Стара Загора 8 - следващата градска тема ще има благоприлично заглавие...

• 18 129
  • 284
  •   1
Отговори
# 60
И ние ще дойдем на обед на Бирхала.Имаме малко задачки преди това да свършим,та се надявам да не закъснеем,ама вие ще ни чакате,нали?

# 61
И ние ще дойдем на обед на Бирхала.Имаме малко задачки преди това да свършим,та се надявам да не закъснеем,ама вие ще ни чакате,нали?
- щом сте казали-ще ви чакаме....

Добро утро на всички! Днес виртуално ви черпя

1dating . Днес имаме годишнина, че да ви почерпя и дано се траем дълги години, но каквато съм проклета newsm48 не се знае!
- честита годишнина !

Херке,виж тука за помпа   http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=111967.0

Последна редакция: пн, 24 юли 2006, 10:22 от worshipper

# 62
Честита годишнина,
бъдете много щастливи заедно
!

# 63
  • Стара Загора/Бургас
 cook   Честита Годишнина и от мен!!!
Дълъг и щастлив семеен живот!

Колкото до Бирхалето- и на мен ми е много топло , обаче пък и в къщи седи ли се????? newsm78
Така ,че и аз идвам Laughing

# 64
  • Стара Загора

Херке,виж тука за помпа   http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=111967.0
Heart Eyes

# 65
Благодаря ви! Ако правите вечерно събиране да уведомите работещите.  atwork

# 66
  • Стара Загора/Бургас
Експрес , благодаря ти много за снимките!!! Laughing

Сестра ми вече ги разгледа и имаше много интересни коментари относно големината на атрибута.......... Blush

# 67
  • Стара Загора
В събота, 22 юли 2006 година, в брой 200 на вестник "24 часа", на 4 страница, имаше снимка (предполагам всички ще познаете мамите) и статия за Мирния протест на майките в Стара Загора, провел се пред Синдикалния дом... Публикувам го и тук без редакции...

А ето и самата статия...

Само не можах да разбера точно какво иска да ни каже иженарицаемата репортерка с последното си изречение...
На мен ми звучи по начин, че сякаш сме прости и не знаем какво става в геополитически план... Видите ли, военните са невинни, а полигона - още по...
Въобще не ми хареса последното изречение, ама... Поне е отразено в централен ежедневен вестник... И то в съботния, най-четен от всички останали дни от седмицата брой... Което само по себе си е голям успех... Все някой е разбрал за този протест... Чакам коментарите ви...

# 68
  • Стара Загора
Сестра ми вече ги разгледа и имаше много интересни коментари относно големината на атрибута.......... Blush

Че публикувай ги и тук... За да види света каква голяма пишка си има човека...
smile3521

# 69
  • Стара Загора
Вятъра ли ви отнесе на някъде...? Или дъжда ви отми по плочките...?
Треска ли ви тресе, та не се появявате никакви...? Или си броите мухите по д-тата...?
Направо се чудя къде се изпокрихте...

Говорихме с Ирина от магазин Па Па... Нейното мнение съвпада с моето по отношение на последното изречение... Изкарват ни прости и прочие...
Подали са искане за оставката на Пенка Колева, директорката на старозагорската РИООСВ...
Тръгнали са и по пътя на регистрация на сдружение с нестопанска цел...

Другото, което изключително много ми хареса е, че е отказала да ПРОдаде адаптирано мляко на майка с 10-дневно бебе, чиято педиатърка изтърсила великата мисъл, че то реве, защото е гладно... А да, и да не забравя... Тя ще дойде в четвъртък на срещата...

# 70
Иронично е изречението  Close
А и аз не вярвам на този "граждански контрол" ...щом обгазяването продължава Confused
Днес т.е вече вчера  Crazy....... тук въздухът беше подозрително мъгляв и се носеше  лек гаден мириз  Rolling Eyes....

# 71
  • Стара Загора
Доживяхме...
От Казанлъшко равно пOле да ни побутват темата...
Привет на Долината на розите...!
newsm10

Кажи на сестричката си, че ми дължи нещо... Wink

# 72
Доживяхме...
От Казанлъшко равно пOле да ни побутват темата...
Привет на Долината на розите...!
newsm10
- ами като няма кой,ще я побутват я!

# 73
  • Стара Загора
Ми така де... Тукашния народ се е скатал и спиииииииииии... Ше речеш, че е среднощ...
smile3532

# 74
А и аз не вярвам на този "граждански контрол" ...щом обгазяването продължава Confused
Днес т.е вече вчера  Crazy....... тук въздухът беше подозрително мъгляв и се носеше  лек гаден мириз  Rolling Eyes....
Вчера бях на място между двата града, близо до полигона. По обяд се чуха няколко тътена - като ехо от гърмене. Вследствие на което след около час въздуха стана  синкав. Заради това ти е било подозрително мъгляво из Казанлък

Общи условия

Активация на акаунт