Какъв крем за лице използвате? – Тема 16

• 73 406
  • 742
  •   1
Отговори
# 405
Поръчах Shiseido  Bio-Performance Advanced Super Revitalizing Cream. Ще дам мнение скоро. Дано да ми пасне Simple Smile

Не е ли за по-възрастна кожа този крем?

# 406
  • София
Още съм с този на Микса (по късно ще кача снимка) но от него кожата ми става още по мазна, днес ще се поровя Нотино за друг,иначе ще си поръчам от едно момиче от Казанлък мостра на околоочен 5мл за 20 лв да видя как ще ми понесе кожата първо
За парите, които даваш за мостри на Есте Лаудер един крем можеше да си си купила досега...

# 407
  • София
Дала съм 8 лв за мостра досега

# 408
Поръчах Shiseido  Bio-Performance Advanced Super Revitalizing Cream. Ще дам мнение скоро. Дано да ми пасне Simple Smile

Доста се рових за ревюта и това,което разбрах е,че най-силно изразеното действие на крема е силна хидратация. Само,че явно не съм разбрала.
Ако имате препоръки с кой да го заменя,ще бъда много благодарна!

# 409
Имам някакви киселини и аз (не стомашни), пробвах ги няколко пъти, преди година близо, много добре ми подействаха, въпреки, че ме беше шубе, но ми е много забатачено всичко с тях. Аз искам да ми е простичко, като за мен, ясно и без да ми се налага да си напрягам мозъчето. Крем ли ще си мажа, или ще се напрягам да мисля, несъвместимо ми е.  А при тях ми е голяма занимавка, първо това, но никога заедно с онова, другото и третото може, но пък четвъртото, не, освен, ако преди това не си нанесла, осмото, което, обаче трябва да е без второто, защото в комбинация те правят обратно първото, а то, в комбинация с петото, може да ти стовари всичко наведнъж!
Седят си в един шкаф и си се комбинират както си желаят. Препоръчвам!

Този на Шисейдо, ми е един от любимите кремове, страхотно богат и същевременно лек. На 20 години не бих си го купила, тогава ползвах Клиник.

# 410

Доста се рових за ревюта и това,което разбрах е,че най-силно изразеното действие на крема е силна хидратация. Само,че явно не съм разбрала.
Ако имате препоръки с кой да го заменя,ще бъда много благодарна!

Пробвала съм го в малък травъл вариант.
Доста мазен и плътен ми е на мен и ми излизат пъпчици, но моята кожа е смесена.
Останала съм с впечатление, че е за по-зряла кожа, но може и да бъркам.

Зависи каква е кожата ти, ако имаш нужда от по-плътен крем го пробвай.
Аз ползвам по няколко продукта и ми идваше прекалено.
Но ако кожата ти е суха, ще я напои.

Аз ползвам и на Nuxe Booster крем, горе-долу съм доволна.

# 411

Този на Шисейдо, ми е един от любимите кремове, страхотно богат и същевременно лек. На 20 години не бих си го купила, тогава ползвах Клиник.

Може ли да уточните поради какви съображения не бихте го взели,ако сте на 20?

На 32 години съм и фините линии,за съжаление, вече не са толкова незабележими.  Не пуша,ползвам хубава козметика, но генетично съм предразположена към бръчки.

10001,благодаря за споделеното мнение! Кожата ми е суха и чувствителна. Богат крем ми трябва,определено!  Simple Smile

Оф , чувствам се като съвсем неграмотна и глупава. Благодаря, че мога да коментирам с доста по-знаещи в тази област Hug

# 412

Може ли да уточните поради какви съображения не бихте го взели,ако сте на 20?

На 32 години съм и фините линии,за съжаление, вече не са толкова незабележими.  Не пуша,ползвам хубава козметика, но генетично съм предразположена към бръчки.

10001,благодаря за споделеното мнение! Кожата ми е суха и чувствителна. Богат крем ми трябва,определено!  Simple Smile

Оф , чувствам се като съвсем неграмотна и глупава. Благодаря, че мога да коментирам с доста по-знаещи в тази област Hug

Anelia20, не се притеснявай, купи го, продуктът е качествен и ще позаглади фините бръчици.
Може отдолу да слагаш серум или емулсия, за да се хидратира кожата още по-добре.
Или лек гел с нискомолекулярна хиалуронова киселина.
Ако целта е кожата да е сочна напоена може да си купиш и Neutrogena Booster или Neutrogena хидратиращия гел, те са по-нискобюджетни и вършат добра работа, аз ги слагам на шията си+2 капки олио на Nuxe.

Олио на лицето си не слагам никога, имам няколко лоши опита. Единия път сложих Nuxe олиото смесен с крем и кожата ми почервеня, щипеше и пареше.

# 413
10001, за мултифункционалното олио на Nuxe ли става въпрос?

Крема е в комплект с  активна почистваща пяна, овлажняващ лосион
и енергизиращ и защитен концентрат за лице.

# 414
Да, за мултифункционалното олио на Nuxe.

# 415
Да, за мултифункционалното олио на Nuxe.

Благодаря! Отдавна му се наглеждам. Харесвам всичко,което съм ползвала на Nuxe ,така че съм сигурна,че ще ми хареса.

# 416
Anelia20, понеже Анелия20 и реших, че си на 20години. Simple Smile
 Аз тогава не бих го взела, защото ми се вижда по-тежка категория крем, а и от чисто финансова гледна точка, тогава имах други приоритети. Не мислех много, много за такива неща.
 На моите 20 до 24/5 им стигаха трите стъпки на Клиник, веднъж на... когато се сетя, и лятото, ако случайно се събудя преди да се е стъмнило, някой обикновен хидратиращ крем, и това е. Общо взето не излизах по светло. 🤭 Имах, още преди да стана на 20, големи проблеми със себорея и сух скалп и кожа, за които се грижех, но преминаха в по-малки, и спрях да обръщам внимание на козметиката. Сега също съм доволна от състоянието на кожата си, но вече си иска по-сериозна, грижа, която се ооитвам да й осигуря. Вече трите стъпки на Клиника няма да ми свършат работа.
Иначе ти, суха и чувствителна кожа, като моята, ползвай си го. И лосиона и концентрата също съм ги ползвала точно в тази комбинация, с крема, чудесни продукти!

# 417
Account, първо помислих,че ме обърка с някой,ама после загрях Simple Smile. Когато си направих профила наистина бях на 20.

Иначе,ако имам избор,щях да ползвам крем за 5лв. Със сигурност има какво по-смислено да си купя за толкова пари. Лошото е,че виждам колко бързо се появяват тези пусти бръчки и знам,че сега е момента да взема мерки.

Кожата ми поглъща всяка хидратация,която и нанеса,така че ще се разберат с кремчето (надявам се) Wink

# 418
  • софия
Здравейте момичета, гледам че по-нагоре сте коментирали кремовете на Шисейдо та реших да питам за съвет: ползвах преди година-две крем на Шисейдо от серията Ibuki, отразяваше ми се страхотно на кожата (моята е суха),но виждам че вече са го спрели. Можете ли да ме посъветвате кой друг техен крем е подходящ за мен- аз съм със суха кожа, на 35 г. Сега ползвам един на Скинкод, много ми харесва, но казаха в аптеката че май щели да спират да ги внасят,та се оглеждам пак за Шисейдо.

# 419
  • Бургас
Кой е кремът на Скинкод?

Общи условия

Активация на акаунт