Пътят на честта - тема 5

• 48 109
  • 794
  •   1
Отговори
# 585
Като говорим за Симеон на младини, тоест само преди 11 години.

Прекрасен мъж, аз едно време бях луднала по него. А в този сериал жестоко се загуби.

Мда, ама както се казва  "алохолът не прощава" . Има типично лице на човек, който пие ежедневно.

Красив мъж е бил наистна.

# 586
И аз да се включва малко в коментарите. Епизодите от миналата седмица ми харесаха - напрежение, драма, действие...и изведнъж с трите епизода от тази седмица пак зациклиха. Очаквах малко повече екшън в разговора между Бонка и Симона, същност направо си очаквах Симона да я нареди  и даже да я нашамароса едно хубаво. А то какво стана...дойде Димитър, след него Дичо и в този момент си пролича колко зле е скалъпен сценария и как няма никаква творческа идея. Просто гледахме една сцена, изпълнена с количество, но не и с качество. А според мен това трябваше да е кулминацията на 3ката епизоди от седмицата.Очаквахме толкова време Димитър да си получи заслуженото, задържаха го и след 1 епизод го пуснаха Joy Какво се случи, как стана...аз ли не разбрах нещо? Close Размина се само с една ограничителна заповед.А и най-интересното че шефа на полицията / забравих му името/ знае с какво се занимава Димитър и не прави нищо "щото той има хора в полицията". Ами да направят нещо, разследване, скрити камери, а-у...май само си се надявам Grin
В София линията даже не ми се коментира Joy Толкова педофилия и улигофрения събрана на едно място, че не е истина.Симеон и Киро точат лиги по Жаки. Самата Жаки се разкарва по бельо измежду двама мъже,  Кера се държи като бавно развиваща(сякаш никога не е била на парти), Анелия е изключително нагла да обвинява мъжа си, че едва ли не той си има друга. Ивайло (Калоян) обаче започва да ми харесва.Май постепенно започва да се разчупва като актьор, макар че има още доста, докато се освободи напълно от характеристиката "дърво".

# 587
Симеон Лютаков щеше да е много по-убедителен в ролята на Киро Мафиота. Изглежда по-голям, по-интелигентен, има по-сериозно излъчване и може да изиграе тази неприятна нотка, характерна образа за престъпник. Със сигурност романтичните му сцени с Жаки щяха да ни карат да настръхваме. Sunglasses

А Плачков изглежда просто мърляв. Какъв сексапил, какво мъжкарство, какви 5 лева?!...
Марианче, сори, ама дръж си го.

# 588
# 589
Аз ще помрънкам,че искам да си дават сериала и четвъртък поне! За какво ми повтарят някакви предавания,излъчвани вече поне 5 пъти?! 😣 Тъпо е само три епизода на седмица.

# 590
....Очаквахме толкова време Димитър да си получи заслуженото, задържаха го и след 1 епизод го пуснаха Joy Какво се случи, как стана...аз ли не разбрах нещо? Close Размина се само с една ограничителна заповед.А и най-интересното че шефа на полицията / забравих му името/ знае с какво се занимава Димитър и не прави нищо "щото той има хора в полицията". Ами да направят нещо, разследване, скрити камери....
Всъщност, точно тази част от сюжета е до болка реалистична. Даже в действителността щяха здраво да набият канчето на Николов, ако въобще такъв човек може да се издигне на шефски пост.
Полицията знае всичко. Друг е въпросът дали, кога и с каква цел ще го използва.

# 591
https://photo-forum.net/bg/index.php?APP_ACTION=PHOTOGRAPHER&uid=1633
Не знам дали знаете, че Лютаков е много добър фотограф.

# 592
На предишната страница е споделен цял клип с него и негова изложба.

# 593
https://photo-forum.net/bg/index.php?APP_ACTION=PHOTOGRAPHER&uid=1633
Не знам дали знаете, че Лютаков е много добър фотограф.
Да, за пръв път му обърнах внимание преди 15 години покрай първия "Биг Брадър". Тогавашната звезда Зара имаше еротични снимки още отпреди предаването, правени именно от Лютаков.

# 594
  • Sofia
На младини е бил много чаровен,сега не толкова....впечатлена съм от фотографиите му

# 595
Не знаех, че Симеон Лютаков снима. Фотографиите му са много добри. Харесвам и тези на Влаадо Карамазов, който има има още да се учи.
Като се сетих за Карамазов, що не му дадоха роля в тоя филм? За Калоян щеше да е перфектен.

# 596
Лютаков ми е много любим. Заради него гледам сериала.
В "Дървото на живота" беше много хубав, а който го харесва може да си пусне също предаването "Търси се" .
Аз препоръчвам филма "Още нещо за любовта". Там Лютаков прави страхотна роля - на фотограф Wink . Филмът ми е любим, макар че за съжаление е "световно неизвестен". Това e и последният филм на Велко Кънев.

Последна редакция: пт, 15 ное 2019, 14:27 от pip4i

# 597
  • Варна, България
Аз ще помрънкам,че искам да си дават сериала и четвъртък поне! За какво ми повтарят някакви предавания,излъчвани вече поне 5 пъти?! 😣 Тъпо е само три епизода на седмица.
За по-голям съспенс и по-дълго очакване.

Лютаков ми е много любим. Заради него гледам сериала.
В "Дървото на живота" беше много хубав, а който го харесва може да си пусне също предаването "Търси се" .
Лютаков е симпатяга и го харесвам като актьор. Лятото го виждах с дъщеря му.
Както вече писах ми е съсед по блок. Не знам дали се черпи. Не съм го виждала в неприятно състояние.

# 598
  • София
Случайно попаднах на един афиш за предстояща постановка
Ей тука вече не знам Марианчето как ще се бори

# 599
  • София
Случайно попаднах на един афиш за предстояща постановка
Ей тука вече не знам Марианчето как ще се бори

Тва е фотошоп! Не може да я е пипнал 'тая'! Laughing Grin

Общи условия

Активация на акаунт