smile
https://www.youtube.com/watch?v=GdNPD1IQalM

Последна редакция: ср, 06 ное 2019, 09:00 от Georgey King

# 190
Къде гледахте промото на новия епизод? Моля, ако го има някой да го сподели Simple Smile

# 191
Аз пък трудно възприемам актьорът, който играе Начо. Все за Праматаров от " Столичани в повече" си мисля като го видя.

# 192
Добър човек и христиЕнин е Начо. Насред кръчмата се помоли на св. Василий да прости греховете на Бонка.

# 193
  • София
Добър човек и христиЕнин е Начо. Насред кръчмата се помоли на св. Василий да прости греховете на Бонка.
Христиенин до христиенина са ги наредили, ама някой и по ходжи залитат Wink
Бонка ако отнесе един бой, понеже нея не са я били още за разлика от почти всички останали Wink
Антон ще заведе Димитър при Кера, но там Станков ще го размаже сигурно с две крошета
Интересна ще е днешната сериа, още повече, че малкия явно е чул колко секси е майка му.
Ама и новата Кера си я бива, засукана една бизнес дама.
Дайте драма на народа, битова Царевска драма и ще ви гледат още поне 2 сезона.

# 194
Къде гледахте промото на новия епизод? Моля, ако го има някой да го сподели Simple Smile

ето го Simple Smile

https://www.facebook.com/putiatnachestta/videos/3122037801203777/

Общи условия

Активация на акаунт