Какъв крем за лице използвате? – Тема 16

• 73 336
  • 742
  •   1
Отговори
# 225
Някой да е ползвал измивното олио на Нивеа за чувствителна кожа?
За момента ползвам за почистване на грима Гарние двуфазна мицеларна вода за чувствителна кожа, като за почистване на очите ползвам тампони. После мия с пяната на Балеа.

Проблемът ми е, че в старанието да почиста добре спиралата за очи, много често ми влизат нишки от тампоните в очите... Бих искала да избегна този момент. И се чудя дали олиото е достатъчно добро, за да мога да пропусна мицеларната вода и тампоните за почистване.

# 226
  • Бургас
На мен това олио ми сваля спиралата , но аз използвам по-леки спирали и не слагам много, мисля че друга съфорумка беше писала, че при нея не маха изцяло спиралата. Аз като цяло смятам ,че олиото е добър вариант и да остане нещо минаваш леко с тампон мицеларна вода без да търкаш кой знае колко. Най-добре е човек да пробва.

От 2-3 години се старая да ползвам слънцезащитна, но е трудно да намеря такава за мазна кожа, зимата май разчитам на нисък фактор в грижата и във фдт или СС крем , лятото работех само нощни смени и през дена излизах изключително рядко, та тогава се клепах доста с крем, но ако някой е доволен от лек слънцезащитен крем с висок фактор, за лице, подходящ за мазна кожа и за носене под грим нека сподели.

# 227
Аз не съм използвала това олио, но когато ми се наложи да ползвам продукт като мицеларна вода, вместо тампони използвам едни марли от аптеката. Те не са като стандартните тип бинт, ами са с гладка и мека структура, малко странно ги обяснявам, но просто не знам точното им наименование, обикновено в аптеката казвам да ми дадат от мекичките марли 5 на 5 и се сещат. Вършат ми добра работа и са някак по-деликатни, памучните тампони ги усещам доста груби.

# 228
Тампончетата не са груби, но са прекалено мъхести. И като се старая прецизно да изтрия спиралата -  доста дразнещо се получава: от една страна люти от мицеларната вода, а от друга нишките на тампона са доста опасни. Преди няколко седмици дори се наложи да отида и на очен лекар - нишката, която ми беше влязла в окото доста сериозно го беше наранила, вероятно бях усложнила нещата  и с моите неуспешни опити да я извадя.

# 229
Дам, ползвай продукт, който може да мине без памуци. В момента олиото на Дермедик е намалено, а е хубаво.

# 230
  • София
Може ли снимка на това олио и къде е намалено в момента?

# 231

Михаела, мисля е това, което си показала. В Нотино я гледам аз, а там само бурканчето е показано, без външната опаковка.

mariqivanova799, маската дето я имаш е анти ейдж, а при мен тези продукти рядко дават добра хидратация - не попиват добре и мазнеят, и съответно следва опъпчване. Нивеята с мед е просто подхранващ продукт, който ми се отразява страхотно.
ако някой е доволен от лек слънцезащитен крем с висок фактор, за лице, подходящ за мазна кожа и за носене под грим нека сподели.
Пробвай емулсията на Юсерин 30 или 50 фак. Матираща, много лека и с пудрен завършек Три лета подред изкарах с нея , и не че не лъсвах след време, но не ми пресушава кожата и лицето става едно много нежно с нея.

Последна редакция: сб, 28 дек 2019, 00:36 от Did-ko

# 232
  • Бургас
Did-ko, наистина само мазнее и не прави нищо особено.
При мен също по-добре се отразяват хидратиращите продукти.

# 233
Здравейте,Бепантен колко време може да се ползва?Бях с много тежка бронхопневмония в болница,после трудно дишах,не ми беше до крем.В резултат кожата ми от сухота се зачерви и възпали,буквално болеше.Бепантен крем ми помогна много.Личната лекарка искаше да се мажа с някакви кортизонови препарати,добре,че не взех.
Сега искам да попитам може ли Бепантен да се ползва постоянно?Аз си го взех на своя глава,сетих се,че тук е хвален неведнъж за суха и проблемна кожа.
Можеш спокойно да мажеш и постоянно. Той си е обикновен крем, няма нищо "лекарствено" в него.  Peace

# 234
  • Бургас
Миоки,благодаря.Много добре ми се отразява,а най-много ми харесва,че няма аромат.И намалява фините линии като бонус,супер продукт е.

# 235
Да, аз си го ползвам постоянно от две години вече.

# 236
  • Ланкър, планините Овнерог
Аз вместо Бепантен си взех крема с пантенол от марката на Лили, май vzk беше. Доволна съм, даже мисля днес да го подновя, че малко остана.

# 237
Купувам си от тампоните големите на Лили за грим.Много са гладки, нежни и досега мъхчета не са пускали.

# 238
  • Sofia
Как си чистите очите,  че влизат власинки и лосиони?
Аз първо мия лицето с вода докато се разтвори спиралата и после минавам с тампон с мицеларна вода при затворено око. От горе на долу по миглите и накрая под очите.

# 239
темата еза кремове..
но да кажа най ефективно от 2 год. открих махането на спирала стампон топнат в по избор Зехтин аз най често така свалям винаги всичко ...може да се замени с бадемово/жожоба/кайсиево каквото имате

Общи условия

Активация на акаунт