Есента при нас дойде с октомврийче на ръце 2019 - Тема 1

• 20 583
  • 769
  •   1
Отговори
# 525
  • Пловдив
Ние спахме от 22 до 1...3.часа. Ок съм квото е. Сега ядем и ви.чета хаха. Ще видим оттук нататък дали ще се спи. Някой път от 1 до 3.сме будни.
Интересна лампа..всеки път като покажете някой продукт и в главата ми почват да текат мисли как е на тъпия немски, че да го намеря в продавалника и да разгледам цени. Ха ха. Кой да предположи , че baby schale е стол за кола или думата за бременна (schwanger) и прочие сложни неща. Ужасен език, ужасен!
Търсих и аз това козе мляко, но в тукашния ДМ го няма. Ще си ядем Хип.
Тази събота има поредното събитие при нас, събиране на всички нации и с представяне на нещо типично за културата им, плюс щандове със сувенири, храна и т.н.неща от дадените държави и средствата за закупуването им се събират за кауза. Дъщерята ще танцува нар танци, аз пък имам рожд ден и мисля , че ще е забавно. Нямам търпение дано гледам и съм адекватна в събота.

# 526
Козето го има в някои Аптеки и в биомагазин Балев.

Хорааа тези бебета няма ли да спират са ядат нощен вече? Поне да пропускат едно хранене.
Имам и още един въпрос. Кога ще се наспим? В близките години очертава ли се такъв момент Grinning

# 527
Ние спим от към 20ч докъм 2. Хей сега се събуди в 5 за хапване. Не мога да се оплача, когато е неспокойна или я приспивам, в слагам високо на рамото ми и така направо се отпуска.

# 528
  • Белгия
Добро утро! Педиатърът снощи беше много доволен. За 6 седмици сме наддали 1600г и 5см! На кърма само все още.
Мами, да питам, защото забравих вчера доктора. Малкия като заспива и диша на моменти много учестено, все едно поема въздух много по-бързо без да издишва за две-три секунди.. И това по 9-10 пъти. През деня по-малко, но през вечерта повече. Някой друг има ли такова нещо..? А на педиатър съм чак средата на декември. Те нали вчера му пррслушаха дробовете и нищо нередно нямаше.. Та сега не знам..

# 529
  • Пловдив
Кога ще се наспим? В близките години очертава ли се такъв момент Grinning

Хаха с първото ми дете - като навърши 4 години. Ако и сега е така майко мила....

# 530
Записвам се с бебче Каролина на 03.10.2019 година Simple Smile

# 531
Ние махнахме нощното хранене. Яде в девет вечерта и после чак в шест сутринта. На АМ е. 50 дни.

# 532
Didi, щях да питам същото. И моята диша  неравномерно понякога. Най-вече когато суче, ака и вечер преди да заспи. Понякога чак се насмита и спира да диша за секунда две, а после си поема дълбоко въздух. Не знам дали го обяснявам добре. С две думи нормално ли е да не диша равномерно понякога?
За нощното хранене според мен си е до дете. Баткото се будеше дълго време на 2-3 часа. Малката сега ми е ангелче и спи по 6-7 без да яде още от родилното. Innocent

# 533
На нас ни  подариха днес тази люлка/шезлонг.

# 534
Аз днес ходих на гинеколог... профилактичен преглед да видим как се възстановява операцията .. и за цитонамазка .. всичко е 6+ ,но се оказа ,че имам 3см миома на задната стена ... някой има ли .. знаете ли нещо повече .. много ми е притеснено Sad вика ме след 6 месеца, ако до тогава нямам други оплаквания ,пак да ме види ... много ми се иска да не расте повече ,а най-добре и да я няма ..но Sad

# 535
Paulana,как успяхте да махнете нощното хранене?

# 536
И аз се оказах с миома, 3,6 мм, дойде ми цикъла и е много обилен и сега май ще правим хистероскопия за отстраняване. Но ако няма оплаквания, може и да се свие след раждането.

# 537
Аз съм с миома още от бременността, заради стимулацията за инвитро. Казаха ми да не я пипам. Чакаме да видим дали ще се намали, защото има такава опция, когато се регулират хормоните.
По принцип някой лекари казаха да в махна преди следващо забременяване. Обаче пък на последният преглед при една добра лекарка ми каза да не я пипам въобще и да не си правя излишни операции, ако не расте, само да в следя.

# 538
И аз се оказах с миома, 3,6 мм, дойде ми цикъла и е много обилен и сега май ще правим хистероскопия за отстраняване. Но ако няма оплаквания, може и да се свие след раждането.

При теб защо се налага хистероскопия? Заради обилния цикъл ли ?

Моят лекар също е на мнение ,че не трябва да я пипам докато не родя второ .. и вече тогава ще му мислим каза...за свга само да я следя ...но на мен ми е притеснено Sad

# 539
Да, заради кървенето,  но не е задължително,  ако си добре, няма нужда.

Общи условия

Активация на акаунт