Стара Загора 8 - следващата градска тема ще има благоприлично заглавие...

• 18 173
  • 284
  •   1
Отговори
# 75
  • Стара Загора
Ще трябва май да вземам противогаза от бойната готовност на мъжа си Crossing Arms Писна ми вече #Cussing out Между другото на мен ми се стори, че е мъгляво някъде към 14 часа...ама може и да съм си въобразила.

# 76
Хммм, не ви е сторило  Crossing Arms Вчера градът ни беше отново брутално обгазен. Джери е бил  на един от дърводобивните си обекти, които граничат с полигона и каза, че вчера са гърмели мноооооого. Един от техните секачи е слязъл от обекта целия в обриви като от шарка...От височината градът ни е изглеждал напълно потънал в синкава мъгла...Кви граждански контроли, тия е..ват ли се с нас? #Cussing out #2gunfire

# 77
  • Стара Загора
Хващам си чукалата и отивам да живее в гората...някъде на високо Crossing Arms

# 78
  • Стара Загора
Днес имам Херини вълнения...преди малко чедето ми се избучи на една страна...цялото ми морженско коремище се изкриви...за първи път го виждам Mr. Green На мама хубавото чеде Heart Eyes

# 79
  • Стара Загора/Бургас
Честито!!!!

усещането е невероятно , нали? Laughing ,

а пък и да  си го видиш с очите какви ги върши........ smile3540

# 80
  • Стара Загора
Честито!!!!

усещането е невероятно , нали? Laughing ,

а пък и да  си го видиш с очите какви ги върши........ smile3540
Много ми е хубаво така Mr. Green
Кви ги върши...ако ще се мята на мен по характер не ща и да знам Mr. Green

# 81
  • Стара Загора/Бургас
Че публикувай ги и тук... За да види света каква голяма пишка си има човека...
smile3521

ДА, ДА , ЧЕ ДА НЕ МОГА ДА СЕ ОТЪРВА ОТ КАНДИДАТ СНАХИ ОЩЕ ОТ СЕГА..... smile3515

# 82
  • Стара Загора
Че публикувай ги и тук... За да види света каква голяма пишка си има човека...
smile3521

ДА, ДА , ЧЕ ДА НЕ МОГА ДА СЕ ОТЪРВА ОТ КАНДИДАТ СНАХИ ОЩЕ ОТ СЕГА..... smile3515
Аз вече го видях...както сме неизвесна величина... Mr. Green

# 83
Херче, много е сладко, нали? Моят мъник като се забучи по глава от седмия месец-като йога  Heart Eyes, а като влязох в 9тия ми изхвръкна дясната страна и така си остана...Вляво пък имах нещо забито и така ми опъваше, че имах чувството, че ще ми скъса корема. Оказа се, че това изхръкналото отдясно е дупе, а отляво-ръчичка  Laughing На последния видеозон пък лекарката ми вика: я да видим нииииско долу...а, виж това е едно око! И ни гледа...  Joy
Експресчо, тебе май много те е страх някой да не те мине по размери и следиш из късо конкуренцията-настояща и бъдеща  Laughing
А това, че Ирина от Па-па отказа да продаде адапт.мляко на бебе на 12 дни и настояваше разпалено да разбере коя е педиатърката дето разправя на майката и таткото, че "кърмата вече не била хранителна", мисля на повечето от вас вече го разказах. Аз лично присъствах на разговора, че даже се и намесих. Горкият татко, направо го шашнахме  Laughing

# 84
Ето ни и над вече Simple Smile

Снимките от почиването

Ето да гледате малко снимки аз отивам да оправям къщата Simple Smile

# 85
  • София
Привет на всички Стари-Загорци!
Простете, че нахълтвам така неканена, но то е защото скоро ще нахълтам и в града ви - съвсем поканена. Пристигаме със съпруга ми в Стара Загора в събота преди обяд (не че той не е през седмица в града ви). Ще се настаним в х-л Армира на минералните бани. Поводът е националният мото събор.

Въпросът ми е: ще открия ли след мотористите някой от вас? Къде и за кого да се оглеждам?

# 86
Привет на всички Стари-Загорци!
Простете, че нахълтвам така неканена, но то е защото скоро ще нахълтам и в града ви - съвсем поканена. Пристигаме със съпруга ми в Стара Загора в събота преди обяд (не че той не е през седмица в града ви). Ще се настаним в х-л Армира на минералните бани. Поводът е националният мото събор.

Въпросът ми е: ще открия ли след мотористите някой от вас? Къде и за кого да се оглеждам?
Ние вероятно ще сме извън града в събота. Вие докога ще останете? Може да направим някое кафе в неделя?

В "Армира" има басейн и разни процедури. Вземете си бански, а ти се опитай да се възползваш от масажите им - били добри. Аз още се каня, но приятелките ми отдавна ми хвалят масажистите там.

# 87
  • София
Сигурно в неделя към обяд или ранния следобед ще отпрашим към София. Видях сайта на хотела и непременно ще взема бански - и без това на мотора няма да има място за обемист багаж  Wink

# 88
  • Стара Загора
Най-приятно в басейна е през нощта... Когато никой няма... Да се разплуеш в "жакузенцето"...

# 89
  • Стара Загора/Бургас
То  и на мен няма да ми е зле в тоз час да се потопя......че то от горещо втора поредна нощ не мога да спя и си отспивам през деня

Общи условия

Активация на акаунт