Какъв крем за лице използвате? – Тема 16

• 73 432
  • 742
  •   1
Отговори
# 285
Ох, Боже, купи най накрая един крем и да се свършва тая мъка.

# 286
  • София
Ох, Боже, купи най накрая един крем и да се свършва тая мъка.
И аз се измъчих та камо ли вас 😂

# 287
Аз последния път взех ЕЛ daywear за около 38 евро от един сайт. Този крем гледам винаги да го имам в наличност, че доста ми харесва... Другите общо взето ги сменям, за да открия най-добрия за моята кожа крем...Grinning

# 288
Каква слънцезащита ползвате, която да не оставя бели следи и да не запушва порите? Представям си, че някакъв флуид ще е добре, но не ми е много ясно. Сега ползвам на Авен хидранс лайт с анти-оксиданти и фактор 30, който не е лош, но ми идва малко мазен. А и лятото ще трябва с 50 да се мажа и не съм попадала на подходящи.

# 289
  • Edinburgh-UK
Слънцезащита ползвам на caudalie фактор 50 със смесена кожа съм и съм нямала запушване на порите  и не ми оставя бели следи .

# 290
Каква слънцезащита ползвате, която да не оставя бели следи и да не запушва порите? Представям си, че някакъв флуид ще е добре, но не ми е много ясно. Сега ползвам на Авен хидранс лайт с анти-оксиданти и фактор 30, който не е лош, но ми идва малко мазен. А и лятото ще трябва с 50 да се мажа и не съм попадала на подходящи.

Galenic флуид за лице

# 291
  • Бургас
Аз ползвам Виши,толкова е прекрасен и така добре се сработва с кожата ми ,че скоро няма да го сменя -https://www.vichy.bg/%d0%a1%d0%bb%d1%8a%d0%bd%d1%86%d0%b5%d0%b7% … OLEIL/p24699.aspx

# 292
  • Варна
Ползвам корейска слънцезащита, в момента съм с това

Скрит текст:

Миналата зима бях с този, харесваше ми

Скрит текст:

А това ми е случайна дрогерийна покупка и беше съвсем ОК

Скрит текст:

# 293
откакто го ползвам, почти не съм слагала друг крем със спф
Скрит текст:
ВОДОУСТОЙЧИВО СЛЪНЦЕЗАЩИТНО МЛЯКО MISSHA ALL AROUND SAFE BLOCK WATER PROOF SUN MILK SPF50+/PA++++

# 294
  • Варна
О, да, много е добър!

# 295
Благодаря ви, момичета! Моята кожа е склонна към акне и много внимавам какво слагам на нея, че иначе става страшно. Според вас подходящи ли са за мен? Корейските откъде ги купувате? Има ли бг магазини?

# 296
моят /синият/ смятам, че е подходящ
когато го купих за първи път, нямаше от другите варианти и взех него
зеленият е за нормална към суха
лилавият е за мазна
розовият - нормална, комбинирана и мазна
синият - за всеки тип, регулиращ омазняването, водоустойчив
толкова съм доволна, че не съм екпериментирала с друг от серията

# 297
  • Пловдив
Bubanka, откъде могат да се намерят? Аз не съм ползвала досега кремове със сериозна защита, само каквото има във фдт-на ми, но с използването на киселини и серуми с вит.С ще се наложи да взема нещо.
Върху това мляко слагаш ли нещо друго - крем, серум, какъв е редът?

# 298
Слънцезащитата е последна, след серум, крем, но под декоративната козметика: ФДТ,ББ,СС, пудра и тн.

# 299
Така и не го схванах това със слънцезащитата. Гледам дневните ми кремове да са с фактор и това е. Като купувам крем за лице, единствените две неща, които са ми важни са, да е за суха кожа и да има фактор. Нощни кремове не ползвам, слагам маски понякога, вместо нощен и съм много доволна.
Отделно, фон дьо тен също е с фактор някакъв.
Тези ББ и СС кремове биха били идеални за мен, ако ставаха за нещо. Не знам защо така, пробвала съм на Ести (ББ и СС) и на Диор, какъвто там имах преди 100 години, и се отказах завинаги от тях. Останах си на фон дьо тен.
 Имайки предвид, че точно тези две марки са едни от малкото, на които се доверявам на сляпо, в смисъл, ако искам да купя нов, за мен,никога не ползван досега продукт, ще купя точно техния, а не, хем нов, хем от непозната марка. Същото и с.нар. tinted moisturizer, пълен провал са ми такива продукти.
  Последно, съм фен на олиАта за лице, сега обаче имам едно revitalizing supreme на Ести, с което проблемът ми е адската смрад, която се носи от това чудо. Побърква ме това зловоние, има ли някой с подобен проблем? Това нещо така смърди, че когато го ползвах за първи път, обвиних синът си, че му миришат краката, той твърдеше, че не е от него, затова обвиних мъжа си, и от него не било, накрая подуших блузата си, около врата ми, е лошо ми стана. И всичко това от олиото. Почти не го ползвам, успява да бие и парфюмите ми, ако го сложа денем, и си смърди дори върху тях.

Общи условия

Активация на акаунт