ОТКРАДНАТ ЖИВОТ: Kръвни връзки.ТЕМА 91

• 36 680
  • 733
  •   1
Отговори
# 120
# 121
Мале, тая Галя е много злобна. Аз така и така никога не съм я харесвала - актрисата изключително подхожда на образа - има отблъскващо излъчване.

# 122
Ама че неблагодарно и злобно, бе!
Всички за нещо са й виновни!

# 123
И мен ми е груба, но колко от Вас ще са бели и добри, ако са разбрали, че мъжът им е правил секс с друга. И не кога и да е,  не просто в деня на сватбата , а на самата сватба... В точно тези няколко часа на тържеството. Умът ми не го побира... Не знам как бих постъпила, но сигурно бих станала моменталически много злобна.

# 124
  • София
Ама тя сега нарочно/ на пук ли не мига когато Петър и каже или не може. По-скоро второто де, ама с тия монолози. Удрят го яко с някакъв черен хумор. Имаше някои попадения ама пак се пресолва…
Явно не са убедили Радина да се завърне в шоуто и айде разводче. Т.е. явно на по-късен етап ще видим Наталка или по-скоро Калин е за малко и ще се върне при нея, докато Алексиев ще остане и за следващия сезон ако има такъв.

# 125
Значи не оставиха един нормален,здрав брак в този сериал!Не може ли като в западните сериали,сменят актьора и историята си продължава?!Колко истории забатачиха заради напускането на актьори!

Боби какъв е мъжкар Simple SmileНе мога да се сетя с Ина беше ли такъв,или сега след трагедията взе че порасна набързо.Харесвам го такъв.

Марио и Зорница са ми интересни.Този Марио какъв мъж е,не знам дали има такъв в реала,всепрощаващ и продължава да обича,продължава..въпреки ,че е бил с разбито сърце.Трябва характер и много сила за това!

# 126
  • София
Ехаа, то само за 10 минути се промени всичко, че само дето Галя и не проходи. То така в този сериал за 5 минути се случват неща, които иначе се точат с месеци в реала. Wink
Но се радвам за Галя. Сега да видим дали ще има вътрешната сила да бие шута на Пецан или за пореден път ще му прости.

# 127
Галя хич не я обичам и обикновено ме дразни, но се забавлявах как ги нарежда всичките Joy

# 128
  • София
Галя хич не я обичам и обикновено ме дразни, но се забавлявах как ги нарежда всичките Joy

О, със Зорница беше много забавно. С глас се смях.

# 129
  • София
Тъй като от събота до днес, в Нова плей не качват никакви видеа,
 записах епизода и го качих в Гугъл диск(снимки)

Епизод: 33
Откраднат живот (05.11.2019)

# 130
Мари, разкош си! Kissing Heart

# 131
Скрит текст:
Значи не оставиха един нормален,здрав брак в този сериал!Не може ли като в западните сериали,сменят актьора и историята си продължава?!Колко истории забатачиха заради напускането на актьори!

Боби какъв е мъжкар Simple SmileНе мога да се сетя с Ина беше ли такъв,или сега след трагедията взе че порасна набързо.Харесвам го такъв.

Марио и Зорница са ми интересни.Този Марио какъв мъж е,не знам дали има такъв в реала,всепрощаващ и продължава да обича,продължава..въпреки ,че е бил с разбито сърце.
Трябва характер и много сила за това!

Този образ, Марио, е напълно нереален. Няма такива хирурзи в реала. А мъжете, които познавам и са такива, какъвто сценаристите обрисуват Марио, са божи кравички или иначе казано - льольовци. Бляк. Толкова пък свършиха жените на този свят, та само Зорница му в главата. Да каже човек, че е тийнейджър, ми той не е - зрял мъж на години, драма куин.

Последна редакция: вт, 05 ное 2019, 22:41 от DeltaAzimut

# 132
  • София

Много си мила, не само не ги качават , но май и свалят серии. Някой знае ли защо?

# 133
Учудващо ми хареса монолога на Стилянова. Имаше две добри попадения със самотата и страха да се гмурнеш в непознатото. А и Пецамун добре го подреди!

Кръстева колко време е била в Германия? Иначе е права, германците не са това, което бяха. Налага ми се да пътувам често до Берлин през последните 2 години. С всяко следващо посещение става все по-зле и искам не искам ще забравя и за тази държава. Най-парадоксалното е че стоки, които се предлагат в села в западна Германия, липсват в столицата!!!

Много е забавно как Галето ни забавлява. Една от най-смислените й изяви дотук. Жалко че от екипа не са хора, иначе ще му докарат някой инфаркт на Пепи, за да си изплати миналите прегрешения и да стане монах на стари години Simple Smile Иначе кво стана с делото? Диша като Дарт Вейдър, време е да гледаме нова версия на отмъщението на ситите. Същинска императрица, нека до края на сезона да е в това състояние и да ни забавлява искрено от сърце и душа. Ама как само чете мисли, гняв, болка, омраза, чак ми уби желанието да гледам финала на междузвездни другия месец. Евала и на екипа, че реши да ни изненада и да предложи решение как последните джедаи да се преборят с възкръсналия инператор - като го вкарат в кома. Тогава силата, дори тъмната не работи Grinning

Айде Сашкин, Кайчето е свободна, връщането на Карагьозов щяло да бъде само за пълнеж на драматичния фон. Но по-добре с Норчето, връзка като с Наталия навремето ...

Развалиха малко забавлението в епизода с искрено и лично сцената Ковачев-Огнянова, но простено да им е днес. Е не, тия препратки с революция кекс и листопад, съвсем нас*аха пейзажа. А тъкмо исках да похваля екипа за приятния епизод ...

Е докъде го докарахме, щом и в болниците се краде ... Пенев обаче не знае, че Жекова има дубликат Simple Smile

Така, така, развод му дай на обекта на твоето мразене, но първо да ти върне чистачките ...

# 134

Много си мила, не само не ги качават , но май и свалят серии. Някой знае ли защо?

По същата причина, по която не излъчват истински готини сериали - пълно е с такива (да му е кеф на човек да ги обсъжда тук, а не да се мъчим с разни банани да ги гледаме и да не можем да си ги обсъдим както трябва, щото един гледал първи сезон, друг - 5-ти), Ама нашите телевизии, нали са скръндзи, не ги излъчват, а ни показват разни турски и индийски бози или напъни за N-сезона бг сериали. ОЖ се изчерпа, факт.

Общи условия

Активация на акаунт