По-малко време за пране, повече време за вас

• 14 224
  • 533
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Четирима сме и пералнята се пуска поне 2-3 пъти седмично. Обичам кратки програми за пране, но не мога да им се доверя напълно. Така че прането отнема доста от времето ми за мен. Особено досадно е простирането и прибирането на дрехите след това. А тъй като нямам сушилня, изсъхването на дрехите през студените месеци и проблем.

# 481
  • София
Пускам по 2 перални през 2 дни. Около половин час ми отнема да ги сортирам и простра.

# 482
  • София
Колкото да заредя пералнята няколко пъти седмично.

# 483
Средно 3 зареждания на пералня за седмица, което ми отнема общо около 50-60 минути седмично за простиране и после прибиране на прането. Зареждането е най-бързо, другото си го върши пералнята.

# 484
През ден пускам пералня 😆😆😆 Но от скоро си купихме  пералня със сушилня и се "родих" ......зареждам препарат, пускам и после само сортирам дрехите. Сега вече имам повече време за моето бебче.

# 485
3-4 седмично

# 486
През ден пускам пералня ,отнема ми около 10  мин да я заредя ,ползвам сушилня -още 10 мин.да прехвърля дрехите.  и после подреждам още 10 мин .

# 487
  • Samokov
Отнема ми по половин час всеки ден

# 488
  • София
Времето не е много, защото пералнята сама пере. Когато нещо се изцапа го слагам в коша с дрехи за пране. После соритирам по цветове, пъхам в пералнята, слагам препарат, избирам програма и включвам. Буквално няколко минути отнема всичко. Ако пусна повече от една пералня в седмицата, времето за пране е няколко пъти по тези минутки. Повече време ми отнема простирането и прибирането на изсъхналото пране.

# 489
  • I want it all and I want it now.
Два часа отделям за пране.

# 490
Седмично пускам по две перални.

# 491
Ох доста ако не всеки ден поне през ден пускам бебешко пране,а за нас 2 пъти в седмицата

# 492
  • някъде
За едно пране около 10-15мин-за зареждане на пералнята, простиране, прибиране на прането.

# 493
Седмично 3 пъти пускам пералня.За едно пране по 15 минути,эареждане, простиране и прибиране.

# 494
Средно на седмица 4-5 перални плюс ако има нещо извънредно със простирането и прибирането - 4-5 часа .

Общи условия

Активация на акаунт