Пътят на честта - тема 5

• 48 607
  • 794
  •   1
Отговори
# 255
Гледала е Мортал Комбат 😂😂

# 256
Аз се смях,честно,като видях как Жаки се изплаши от запалката,а навсякъде около тях горяха свещи ...Немам думи..Close

# 257
  • София
Ей, толкова безумна ситуация не бях гледала отдавна!
Жаклин, от намаханата, арогантна мацка се превърна в уплашено мишле! И то от какво? От друга мацка със запалка! ... Не с пистолет, не с нож, не с киселина, ами със запалка! Аз разбирам да бяха показали някакви туби с гориво, ми то...една проста запалка
И като знаеше колко не я слуша главата Стела, Жаки с какъв акъл отиде посред нощ при нея? тъпо...тъпо...

# 258
Боя между Жакито и Стела беше комичен

# 259
Ауууу, Кера има много грозно дупе!
Няма ли стилисти , за да им подбират дрехите спрямо фигурата?!?!.
Аз мисля същото и за Жаки-плоска закачалка отпред и отзад.Колкото и да я гласят за мацка, като видя детското и телце ми става смешно.
Който  си тренира си личи-Стела.В лице ми е противна с тази  силиконово хиелуронова уста, но в тяло няма грешка.

# 260
  • София
Страшен женски бой - косата на Стела се вее пред лицето на Жаки, а тя не се сеща да я заскубе. Еееех режисьорчета, да бяхте попитали някоя жена за женския бой да ви разкаже или в youtube да бяхте погледнали.. Без скубане не става драги 🤣😃 Вече искренно се забавлявам с некадърността на целия екип.
Гардероба изби рибата с дупето на Кера направо. Имам чувртвото, че са вземали оървият който се съгласи да участва било то пред камерата или като част от останата част.

# 261
Имаше ли промо за другата седмица?

# 262
  • Варна, България
Снощи беше 31-ви. Аз ги гледам във Вбокс, но ако сте в чужбина май не тръгват.

https://www.vbox7.com/play:b275998b45
В последната серия , тоя бизнесмен дет не подаде ръка на Кера при запознанството,е оперен певец-Марио Николов.Ето ви тука една песньовка с Мери бойс бенд  Simple Smile
https://www.youtube.com/watch?v=GdNPD1IQalM

Мерси за информацията. Чудех се откъде го знам. Фен съм на Мери бойс бенд 😉

# 263
А за какво ще бие тоя Симона в понеделник??

# 264
Жаклин, от намаханата, арогантна мацка се превърна в уплашено мишле! И то от какво? От друга мацка със запалка! ... Не с пистолет, не с нож, не с киселина, ами със запалка! Аз разбирам да бяха показали някакви туби с гориво, ми то...една проста запалка

Умрях от смях на сцената със запалката. Joy
Това беше най-тъпата и смешна сцена, която съм гледала през целия си живот. Когато двете бяха хванали запалената запалката, Жаки просто трябваше да духне и да я загаси. hahaha

# 265
Мачете ли бе, запалка ли 😂

# 266
Стела и нож рамбо, какъв оксиморон само Simple Smile

Жалко, очаквах да има интрижка със съдържанието на куфарчето. А и Митето слаб излезе, на майка си не посяга, продължава да й живее в къщата ...

Стела как тъй не си е върнала ключа. Най-дебилната сцена дотук. Уникална кретения и жалко, че ни една от двете няма да напусне екрана.

Сега Митето ще направи една совалка до София и ще отвлече Марти. Кера ще се обади на шефа, нали й е длъжник, който ще привика бригадата на Тачо и ще се лее кръв в Царево. Най-малкото хотелът ще бъде тотално избушен и вече наистина ще се нуждае от ремонт.

Кирето също беше трагичен като се опитваше да се смее. Новото облекло на Кера - без коментар. Момичетата на околовръстното са по-стилни. Много зле представлението днес, което ме навежда на мисълта, че и тук се работи в движение. Рецептата за българските филми и сериали е авторите да ги заснемат в цялост, да си ги гледат 1-2 години, да презаснемат глупостите, пак да си ги гледат 1-2 години и ако няма вече съществени отклонения, да ги пуснат за зрителите

# 267
На мен ми допадна колана и съчетаването му с обеците, имаше идея.Панталонаътбеше в приятен мек бежов цвят , с ризата се комбинираше идеално за всекидневно облекло на гл.сч. Малко прекалявате с критиките.Но вчерашната зелена блузка ме хвърли в потрес, В първия момент я взех за чистачката, облечена с работната престилка.Бизнесмена малко преигра, но беше прав.Но...не се говори така и то на чужда територия, като гост.Калоян постъпи много джентълменски и веднага се извини от името на оперния певец.Хареса ми как пее, песента е прекрасна.

# 268
  • Край ''синьосиньото синьо море''

Умрях от смях на сцената със запалката. Joy
Това беше най-тъпата и смешна сцена, която съм гледала през целия си живот. Когато двете бяха хванали запалената запалката, Жаки просто трябваше да духне и да я загаси. hahaha
Запалката беше Zippo( заимствано е от американските филми) и не се гаси с духане.Фуча поне тук не сгафи....Stuck Out Tongue Winking Eye

# 269
Сериите се снимат с 1 месец назад. Това се вижда от телефона на Калоян като триеше семейната снимка. В 40 мин и 59". Там датата беше 7 октомври 2019. Така, че съм сигурна вече и аз, че Фуча чете тука. Ама верно да даде некой лев.
уви, мечтите ни са розови химери

Общи условия

Активация на акаунт