По-малко време за пране, повече време за вас

• 14 223
  • 533
  •   1
Отговори
# 495
Поне около час-два на седмица отделям за пране у дома. Пускам около 4-5 перални седмично.

# 496
Не съм се замисляла колко време отделяме за пране седмично. Почти през ден, а понякога и всеки ден пускам пералня. Зареждане на пералня около 10 мин., прехвърляне в сушилня 2 мин и прибиране и сгъстяване на дрехи 10 мин. Като не смятам самото време на работа на пералнята средно около час и половина на седмица.

# 497
През вечер пускам пералня, събота и неделя по две перални на ден. За сортиране на дрехите, зареждането на пералнята, простирането на дрехите, а после и прибирането им, може би около два часа седмично отделям.

# 498
Около 2 часа.

# 499
Пера предимно събота и неделя. Времето е около 10 минути за подготовка на прането и пускане на машината.

# 500
  • София
Поне около час-два на седмица отделям за пране у дома. Пускам около 3-4 перални седмично, сортирам преди това, простирам и прибирам като подреждам дрехите, отделям тези за гладене и т.н

# 501
Пускам 3 перални през почивните дни и през ден през седмицата. Всяко зареждане на пералня ми отнема не повече от 10 мин. 

# 502
Всеки ден по половин час.

# 503
Всеки ден около половин час.

# 504
Предпочитам комбинирана пералня със сушилня, поради малкото пространство, което имам Simple Smile Пералня пускам, през ден Simple Smile

# 505
Колко време на седмица отделяте за пране?

Различно ,в зависимост от броя на хората в къщи -ако има прибрали се,   по 3-4 перални  и дори и ръчно има.Това е между другата къщна  работа и не съм засичала времетраене.

# 506
Може би 2-3ч.за 5-6перални и някои дрехи ръчно,ако се наложи.

# 507
По четири перални седмично, а понякога и пет,но тя си върти ние само пъхаме дрехите и поле на простора

# 508
През ден -два по една пералня пускам редовно

# 509
Прането не ми отнема много време,отколкото след това,простиране,сгъване на дрехи,но седмично пускам около 3-5 перални за 5 мин приготвяне на пералнята и час и половина на програма...

Общи условия

Активация на акаунт