Пътят на честта - тема 5

• 48 189
  • 794
  •   1
Отговори
# 480
На Симона коженото яке е много хубаво. И цвят и кройка. Някой знае ли на коя марка е ?

# 481
Таман  се чудех кога ще е свалката от промото!😀 то малко като тиймбилдинг, ама карай! Да види жената малко живот и купон без торти в тавичката за чушки!

# 482
Малиии каква фатална красота! Веднага ѝ се лепна обожател.

# 483
Айде пак ѝ се лепят като мухи тия мъже. А ЛюлютУ и Асенчо какви езици извадиха пред шефа, като разгонени тийнове бяха.

# 484
Страшна купонджийка Кера. Като отвързана беше 😉🤣 как да и устои нашичкият.

# 485
  • София
Аз сега получих прозрение защо Бонка мрази Кера - ами Кера е откраднала рецептата за пълнените чушки

Ада и Калоян не са се виждали 20 години, значи от 1999. В ретроспекцията в бара тя му остави GSM номер и то с 10 цифри(това май се случи към 2004-2005 г). През ‘99 май нямаше  все още gsm, тук-там се срещаше някой мобифон, а кодът им беше 048.

Последна редакция: ср, 13 ное 2019, 23:42 от t_anito

# 486
Няма мъж, който да устои на Кера!
Бонка и Димитър изглеждат вече нереални с тяхната  обсесия!

# 487
Взех, че се зачетох малко назад. Ама вие в тази тема май не сте очаровани от тази боза и темата не е основно за възхвала на таланта на сценаристи, и продуцент?! Grinning

# 488
  • Берлин
Взех, че се зачетох малко назад. Ама вие в тази тема май не сте очаровани от тази боза и темата не е основно за възхвала на таланта на сценаристи, и продуцент?! Grinning
Неееее. Храним всички яко и....продължаваме да гледаме

# 489
Ти да не си помисли , че е събран фен клуб тука 😂

# 490
Ми де да знам! Аз сериали много не гледам, но съм чела как се разнасяли по други теми хора от тема за някой сериал и се преследвали и се карали в другите теми, щото един едно възхвалявал, друг друго и си викам, че тук е пълно с фенове, а то - готини хора се събрали да си приказват за тази тъпня.

# 491
Хаха, представям си някой истински фен ако дойде тук да чете какъв културен шок ще преживее...Joy

# 492
Че нито един ли няма?! Laughing Не че е неразбираемо след първите 5 минути от съвършената актьорска игра, която гледаме и мега завързаната, и интригуваща фабула, но като е тема за сериал, мислех, че основно фенове пишат.

# 493
Сценарият може да е бозян, обаче артистите се справят перфектно . В бара чак на мен ми стана неловко да ги гледам как се чувстват неудобно . Друг е въпроса, че не мога да си представя с биг бос да ходя на бар 😏А такива злодеи като Бонка и Димитър в сериал не бях виждала отдавна.Особено Димитър ми е ужасно противен . Направо се чудя Симона какво му е харесала и как го е издържала толкоз години .

Последна редакция: чт, 14 ное 2019, 19:38 от araselia

# 494
Хаха, представям си някой истински фен ако дойде тук да чете какъв културен шок ще преживее...Joy

Слава Богу, учените не са намерили още такъв екземпляр. Има надежда в човечеството. 😆

Последна редакция: чт, 14 ное 2019, 00:18 от Emi_55

Общи условия

Активация на акаунт