Слънчеви юнски късметчета 2020 ТЕМА 2

• 21 714
  • 725
  •   1
Отговори
# 570
Plamъche, нямам тромбофилия, имам 2 видими на ехограф съсирека в матката след инвитрото, заради тях е Натаспина, иначе той се води хранителна добавка, заместител на аспирин, хубав е, аз имах  супер висок холестерол, дори него е изчистил Simple Smile
Супер, че нямаш тромбофилия. Скоро и съсиреците ще се изчистят. Благодаря за разяснението за Натаспина. Simple Smile
Момичета, да Ви кажа, че от няколко дни гаденето отмина и апетитът ми започва да се връща! Стискайте още малко зъби...

Честита нова кола и на Криси! Да върши чудесна работа и безаварийно шофиране!

# 571
Ох и при мен наамаля Най-накрая.Мислех, че няма да свърши скоро.Днес хапнах зелева салата и малко сланина 😁 не е полезна ама така ми се дояде.😁

# 572
Butterfly , аз съм го споменавала до сега но аз съм с 3то бебе.  2014имам момиче,2016 момче  и може би пак ще е момче  но ще видим. Боядисвам си косата руса и не мисля да спра и за вбъдеще.

# 573
Мале мами вие сте супергерои мен мисълта за отглеждането на едно леко ме плаши , а вие имате малки дечица и даже още едно , как се справяте направо не знам. Таткото иска да са с малка разлика 2,3 години мен това много ме плаши , но сигурно е нормално

# 574
Няма какво да те лъжа на децата разликата между тях е 1г.и9м. Не беше никак лесно. Имам наблюдения с др майки на които децата им са с разлика 5,6 год даже и там нещата са мн различни,  още повече ако няма кой да ти помага не е лесно. За 3то ще мислим за детегледачка  поне за бебето.
P.s. иначе пък като са с малка разлика са от една планета и са са по близки и едни неща ги вълнуват.

# 575
  • Sofia, Bulgaria
Аз даже смятам че закъсняхме с второто дете. Аз се дърпах. Живот и здраве децата ще имат почти 6 год. разлика. Едното ще прохожда, а другото ще тръгне 1 клас. Представям си пълна лудница. Ако бяха с 2 до 3 год. разлика щеше да е супер. Гледам моята на 5г. сега играе много добре с детенце на 2 и половина хем е внимателна, хем едни са им игрите.
Да ви питам какво мислите за кърменето, любопитно ми е особено раждалите вече мами как са настроени?

# 576
Моите ще са с точно седем години разлика. Като нищо и да са в един ден. Доста е, но се надявам да се разбират и да изградят силна връзка. Третото може и да е породено, ако забравя колко много ми се гади сега и ми се добременее пак.
Аз ще кърмя, стига да нямам проблем, с голямата откарах две години, а имах резерви преди да родя. Сега не си правя планове, но се надявам да е пак там някъде.

# 577
Ние с ММ искахме разлика между 2 и 4 години, но започнахме работа от по-рано, защото с първото не ни се случи много лесно, но пък този път бързо се получи. Сега съм влязла в този ритъм на ежедневие и си мисля, че колкото повече расте детето и ни се нормализира ежедневието, толкова по-трудно бих се навила отново. Със сигурност отначалото ще е трудно с деца с малка разлика, но пък после ще имат повече общи интереси и ще бъдат по-близки (надявам се). Когато разбрах, че чакаме близнаци хем много се зарадвах, хем много е притесних как ще се оправаме с три малки деца сами.. но все някак ще успеем, да са живи и здрави, пък нещата ще се наредят. 😊

# 578
Здравейте, момичета! При мен до вчера всичко беше супер, без болки, без гадене... абе все едно не съм бременна, а вчера дори влязох в 10 г.с. и хоп кафеникаво зацапване, което продължава! Веднага се обадих на АГ си и отидох на преглед, с бобчо всичко е уж на ред, беше порастнало, имаше си пулс и дори за първи път ми помаха с ръчичка! Каза ми че имам "разрехавена плацента" и че не е опасно ако се вземат мерки. Изписа ми утрогестан и ношпа 2х2, но нещо не мога да се успокоя, усещането ми не е добро, не съм мигнала цяла нощ, плача и никога не съм се чувставала толкова слаба и губеща!
Хубав ден на всички!

# 579
  • Варна
Живот и здраве децата ще имат разлика 6 г. Малко преди да забременея си мислих, че трябваше по-рано да се замислим за второ, но първото ми беше взело страха и трудно се отърсих. Grinning Беше много ревливо бебе, от малка не обича да спи, до 2г. възраст се будеше поне по 5-6 пъти на вечер. Беше някакъв ужас, а аз приличах на зомби. Grinning Наборчетата й на 1г спяха по 5 пъти на ден, а тя само вечер (и то непълноценно). В чудо се бях видяла, да ни е жива и здрава. Simple Smile Надявам с второто спането да не е чак такъв мираж и да не е толкова ревливо. Simple Smile Може би е трябвало да са с такава разлика, че ако беше по-малка, нямаше да издържа. Simple Smile Той Господ си знае работата. Simple Smile

Последна редакция: пт, 15 ное 2019, 08:13 от Invisible_

# 580
Veron4ita, успокой се и недей да плачеш. Стискам палци всичко да е наред!
И аз имам от два дни кафеникаво зацапване и не знам какво да си мисля...

# 581
Veron4ita, мила, сигурно си много уплашена, но мисли, че ще отмине, почивай си и вярвай, че е преходно.
Моята бременност е трета. Децата ми са момиче и момче с 1 година и 1 месец разлика. До 5-6 години се разбираха и играеха  заедно, но колкото повече растат, толкова повече се карат и се дразнят за дреболии. Интересите им са различни. А когато спорят, никой не отстъпва. Сега са на 10 и 11, и в близките месеци ще бъдат в отделни стаи и се надявам, да се поуспокоят.

# 582
Верончита, стискам палци всичко да е наред! Не се притеснявай, докторът е видял, че бебенцето е добре и сте предприели мерки. Това е най-важното сега. Кога те викат отново на преглед?

# 583
Ох, момичета, и аз се събудих днес с кафеникаво зацапване.. Този път бито е около датата на Ц, нито съм пътувала..
Проблема е, че в момента още не съм записана при АГ, което ще ме следи, а репродуктивната при която ходих до сега не следи толкова напреднали бременности..
Мислите ли, че мога да отида на обяд в Окръжна примерно, в спешно или не знам и аз.. дали ще ме видят някъде без час ?

# 584
Можеш да отидеш без час във всеки спешен център, аз като се обадих вчера на моята тя ми каза или в спешното или при мен да те погледна!

Трябва да отида на преглед чак на 28, но този час си ми беше записан още миналата седмица, защото тогава трябва да и занеса направлението за ЖК!

Благодаря Ви много момичета, като споделих с вас ми олекна!
Сигорно не може всичко да е идеално и ако има лошо, тава да е било и да се оправи с лечението, така ще се успокоявам Simple Smile
 Хубав ден и прегръдки на всички!

Общи условия

Активация на акаунт