Слънчеви юнски късметчета 2020 ТЕМА 2

• 22 132
  • 725
  •   1
Отговори
# 150
Ledena`Kralica отново съм с теб. И аз съм + 2 кг. Направо завиждам за гаденето и отвращението към храна. Аз все съм гладна. И също бях качила около 25 кг предния път. Дано този път не е толкова страшно Confounded

# 151
Момичета недейте така. Ужасно е гаденето и повръщането, не си го пожелавайте. Аз съм отслабнала с 2 кг. А искам да съм добре и да имам апетит, ама... Килограми се свалят. Важното е, че се чувствате добре.

# 152
Караджова88 днес ми е 3 ден без цигари. Припалва ми се честно казано, особено когато съм свиршила нещо вкъщи и седна да почивам, навик винаги сипвам чаша кока кола и паля цигарата. Сега и газираното не е ок та пия сокове и хрупам солети:satisfied:. Да ви кажа като видях положителния тест веднага се измерих и вчера пак та +2кг за 2 седмици. Пак вървя към +30кг на финал😤
и аз съм +2, в 6та седмица не си представям нататък как ще е...

# 153
  • Варна
аз съм вече +4кг. Grinning
Бях писала преди време,че ще се мъча да не ям много и какавото и да е, обаче си взимам думите наЗад Grinning
Не мога да се въздържам. ПОстоянно ми се яде пица или някакъв друг джънк. Яде ми се до такава степен, че нищо друго не ме привлича, Направо, ако ми сложат нещо друго различно от това закоето си мисля и го гледам с погнуса, не мога да сиотворя устата и да го хапна, колкото и гладна да съм.
Снощи писах,че не мога да определя какво ми е на корема, но ми е гадно. Ами, момичета след днешния експериментаторски ден, разбрах ,че ми моят дискомфорт е бил от преяждане. Днес пак си ям каквото ми се яде, но по малко и ми е супер. Гладна съм, но по-добре да изпитвам глад отколкото да не мога да дишам от колики и храна.

Последна редакция: пн, 04 ное 2019, 17:57 от Lemons

# 154
Meldim,  моят проблем със запека засега го решавам със свещички. При мен нищо друго не действа. От нещата,  които си изброила, че пиеш, за да се бориш със запека,  2 не са препоръчителни за прием от бременни - кафе и прясно мляко. Виж статията в първия пост на Лимончето за храни и напитки,  които да се избягват по време на бременността.

# 155
Ами припалвам по 3,4 цигари.И на мен ми е трудно.Добре че запала и ми се догажда.

# 156
Аз и кафе и прясно мляко пия. Не пия чак толкова много като количество и не мисля, че е голям проблем. Иначе моите дънки даже са ми големи. Да отбележа и аз, че съм без никъв симптом, нищо ми няма. Очаквах, че поне ще съм раздразнителна и крива, както съм покрай цикъл, ама уви не. Чувствам се прекрасно 😀😁. На 7ми съм на преглед аз, тогава ще бъда вече в 9г.с. Нямам представа какво трябва да се прави, но съм спокойна, лекарите са за това - да ги разпитваме. Мен нещо ме боли ръката, по конкретно десния палец, претоварила съм се нещо. Имате ли идея дали мога да го мажа с тези там кремове разни, Фастумгел и ей такива подобни.

# 157
Аз от вчера изпитвам някакви бодежи в матката , леки и малко по-силни и не зная на какво може да се дължи това и малко ме е страх да ви кажа честно , четвъртък съм на преглед и ще видим. Не са предменструални болки , а бодежи като игли а съм почти в 8ма седмица не знам дали е нормално имах ги в 5та , дали всичко е наред

# 158
И аз ги имам от време на време. Май са от растежа на матката. Все пак трябва да направи място за бебчето Heart И в яйчниците също ме пробожда така.

# 159
Да Пламъче , абе понякога забравям че съм бременна даже и като дойдат такива дни и се шашкам 😂😂😂

# 160
Еййй,  защо и аз не мога да забравя 🙈 мен си ме побожда постоянно нещо,  но си мисля,  че всичко е наред. Когато не ме боде коремът,  ми е тооолкова отпаднало,  че няма как да забравя защо се чувствам като парцал без да съм болна 😂 гърдите си ме болят и са с тооолкова мн вени.... Лелеееее....

# 161
И аз усещам разни бодежи в матката чат пат, но нищо сериозно. Но определено ми се иска и на мен да забравя отвреме на време, че съм бременна, но с това гадене нон стоп и отпадналост е невъзможно. Днес много ми се виеше свят докато вървях по улиците, чудех се дали да не поседна някъде. Някой с подобни оплаквания? Аз и не се храня особено, може и кръвното да е, но си е стряскащо.

# 162
  • Варна
оххх миличките Simple Smile
Всичките се оплакваме като бабите пред кабинета на доктора Grinning (Не ми се обиждайте, шегувам се)
Кога ще дойде времето в което просто ще разглеждаме малки сладки дрешки и обувки и ще обсъждаме колички и люлки и всякакви такива приятни неща?
и мен ме пробожда понякога като ставам от стола или леглото, ама така ме пробожда,че все едно нещо се къса вътре и изтръпвам и сядам обратно и стоя неподвижно Grinning

# 163
Добър вечер на всички мами Simple Smile Бързам да се запиша в страхотната тема.,,Нова съм,, ,едва 8 г.с.Влизам веднага с въпрос,защото нещо съм се шашнала тези дни .Още от началото бремеността ми не тръгна много добре.Получих кървене (доста силничко)-отлепване на сакче в края на 6 г.с.Овладяхме го с много лежане и почивка.Кървенето спря,започна да се изчиства и за 6 дена изчезна.Надявам се да се е закрепило.Преди това чухме и сърчице Stuck Out Tongue Closed EyesПреди около седмица сутрин се събуждах с леко гадене ,глад...които продължаваше през целият ден .Трябваше през половин час да хапвам по нещо,само това ме спасяваше да не ми е лошо.Гърдите ми също ме боляха и бяха сравнително увеличени.Това продължи около 4-5 деня.Тези последните 2 дена обаче всички тези симптоми изчезнаха сякаш.Нито ми е лошо,нито изпитвам глад ,гърдите не не болят (отпуснаха се и болка няма)Все едно не съм бременна .Незнам какво да мисля.Неискам да си мисля най-лошото ,но факт е че симптомите спряха.При вас как е момичета?Страхувам се много.Моля ,споделете ако и при вас е било така и сте чули отново Heart

# 164
Xiara, аз нямам никакви симптоми. Най-вероятно при теб положението е овладяно, затова тялото ти е облекчено. И аз все се чудя дали всичко е наред, след 2 дни съм на преглед и вече не издържам...после си се карам, че съм просто една откачалка и че всичко ще бъде наред ❤️

Общи условия

Активация на акаунт