Пътят на честта - тема 5

• 48 198
  • 794
  •   1
Отговори
# 690
  • София

По принцип може. Нарича се мутизъм. Патология, характерена за децата от 3 до към 8 години, които са демонстрирали говорни умения,нямат функционални увреди,  но отказват да говорят. Разглежда се като невротично нарушение на речта , следствие стрес или посттравматично преживяване. При деца! Често се среща,  като тръгнат на у-ще.

Това е проблемът, че тук не става въпрос за малко дете, и че тук героинята се смее, флиртува и т.н.
Това вече не е мутизъм, който за съжаление все по-често се среща при малки деца в България.
Ако беше проговорила, когато дойде лекарката в тях щеше да е от травматичен стрес,
но 30 серии да мълчи и да се хили вече идва за недомислица или е дала на късо от удара и е изкукала съвсем Wink

# 691
Прочетох за драмата на Фучеджиева със семейство Плачкови и предлагам следната промяна в сценария.
Кирцата внезапно "заболява" от еректилна дисфункция и спира да оножда Жакито, поради което още повече се озлобява и започва масова сеч. Всичко живо на кайма. След близка среща с Калоян, почти напът да го разчлени порядъчно, разбира, че е влюбен в него и плясват с ръце и се прегръщат - не твърде силно, за да не се ядоса МарЯнка. Двамата се оттеглят в манастир, за да могат наволя да практикуват любовта си и оставят Кера да управлява бизнеса.
Междувпрочем лов сторито на Мариана и Весо все повече започва да е в унисон със заглавието на сериала.

# 692
Спрели са май снимките окончателно вече

# 693
  • Sofia
Кери каза, че е приключило снимането на първи сезон.

# 694
Втори ще има ли?

# 695
Ако утрепат Киро в края на първия. 😁

# 696
Питаха няколко пъти в инстаграм Ивайло Захариев дали ще има втори сезон и той пише, че не знае и не зависи от него

# 697
Дано да има, желаете ли в следващата тема анкетата да е '' Искате ли да има втори сезон ? ''

# 698
Добре е да има втори сезон ид аима българско кино като цяло;
Димитър ще вземе детето , но не смятам,че ще го отведе; Калоян /супермена/ ще  го възпре;
Общо взето толкова тъпо се развива всичко и някак неистинско, че се възхищавам на умението ви да измисяте нови сюжетни линии;

# 699
Или когато баба ти ти плесне един зад врата, за да спреш да хълцаш! 😆
......и ти пренарежда чакрите 😄

Наистина си мисля, че тук сме униклни сценаристи! Hug

нали виждаш,че Фучеджиева и Елена коя беше,че я збарвих сценаристи,а тук сме цяла армия от спецове по сценарии на филми, и не само на тоя  Simple Smile

# 700
В последния епизод като даваха Калоян и Кера в гръб като я изпращаше, отзад Кера изглеждаше по-широка и в ханша, и в раменете от Калоян.

# 701
Ми тя си е жива баба Илийца Керчето.
Очаквам борбата с кола.

# 702
  • Там,където се събуждам щастлива.
В последния епизод като даваха Калоян и Кера в гръб като я изпращаше, отзад Кера изглеждаше по-широка и в ханша, и в раменете от Калоян.

Само жените са способни на такива грозни изказвания!

# 703
Кое му е грозното на моето изказване, може ли да поясниш? Коментирам очевидното - изгледай епизода.

# 704
  • Там,където се събуждам щастлива.
Кое му е грозното на моето изказване, може ли да поясниш? Коментирам очевидното - изгледай епизода.

Ако ти не разбираш кое му е грозното, аз няма да ти обяснявам, защото пак няма да разбереш.
Аз гледам сериал и мога да коментирам история, сцени и т.н. Не коментирам физически неща на актьорите, защото съм възпитан човек.

Общи условия

Активация на акаунт