Стара Загора 8 - следващата градска тема ще има благоприлично заглавие...

• 18 234
  • 284
  •   1
Отговори
# 150
Излязла е статия за ССК на първата страница на "Здравен справочник" на НБП. Озаглавена е "Започва Световната седмица на кърменето", а с малък шрифт подзаглавие "Лактивистки от най-големия портал за родители в Бг споделят опит с бъдещи майки". Има снимки на д-р Даков и на Дони и Worshipper с Ави. Текстът е доста добър - фактологически точно, с препратки към форумът на БГ-мамма. Добро е. Заема около 1/4 от първа страница, което хич не е зле Wink

Вкъщи съм и няма как да я сканирам и да ви я покажа, за съжаление.

# 151
ЧУДЕСНО!!!! Все пак отзиви в пресата изобщо не е лошо, напротив! Друг е въпросът колко от нашата целева аудитория чете този вестник, но колкото, толкова Wink

# 152
ЧУДЕСНО!!!! Все пак отзиви в пресата изобщо не е лошо, напротив! Друг е въпросът колко от нашата целева аудитория чете този вестник, но колкото, толкова Wink
Нашата целева аудитория в масовата си част сега се вълнува дали да ангажира д-р Цонева или д-р Тодоров за раждането и дали все пак да не си плати за секцио, и дали да не отиде до "Торакс" или "Весела" в Пловдив... това й е в главата на целевата ни група. Всъщност. Laughing

# 153
  • Стара Загора
това й е в главата на целевата ни група. Всъщност. Laughing

Моля, моля...моята главна цел е чеде да е добре и да го кърмя Crossing Arms Дори и сержи се е активизирал за кърменето Mr. Green Щял да помага Crazy
Иначе аз само минерална вода пия...за сега задържам положението...ама вчера си се стреснах Tired

# 154
някой ще ходи ли на бирхала днес?излизаме да си търсим столче за кола и искам да знам да се отбивам или не???

# 155
  • Стара Загора
Ние мислим да наминем, като се вземем от яслата  Simple Smile

# 156
Ние мислим да наминем, като се вземем от яслата  Simple Smile
тц тц тц - вече сме на ясла,ааааа?
тъкмо ще разправяш как се справя Тони и колко дечица  е успяла да набие за половин ден Mr. Green
(майтапя се)

Последна редакция: пн, 31 юли 2006, 10:44 от worshipper

# 157
Нашата целева аудитория в масовата си част сега се вълнува дали да ангажира д-р Цонева или д-р Тодоров за раждането и дали все пак да не си плати за секцио, и дали да не отиде до "Торакс" или "Весела" в Пловдив... това й е в главата на целевата ни група. Всъщност. Laughing

Ти пък сега, не го приемай като критика - защото не е, а просто като констатация и мое лично мнение. Що се отнася до посочената от теб "целева" аудитория - ми всеки си има глава на раменете, нали? Ако има желание - ще се интересува и научи, ако не - с фуния в главата не можеш да му налееш нищо. Използвайки ЦЕЛЕВА АУДИТОРИЯ в по-горния пост, визирах общо бременни и мами с мънички бебенца, които са кърмачки, но са разколебани от ред причини дали да кърмят бебетата си. Ако бъркам - поправи ме! Mr. Green
това й е в главата на целевата ни група. Всъщност. Laughing

Моля, моля...моята главна цел е чеде да е добре и да го кърмя Crossing Arms Дори и сержи се е активизирал за кърменето Mr. Green Щял да помага Crazy
Иначе аз само минерална вода пия...за сега задържам положението...ама вчера си се стреснах Tired
ЕЕЕЕ, Херче, така като те гледам ти хич не си в горната "целева" аудитория - та ти от сега си готова, особено щом таткото ще помага  Mr. GreenПък и с толкоз кърмачки край тебе, повярвай ми - то направо си е като заразна болест Joy Айде бързо да се оправяш!

# 158
Хера я е страх да не я бием, затова така приказва  Mr. Green

Вен, права си, ама ти много сериозен анализ му дръпна.

Не знам дали ще минем по обяд, почнала съм да чистя из къщи. Ако сколасам, ще излезем.

# 159
  • Стара Загора
И аз съм на Бирхалето... Със статията... Grinning

# 160
Тъй, тъй, сеньор Еспресио, а ще може ли да сканирате тази пуста преса и да мога аз също да оплакна око от репортажа?  Praynig

# 161
Тъй, тъй, сеньор Еспресио, а ще може ли да сканирате тази пуста преса и да мога аз също да оплакна око от репортажа?  Praynig
Обеща да го направи довечера.

# 162
Аз като една видна отпускарка, която умира да организира, седнах и ни регистрирах мейл, от който да пращаме съобщения на бременните мами за следващите лактивистки прояви. Щото не върви да е от личния мейл на някоя от нас, няма да е достатъчно тежкарско.  Mr. Green

Имах желание да е нещо като "mother2mother" или "mom2mom", за да е близо до оригиналното име на тоя вид групи - "Майки подкрепят майки". Обаче нъц! Заети били. Затова адресът ни е - тук не се смейте, щото и на мен ми се изчерпа фантазията накрая: szmamma@gmail.com . Обаче паролата я казвам само на лични, много е готина  Laughing

Въведох адресите на момичетата, които са си ги написали на contact sheet-а. Херче, и ти си там, душо! Можете да ни пишете!

# 163
дойде ми на ума,че може да се пращат и смс-и на майчетата от мтел и глобул в нета-не е нужно да се пращат от личен телефон...

# 164
  • Стара Загора
дойде ми на ума,че може да се пращат и смс-и на майчетата от мтел и глобул в нета-не е нужно да се пращат от личен телефон...

Умно момиче, бе  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт