Какъв крем за лице използвате? – Тема 16

• 73 333
  • 742
  •   1
Отговори
# 210
  • Edinburgh-UK
Ами на път съм да се откажа от тази марка, няколко съфорумки ме убедиха че няма смисъл от даване на толкова много пари за крем.

Напълно съгласна съм,че няма смисъл да се наливат толкова много пари за крем .Последно си взех на nubo супер хвалени тука в Англия ,цена от 180 паунда ,взех си го от тукашен tk maxx за 30 паунда (в този магазин винаги се намират по изгодни ,но са си оригинални )никакъв ефект от крема .Представям си ако бях дала въпросните 180 паунда ,по-добре тези пари да се вложат за някоя козметична процедура отколко за крем .Какви са тези космически цени ... аз вече си търся по- бюджетни кремове,но всеки си преценява за себе си .Весели празници,групичка !

# 211
Момичета, някакви отзиви за Hada labo? Обмислям да си купя хидратиращата емулсия и хидратиращия крем. С тънка, светла, нормална към суха кожа съм.

# 212
  • София
180 паунда за крем за лице не бях чувала, виждала, а и не мога да си го представя. От друга страна изобщо няма дума за сравнение между Есте Лаудер и Нивеа Stuck Out Tongue Winking Eye

# 213
  • Edinburgh-UK
180 паунда за крем за лице не бях чувала, виждала, а и не мога да си го представя. От друга страна изобщо няма дума за сравнение между Есте Лаудер и Нивеа Stuck Out Tongue Winking Eye

Ето го ,дори вече не е наличен

https://www.nubo.com/nubo-for-her/moisturisers/perfectionist-beauty-sleep

Да ,не могат да се сравняват двете марки,но и  Есте Лаудер не прави нещо вълшебно

# 214
  • Sofia
180 паунда за крем за лице не бях чувала, виждала, а и не мога да си го представя.

Е, как да не си?! Simple Smile То, даже в родните Sephora / BeautyZone има крем, с цена от 2500 лв. А тези за над 300 лв. са десетки видове.

# 215
Михаела, можеш пък отнякъде да си вземеш минита, колкото да пробваш продуктите на марката и да знаеш дали ти допадат.

# 216
  • София
За ЕЛ ли имаш в предвид?

# 217
ЕЛ има GWP няколко пъти в годината и може да се планира, ако имате нужда от нещо, това да съвпада с тези GWP. Обикновено има доста неща в мини опаковки, а червилата им тогава са си в нормални размери. Например скоро имаше при покупка над 48 долара, това:

# 218
  • София
Леле, наистина имало такива цени Grin
В аптеката, от която купувам козметика има много марки, но такива цифри няма. ЕЛ съм ползвала, не е вълшебен, но пък Нивеята нищо не прави, поне при мен. Поне нещо минимално да се забелязва, ама не. Сега съм с един евтин Лореал, точно като Нивеата ми е. Малко мазни ми идват, поне не опъват кожата.

# 219
  • София
Михаела, можеш пък отнякъде да си вземеш минита, колкото да пробваш продуктите на марката и да знаеш дали ти допадат.
Пробвах от мостра, и не съм особено впечатлена.... Мисля да пробвам Нивеата, само че незнам какви цени са.... 23 лв съм гледала в Кауфланд

# 220
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Амазон е последното място,от което бих си купувала кремовете за лице.
От козметиката,която съм вземала от там(шампоани,душ гелове,маски за коса..)някои неща откровено си бяха ментета.Дори още пазя един шампоан,който е толкова зле,че и кучето си не бих къпала с него.
Моята козметика я купувам от Сефора или Нордстром.Да съм сигурна,че е оригинал и поне това да не е под въпрос.

# 221
Почти на 44 ползвам за дневен Nivea Hyaluron Cellular Filler SPF 30 -Много ми харесва.За нормална към суха кожа е чудесен - овлажняващ, омекотяващ и хидратиращ, изглаждащ. Вечер тоник за лице с плодови киселини , който леко поизбели лицето ми и леко поизсуши кожата на лицето.След него най-ми допада ползването на подхранващ продукт - маска на Nivea Aqua Effect с мед, сашета, която много,много харесвам,но ми свършва.

Вместо крем анти ейдж ползвам Lierac Masques & Gommages
освежаваща маска с лифтинг ефект. Не ми допада. Мажа обилно и всичко така попива, че кожата става суха и грапава. Честно никакъв ефект не виждам и едва ще я изразходя.

Набелязала съм MIXA Hyalurogel нощен крем със 7 % глицерин . Някой ползвал ли е? Попива ли добре, мазен ли е много, Хидратира ли както трябва?
Ще купя и маска за лице Nivea Hyaluron Cellular Filler с хиалуронова киселина защото дневния много ми допада .
Кожата на лицето ми е нормална към леко суха.

# 222
  • Бургас
Микса Хиалурогел е хубав крем и според мен не е мазен.Попива,но трябва малко количество.Ако прекаля,при мен се получава кир ефект.Иначе е много сполучлив продукт,кожата става сочна и загладена.

# 223
  • София
Did-ko
Тази маска ли

?

# 224
  • Бургас
Аз имам маската Нивеа с Q10(в сашета) и не е нещо особено,но ако тази с хиалурон е хубава,съм склонна да я купя.Много уважавам Нивеа,баща ми е с псориазис и си ползва синята обикновена Нивеа.Изписваха му преди Виши,Авен и не си спомням Юсерин или друга марка,но казва,че от Нивеата е най-доволен.Ползва понякога едно лекарство (Дипросалик),но всеки ден се маже с Нивеа.Когато я видя на промоция,му купувам,че ако няма крем за него се сърди.Давала съм му Биотен,Микса и каквато друга козметика съм имала през годините,не харесва.

Общи условия

Активация на акаунт