Какъв крем за лице използвате? – Тема 16

• 73 330
  • 742
  •   1
Отговори
# 195
  • Пловдив
Нотино има голям магазин в някой от моловете в София - съмнявам се да продават ментета. От години поръчвам от този сайт и никога не е имало проблеми.
Другият вариант е от физически магазин, където се предлага марката, или от сайта на Дъглас.

# 196
  • София
Магазинът на Нотино е в мол Парадайз, ниво -1.

# 197
  • София
Сигурно ли е че там са оригинали?

# 198
  • Бургас
Моля ви, кажете ми откъде мога да поръчам дневен крем за нормална /комбинирана кожа на Есте Лаудер но да си е 100%оригинален и на Коледна цена?
Чакай намаление в големите вериги и го купи като имаш съмнение недей рискува,защото винаги ще се съмняваш.Аз не мисля,че Нотино продават ментета.

# 199
Поръчай от техен офиц.сайт или от Амазон.

# 200
  • Пловдив
Да,наистина е най-добре от големите вериги,щом има съмнения. Аз по-голям сайт за парфюмерия и козметика от Нотино не знам. Но щом се съмняваш, използвай другите предложения,които дадоха дамите по-нагоре.

# 201
В амазон далеч ве всичко е оригинално Simple Smile и там има много продавачи, някои марки си продават директно и там, но други изрично са посочвали, че в амазон не продават, а в сайта има техни продукти, друго за амазон е, че някои козметики ги продават на много по-високи цени, отколкото в официалните сайтове на марките, cult beauty или space nk

# 202
Изчакай намаление в бутиците на марката, сигурна съм, че някой ще напише тук като обявят. За Нотино аз нямам съмнение в продуктите, но както си решиш.

# 203
  • София
В Дъглас имат намаления

# 204
  • Edinburgh-UK
https://www.debenhams.com/webapp/wcs/stores/servlet/prod_10701_1 … 1_123041902399_-1

Някой да е ползвал този крем ,и дали е доволен ? Благодаря

# 205
Нотино са 100% оригинални - има регионални сайтове в различните държави, купувам редовно от там - никакви проблеми.

# 206
  • Бургас
Здравейте,Бепантен колко време може да се ползва?Бях с много тежка бронхопневмония в болница,после трудно дишах,не ми беше до крем.В резултат кожата ми от сухота се зачерви и възпали,буквално болеше.Бепантен крем ми помогна много.Личната лекарка искаше да се мажа с някакви кортизонови препарати,добре,че не взех.
Сега искам да попитам може ли Бепантен да се ползва постоянно?Аз си го взех на своя глава,сетих се,че тук е хвален неведнъж за суха и проблемна кожа.

# 207
  • София

Може ли мнение?

# 208
  • София
А какво стана с Есте Лаудер-а?

# 209
  • София
Ами на път съм да се откажа от тази марка, няколко съфорумки ме убедиха че няма смисъл от даване на толкова много пари за крем.

Общи условия

Активация на акаунт