ОТКРАДНАТ ЖИВОТ: Kръвни връзки.ТЕМА 91

• 36 795
  • 733
  •   1
Отговори
# 615
И според мен нещо не се разбраха с плана, май тя го разбра прекалено буквално и по едно време на Марио му дойде леко в повече, защото на всичкото отгоре той е ужасно влюбен и нетърпелив. Grinning А колкото до границите - мисля, че тя е наясно, за ревността на Марио от Табаков и самата Зорница каза на последния, че трябва да си намери детегледачка на 24 часа. Та май засега там всичко е наред. Ще видим, като нищо може да извъртят нещата по някое време.

# 616
  • София
Яни, Мириел, възхищавам ви се на оптимизма. Обаче истината за сериала е далеч по-прозаична - търят се истории, които да поддържат интереса, около които да се вдига шум. Това е и причината да гледаме толкова безумия, безсмислени и неадекватни постъпки, нито един герой не е пожален, в един сезон ги сриват, в следващия все едно нищо не е било. А и дайте да си говорим честно, чии истории са най-коментирани. Ето, осъдиха Галя, Христо се връща, Алекс и Кая се целуват - но никой не започва да обсъжда това, обаче десет човека се изредиха да се изкажат за Марио и Зорница. Пък после се чудим защо толкова експлоатират образа на Огнянова - защото продава, независимо дали е харесвана или не.
Пък ние тука се дърляме, обиждаме се, изпозлваме ужасни епитети и се излагаме за глупости. Да ви кажа, не е проблемът в Апостолова, у нас е. И вместо да си насочим енергията към актьорите, които ни харесват, ние се чудим за какво да се хванем и кого да заклеймим. Пък ако никой не ни харесва е толкова лесно - едно чао и край. Аз все още имам едни 15 епизода от миналия сезон, които нито съм гледала, нито имам намерение да гледам, включително и финала.

Последна редакция: пн, 18 ное 2019, 18:14 от rosi_ta

# 617
Точно Марио постави правилата на играта. Той отиде при нея и й каза, че май не се познават, с което стана ясно, че той наистина иска да започнат от самото начало. Просто Марио е ужасно нетърпелив, Зорница пък иска да го накара малко да се поизпоти. Нищо му няма, в началото се раздразни, но после в съблекалнята реши да играе по нейните правила. Пък и получи целувка за награда, така че ще събере сили са е търпелив Grinning

Мириел, Зорница каза на Табаков да си намери жена, която да му е денонощно на разположение, така че смятам, с това беше достатъчно ясна, че не може винаги да бъде насреща.

# 618
  • Разпиляна във въображението
Точно пък Зорница не знам какво толкова го кара да се изпотява. Да не кажа, че няма право. Не стига, че тя забърка цялата тази огромна каша около тях, ами ще се прави и на интересна. Не Марио трябва да се доказва, а тя. Получи добро отношение от него и тя реши, че всичко е наред. Ролите трябва да са точно обратното. Грешката на Марио бе, че отиде много назад.

Зорница е мека Мария и това е абсолютно доказано от четвърти сезон до момента.

# 619
Е стига се, тя не го прави с лошо. Учи го да се забавлява просто. Той знае много добре изходът от играта, тя ясно заяви намеренията си към него. Така че не е като да се чуди дали ще успее да я свали Grinning
Пак казвам не е тя, която в случая се направи на интересна. Като иска да се правят на непознати Марио, ще приема, че са такива. Иначе е ясно, че след два-три епизода това ще приключи, и на двамата не им се играе до безкрай Grinning

# 620
Еми да се пробва и Марио да я изпоти де, ама той е толкова нагазил в дълбокото, че изобщо няма желание. Иска си я веднага. Grinning Той също е мека Мария още от момента, в който дойде в болницата, особено след като помисли, че тя се е хвърлила от терасата. От онзи ден нататък забрави всичко и имаше моменти, в които се опитваше да се дърпа, но пак не успяваше.
Зорница дори и да е видяла добро отношение от него, не е решила веднага, че всичко е наред, а все още мислеше, че не е достойна за него и се страхуваше, трябваше й време, за да разбере, че не е мразена.

Последна редакция: пн, 18 ное 2019, 19:08 от yanitsa.s

# 621
На мен просто са ми вече безразлични Марио и Зорница. Скучна ми е историята им и предлагам вече наистина да ги оженят и да доразвият сюжетната линия с Боби, Нора и Мира. С Кая, Алекс и Карагьоза. Петмезов също ми е любопитен.
С Мазов и Хинова отдавна въртят една и съща плоча.
С Жени направо прекаляват.
Калин ми се гледа много. Той ми е главния стимул да следя сериала.

# 622
Мазов и Хинова в момента са ми добре точно така както ги показват. А и в повечето случаи са ми забавни, както в последния епизод. Да видим на Пенев дали ще му провърви с Кунка. Grinning

# 623
........Пък ако никой не ни харесва е толкова лесно - едно чао и край. Аз все още имам едни 15 епизода от миналия сезон, които нито съм гледала, нито имам намерение да гледам, включително и финала. ..

Точно така е ! От предишния сезон помня само някакъв неприятен контакт на Зорница и Банков , чудеха се какво да правят от "много химия" и се подиграваха на Марио ,че изпращал боклуците на Зорница в колетчета ....

После ТОЙ кихна Rolling Eyes и Пепе се излекува от рак Joy

Сега този сезон ми е по-интересен  само заради  евентуалното събиране на Марио и Зорница .
Според мен не трябва да има продължение на ОЖ , става  досадно .
А , забравих - вече няма Банков , няма  да има история с Банков , запомнете го !

# 624
# 625
  • София
Тези двамата с черепите гледат много лошо ☠☠☠

Алба, забрави за развитие при тези двойки. Тях ги чака сезон номер 9. В този няма време, а и както каза Милишев, сега още повече ще завържат историите, за да дадат основа за следващия сезон.

# 626
  • Разпиляна във въображението
Те така завързват историите, че нищо общо нямат.

# 627
Ех, Врабчев, само да ми паднеш Joy Ще си дам и двете ръце за анестезия хахахахах

Ама изключително подценяван лекар. Как толкова сезона не се усетиха, че веселите хапченца ги раздава той и да му се мазнят малко повече. Ще си решат половината проблеми в болницата Joy Ще е весело, птички ще пеят, любов ще има Heart Eyes

Последна редакция: пн, 18 ное 2019, 21:14 от Анонимен

# 628
Ако родният град на Василев беше Варна, сериал нямаше да има...

Зорница и в манастир да влезе пак ще я обвиняват в разврат и поквара.
Това Галя, Наталия, Лора, Нора девствени се взеха с половинките си и друг мъж не погледнаха....

# 629
Харесвам много образа на Марио, заради неговата история и любовта им със Зорница  основно гледах  5 и 6 сезон. Честно казано в момента отношенията им са ми леко досадни и скучни, изглеждат супер изсмукани. Но каквото- такова, важното е Велислав да го гледаме повече.

Общи условия

Активация на акаунт