Какъв крем за лице използвате? – Тема 16

• 73 393
  • 742
  •   1
Отговори
# 270
  • The Evergreen State
lunna pateka на clarinsusa.com multi-activе серията са всъщност четири вида - за всякакъв тип кожа с SPF фактор, за всякакъв тип кожа без фактор, крем - гел за нормална до комбинирана кожа, четвъртия е за суха кожа. Аз съм ползвала преди време (когато кутийките бяха бели) за всякакъв тип кожа и с фактор и без, на мен ми допадат кремовете от тази линия. Харесва ми че има избор според предпочитанията.

Малка поправка, има и нощни кремове в два варианта - за нормална до комбинирана и за нормална до суха кожа.

Последна редакция: нд, 29 дек 2019, 16:34 от Athena

# 271
На мен Нивея ми прави кир ефект и наистина е много неприятно , всъщност някой знае ли защо се получава такъв ефект ? Случвало се е и с по- скъпи марки .
Кремовете и серумите с хиалуронова киселина имат това свойство. При всяка кожа е различно май. Най-зле при мен се е държал хиалурон филтъра на Филорга. Ставаше буквално на парцали Fearful
Ако смеся серум на ЕЛ с крем на Clarins или обратно, винаги се получава същото. Харесвам и едните и другите, и ги ползвам регулярно, но никога не комбинирам продуктите им точно по тази причина. Купувам си цялата серия и редувам в различните дни.
Някой коментираше Extra Firming на Clarins за суха кожа. Добър е за зимата. През лятото ми мазнее и лъщи.

# 272
Благодаря момичета, ще се поръчва явно... Аз не обичам да ползвам само един дневен крем... Винаги имам 2-3 и ги редувам, единия е винаги хидратиращ, а другите по-богати - за бръчки, анти-ейдж или нещо подобно... Smile

# 273
Преди много време, когато започнаха да предлагат микса тук, бях купила някакъв крем. Не ми допадна това, че имаше глицерин. Разбира се това с кремовете е много индивидуално. Simple Smile

# 274
Благодаря момичета, ще се поръчва явно... Аз не обичам да ползвам само един дневен крем... Винаги имам 2-3 и ги редувам, единия е винаги хидратиращ, а другите по-богати - за бръчки, анти-ейдж или нещо подобно... Smile

И аз правя същото. Хидратиращите нанасям обилно 1-2 дни седмично, най-често в дни без грим у дома Simple Smile

# 275
  • София
Извинявам се за тъпия въпрос, но какво значи хидратирана.... Представете си че ви пита 5 годишно дете 😊

# 276
Извинявам се за тъпия въпрос, но какво значи хидратирана.... Представете си че ви пита 5 годишно дете 😊
А всъщност ти на колко си?Прочетох доста твои постове, та ме гризе този въпрос от известно време.Ще ми даде някои отговори на създали се в главата ми противоречия.
Извинявам се за отклонението.
Хидратирана е жива, мека и еластична кожа, без засушени участъци, плътна и свежа.

Последна редакция: пн, 30 дек 2019, 00:16 от ДХ3

# 277
  • София
В профила ми пише на колко съм

# 278
  • София
Мнение за сайта парфимо?

# 279
  • Бургас
Мисля, че имаше тема за сайтовете. Аз често поръчвам от тях, поръчките пристигат за 4-5 дни винаги, кога съм поръчвала, всичко е оригинално, много са коректни и винаги опаковат нещата добре.

# 280
Парфимо са коректни. Работят със Спиди, нещата идват от Чехия. Доволна съм.

# 281
  • Варна
И аз съм доволна от parfimo, не съм имала разочарования.
Единственото - веднъж чаках 12-тина дни доставка. Неприятно беше, но еднократно.

# 282
  • София
Чудя се за крем на ЕЛ, който е на 39лв 30мл и незнам дали е оригинален?

# 283
  • Варна
Най-вероятно е тестер.
Или пък със скоро изтичащ срок.
Или вече изтекъл.

# 284
  • София
30мл мисля че не е тестер

Общи условия

Активация на акаунт