ОТКРАДНАТ ЖИВОТ: Kръвни връзки.ТЕМА 91

• 36 671
  • 733
  •   1
Отговори
# 90
  • Пловдив
Не вярвах, че до там са тъпи и да замислят и шегата от страна на Гочева, ма уви...

Нека вече Боби и Нора се изяснят, че...стига напрежение. Нека се обичат!

# 91
Нека вече Боби и Нора се изяснят, че...стига напрежение. Нека се обичат!
Очевидно ще се изяснят, когато Боби се изясни със себе си. От него зависи.

Хубаво е, че и Кръстева се връща, липсваше. Тъкмо да видим как с Нора ще затоплят отношенията си. Цонев дали ще се върне ми е интересно.

И беше доста приятно за петък вечер поне, да не се напрягаме с болестта на Жени. Simple Smile

Последна редакция: пт, 01 ное 2019, 21:31 от yanitsa.s

# 92
  • София

За онези които са на МОБИЛЕН ИНТЕРНЕТ,
използвайте този ЛИНК - с по-малък размер на видеото.
Епизод: 32
Откраднат живот - С08Е32

Ако някой не знае как се отварят
ДИРЕКТНИТЕ ЛИНКОВЕ,
в спойлера съм показала какво и защо трябва да се направи.

Скрит текст:

След направените промени в ,

ДИРЕКТНИТЕ ЛИНКОВЕ,
 вече не са формат MP4, a HTTP Live Streaming (HLS) и изглеждат така

https://lb-nlds101.cdn.bg/nlds_vod/novaplay/vod/2019/02/25/3b1ad … ac148001_1_pc.mp4.m3u8
(mp4 видеото е разделено на много малки части, които се зареждат една след друга)

,
се отварят без всякакви добавки на МОБИЛНИТЕ,
но за да се отворят на КОМПЮТЪР,
 на браузърите трябва  да се инсталира
 разширението Native HLS Playback LINK

Ето и линкове за изтегляне на разширението, за различните браузъри

_______________ за ОПЕРА _______________
Скрит текст:

първо трябва да се инсталира разширението,
което разрешава на Опера да инсталира разширения за Хром

***************************************************************************************

а след това от магазина на Хром, да се изтегли Native HLS Playback.
__________________________________________________________________________________

ЛИНКА може да се постави и отвори в   VLC player Videolan

ETO  KAK...

# 93
Изгледах епизода. Откровено скучен ми бе от началото до края му.

# 94
Изобщо не разбрах каква беше идеята на бебето и другата болница, където ходи Петре? Thinking

# 95
Питай спонсорите.

# 96
Изобщо не разбрах каква беше идеята на бебето и другата болница, където ходи Петре? Thinking

Сцена, рожба на творческо безсилие, с цел - реклама на конкретната болница! Wink

# 97
  • Разпиляна във въображението
Харесаха ми сцените с Галя, Табаков и Поли. Ще се оправи момичето, но не съвсем. Явно мисли, но само това. Май не говори.

# 98
Във фейсбук страницата пише да гледаме следващата седмица от вторник до четвъртък. Май ще махнат епизода в петък.

# 99
За пръв път изгледах от до филма Слънчево от 2013 г.  Първата история е медицинска, болницата има интересен асансьор, ако изобщо е болница и Иван Юруков го играе хирург и се справя доста по-добре от Табаков за има-няма 5 минути участие. Операционната беше добре екипирана и с камера за затворени операции, но дали заради качеството на филма или беше търсен ефект, стоеше като черно-бяла спрямо реквизита на ОЖ. Като бонус 2-3 силни сцени и приятни кадри от Рим и Афганистан. Половината актьори говорят на италиански и им се получава по-добре отколкото на български. Плюс разбира се злободневните проблеми, зачепкани най-вече от последната история, която е много актуална спрямо случващото през последните месеци в (Н)РБ-то. На фона на днешните български филми и сериали, вероятно вече е класика.

Преди малко по кино нова даваха биографичен филм за жена със заболяване видимо подобно на това на Жени. Изредиха се хиляда доктора, всеки поставяйки различна диагноза, клоняща за по-лесно към шизофрения с препоръка за незабавно хоспитализиране в лудница. На една от лекарките й стана жал и върна на работа пенсиониран индо-панкистански специалист от Бангладеш, едно към едно копие на Омар Шариф, който след серия от изследвания откри проблема - авто-имунно заболяване на мозъка. След няколко месечна терапия, възстановиха над 90% от функциите на тялото блокирани от възпалението на мозъка. Гурутата от Света Анастасия и колегите им от другите болници веднага установиха почти с поглед проблема на Женито, но много се моткат с лечението ...

В болницата много обичат да "тропат", но откакто Чаки им занижи качеството на консумативите, тоалетната хартия е негодна за бърсане.

Василев ще поддаде ли? Навремето беше голям моралист и борец за справедливост, но в най-важните моменти нещо "тропваше".

Пак големи драми, но с тези наследствени казуси пресолиха за пореден път манджата и накрая много драма уби драмата.

Онзи ден бях в съда и едвам намерих следите на дело от 2000 г., а в Етрополе имат медицински архив от 1982 г., ако не и по-стар?! От друга страна като се замисля защо да нямат. София страшно се изроди след 1989 г. и се правят големи зулуми на всички нива, а съдейки по отделителната система се продават и най-големите боклуци. В провинцията е видимо по-спокойно, дори леко скучно, но хората си държат на някои ценности, така че защо да нямат читави архиви в учрежденията.

Бакърджиева си е направила татуировка на ръката, а болничните шеги с маминка стават досадни, но ще да са предпоставка за щастлив край. Добре че и Галя я събудиха да си ходи и тя, че само помпат ресурса на болницата, а обикновените пациенти не винаги "имат човек" за лечение и т.н.

# 100
  • София
Отново скучен епизод, но се случи нещо значимо в него, събуждането на Галя. Дано се възстанови, уф.
Да, Мирослава отърва кожата, но все пак според мен трябва да я глобят за нахлуването в насрещното, защото със същия ''късмет'' наистина можеше да причини смърт.
Честно казано отдавна ми писна героите от болницата и в миналото и в настоящето да правят какви ли не прегрешения (някои и фатални) и да няма нито един осъден от закона или уволнен от болницата.
Страшно олекват. Страшно.
Тасев може наистина да е гласувал срещу Мирослава, като част от тактиката, така и не дадоха гласуването. Ако преди това е било вече 3-1 в полза на Мирослава спокойно може да си пише един глас срещу нея за протокола. Да, изигра Чакърката.
Радвам се, че Кръстева се връща, но ме е яд, че Пенев го няма. Поредния актьор, който от екипа не могат да задържат за повече от 2 сезона.

# 101
  • Ню Йорк
Само не мен ли ми се струва или все по-скучно става  newsm78

# 102
Иван Юруков не играе в Слънчево на сто процента. Гледах филма преди две години, заради Богомил Спиров. Явно го бъркаш с Роберт Янакиев.

# 103
  • София
Във фейсбук страницата пише да гледаме следващата седмица от вторник до четвъртък. Май ще махнат епизода в петък.

Яни, петъчният епизод си седи в програмата на Нова за ноември. Предполагам фейсаджията се е объркали си кара още по графика от миналия сезон 😂😂

# 104
  • Разпиляна във въображението
Само не мен ли ми се струва или все по-скучно става  newsm78

Не, и на мен. Имат някакво кратко проблясване на епизод.

Общи условия

Активация на акаунт