Пътят на честта - тема 5

• 48 116
  • 794
  •   1
Отговори
# 720
Хахах, значи аз да го наричам "психически болен", а психично болният на всеки срещнат може да вика "ти си луд"?
Но за сериала са прави тези, които казват: " не е луд този, който яде баницата". Никой не ни кара зорлем да гледаме. На мен са ми забавни.
А Фучито много да не реве от Плачкови. Да не е бляла на кастинга. И изобщо каква работа има Попова на снимачната площадка? Аз ако съм, ще я изгоня. Едва ли имат договор с нея.
Един режисьор, продуцент или каквато е Фучеджиева в случая, вместо да смърди в мрежата, че не й били читави актьорите, по-достойно щеше да е да брани със все сили Честта на творението си.

# 721
Марианка щом е толкова бръм, не виждам как да я изгони, то с такива хора не можеш да се разбереш.
А пък може и въобще да не е била на снимки. Тя и от вкъщи може да нарежда на Веско какво да играе и какво не. 😆

# 722
То не стига че сега сценарият е алабализъм това ако има втори сезон съвсем ще зацикли.По-добре Фучи все пак да подходи професионално и да направи хубав финал ,а не да разтяга локуми в следващ сезон.Иначе се получава чисто печалбарска работа със следващи сезони.Без друго съществува творческо безсилие.[/b]

# 723
Не вярвам да създадат друг сезон. Няма как да не са видели колкот хора не са доволни от сценария

Последна редакция: пн, 18 ное 2019, 18:59 от bubulina_baby

# 724
Днес прегледах ФБ страницата. Там пък преобладават хвалбите и освен, ако няма цедка на другите мнения, не разбирам. Едно и също ли гледаме или течението е отвяло там ценителите, а тук сме хейтърите, както им харесва да наричат тези, които ги критикуват, често с право!

# 725
Днес прегледах ФБ страницата. Там пък преобладават хвалбите и освен, ако няма цедка на другите мнения, не разбирам. Едно и също ли гледаме или течението е отвяло там ценителите, а тук сме хейтърите, както им харесва да наричат тези, които ги критикуват, често с право!

Почти не си го причинявам това  с ФБ - там по традиция всичко е супер , така е и с ОЖ . Има няколко орлици , които не дават забележка да се направи .

Г-жа сценаристката няма защо да фучи , ами да си седне на д-то и да се опита да напише нещо интересно и смислено /ако не може , да потърси помощ/ . Сега ще има да обвинява ,че артистите са и виновни , гаджетата им , шестото храстче  в декора и т.н.

# 726
  • София
Calabaza, на мен пък миналата седмица полицаи ми направиха забележка, че наричам един наемател "луд". Не било коректно. Трябвало да кажа, че е "психически болен". Така и не разбрах откога е отпаднала тази дума. Отговорих им, че лудият си е луд и циганинът си е циганин. Ромът е напитка.
Ей нетолерантни беееее 😃😂🤣😁
Да си забелязала, че в последните години думата фалшив не се използва нито от журналисти, нито от полицаи - неистински WinkНяма кражба, а е отнемане и т.н.
Аз Бонд с жена НЯМА да гледам, кактои Междузвездни войни с меки китки. Упс извинете. Прекалената толерантност води до тотални изкривявания. Изкривяване е и липсата на Коледна елха в болшинството европейски столици. Онези щели да се обидят. Ами Кера щяла да се обиди, че била по-яка от Калоян. Като не знае как да тренира, във втори сезон ще стане по-яка и от Кобрата.
 И относно образът Калинка - образът на даден герой е съвкупност от визия, поведение и изказ. Не е просто пльоснат някой си. Ако говорим за стойностни продукции, а не за някакво си филмче.

# 727
Като стана дума за изказа Силвия не може да казва "л". Само си пуснете интервюто й.

# 728
Чувам, чувам... Аз затова писах вчера, че ме е страх да си отворя хладилника! Като пусна телевизора, от всяка втора реклама пак е тоя глас.

# 729
  • Mediterraneo
Смятам, че при последния епизод ще разберем ще има ли втори сезон. Подозирам за голяма, разчекната врата, оставена от сценаристите за втори сезон. Ще е грубо поднесена идеята за втори сезон, точно колкото грубо беше направен и настоящият.

# 730
Абе тези с възвишените отношения, като са толкова безгранично влюбени защо и двама изглеждат така нещастни?
И как бе този, ще кажеш на любимата ''за мен е чест''.... и се убеждават един друг колко се обичат? - да ама във фейса.

# 731
  • Mediterraneo
Отново потресаващ стайлинг на Кера! И после да не обсъждаме външността! Първото на актьора е външността!

# 732
  • София
Отново потресаващ стайлинг на Кера! И после да не обсъждаме външността! Първото на актьора е външността!
Извинявам се, прилича на торба с картофи, а коланчето е над коремчето. Не мога да разбера бременна ли е или папка повечко.

# 733
Леле на Кера роклята и обущата!

# 734
Стилистът на филма има афинитет към хора с визии от далечната 1983-та... Като излязла от ретро списание Прамо е.

Общи условия

Активация на акаунт