Стара Загора 8 - следващата градска тема ще има благоприлично заглавие...

• 18 126
  • 284
  •   1
Отговори
# 45
  • Стара Загора
Здравейте,
да ви се оплача че сме нападнати от някакви летящи буболечки, големичкии твърди, влизат бръмчат летят и по някоя време падат и аз подскачам, мъж ми как ме  изтрая  вчера незнам, бая си попищях, заспала съм в 4 и 30 и то след като се изнесох в детската, и уж комарник имаме ама явно пълзят и летят и се промъкват.
Малката сега заспива дано спи повече че и аз да си отспя.

# 46
Таничка, представям си как си се борила с летящите гадове  Laughing Много забавно звучи - Танюша в кръстоносен поход с някакви летящи зверове, които освен че хвърчат, се промъркав, пълзят и сигурно плуват, само и само да му развалят на човека рахатя. Лека нощ! Дано си отспиш!!!

Утре среща нещо? Ама айде да не е пак на Кукления, защото ми идва далеко и ще пропусна аз...

# 47
  • Стара Загора
да ви се оплача че сме нападнати от някакви летящи буболечки, големички и твърди, влизат бръмчат летят

Иженарицаемите буболечки са така наречените Обикновени житни бегачи (Zabrus tenebrioides)...

Таничка, спокойно... Гадинките са съвсем безобидни, не пренасят болести, не хапят и единственото нещо, което могат да ти направят е... Да те уплашат... Но пък съвсем без да има нужда...
Привлича ги светлината... Сега нахлуват в града, защото търсят храна... Те са вредители по зърнените култури и след като те са прибрани - към населените места...
След като комарниците не ви помагат... Дребен трик... Изваждаш една нощна лампа на терасата, включваш я и... Ефекта е спасяване от нахлуването им в стаите...
Пък ти не се шашкай толкова... Нелито също се пищисва от тях, но... Наистина са безобидни...
newsm10

# 48
Експресе, понеже отчетните теми все на чат се обръщат, да те питам: имаш ли на работата от ония дъски, дето се закачат листмета  на тях в службата? Ще ни трябват 1 -2 такива за Срещата на 27ми - за отвореното писмо и за списъкът на присъствалите. Ако някой други има такава, да свирка. Днес гледах в "Метро" да купя, ама не видях.

Още нещо: мога да разпечатам Отвореното писмо в подкрепа на кърменето. Желаещи да събират подписи?

# 49
  • Стара Загора
Мисля, че нямаме такава дъска... Нито коркова, на която се забиват със специални кабари разни листчета и нещица... Нито бяла магнитна, на която се и пише със специалните маркери...

Аз сега отивам да спя, че... Сутринта до 4 часа вадихме колата от една шахта... Йекшън до безобразие беше по нощите... Ама друг път ще ви разправям...

# 50
  • Стара Загора
А сега - най-официално...
Утре среща... На Бирхалето... 12 часа обедно време... И малко след това... Чакаме ви...

# 51
Експрес, Сеньора Хапка и Jade много ви благодаря за информацията.
Александър е добре, същото швъкло е като преди. Ходихме при д-р Рачева, прегледа го и не установи нищо обезпокоително. Прати ни обаче за всеки случай на рентген, обаче малкия заспа по пътя и се наложи да го събуждаме за снимката, при което се разкриви и въобще не успяхме да го умирим за да я направим. Оставихме я за утре, въпреки че аз сега пък се двоумя дали да го подлагам на облъчване...ама до утре има време ще реша тогава.

# 52
  • Стара Загора
Излюпих се, направо се подух от спане...

# 53
Излюпих се, направо се подух от спане...
- и сега цяла вечер какви ще да ги вършиш???

утре мисля да дойдем,че сме на консултация от 15.30ч-да не излизам 2х за деня..
Херолинке,не сме се виждали скоро с тебе...как си?бебока как е-храниш ли го добре?  Wink

# 54
  • Стара Загора
Херолинке,не сме се виждали скоро с тебе...как си?бебока как е-храниш ли го добре?  Wink

Пръхтяща тука из нас Mr. Green Чедето добре...сега май спи...и то като Експрес-а Crazy
Утре ако не е жега ще дойда...иначе не щото ми е жега и взех да си лигавя вече Blush
Търся си помпа Авент...ако някой знае дето продава да ми свирка...ако не ще си купувам нова.

# 55
Херолайн, гледай във форума за продажби - през ден -два излизат обяви за помпи като тая.
Или питай Ализеа, тя си купи такава, а вече не й трябва.

# 56
  • Стара Загора
Херолайн, гледай във форума за продажби - през ден -два излизат обяви за помпи като тая.
Или питай Ализеа, тя си купи такава, а вече не й трябва.
Следя аз ама ей на пак съм изпуснала една  Twisted Evil

# 57
Следя аз ама ей на пак съм изпуснала една  Twisted Evil
следи по-добре,пък аз ще питам Aлизеа.

# 58
Добро утро на всички! Днес виртуално ви черпя

1dating . Днес имаме годишнина, че да ви почерпя и дано се траем дълги години, но каквато съм проклета newsm48 не се знае!

Последна редакция: пн, 24 юли 2006, 09:42 от Мама на "2 бебета"

# 59
  • Стара Загора
Честита годишнина   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт