По-малко време за пране, повече време за вас

• 14 245
  • 533
  •   1
Отговори
# 60
Най-полезна би ми била функцията Eco Drum Clean за пълно почистване на целия уред.С малко дете сме и хигиената е много важна за мен,както и спестяването на ежеседмичното цялостно почистване.
Бих предпочела два отделни уреда,но поради липса на място имаме един комбиниран.

# 61
Намаляване времето за пране до 50% и консумацията на енергия – с 20%. Възможността да се добавят лесно забравени дрехи, след като цикълът на пране вече е започнал. Това ме впечатли и ще ми е от полза. Предпочитам отделни уреди- пералня и сушилня.

# 62
Предпочитам комбиниран уред ,защото ми спестява място.
Най полезно ми се струва -Eco Drum Clean почиства вътрешността на пералнята ти и елиминира 99,9% от бактериите, причиняващи неприятни миризми, без използването на разяждащи химикали. Тя дори те известява, когато има нужда от почистване. Това е много неприятен проблем при пералнята.

# 63
  • Бургас
Сглупих като си купихме отделно пералня и сушилня. Заемат много място и това прехяърляне от едното в другото ми губи ценно време, което бих прекарала с детето си. Но не изневерих на марката. Всички уреди в къщи са Самсунг.

# 64
Предпочитам 2 уреда ,а всички нови технологии са много практични за всяко домакинство- пестят и време и ел.енергия .eco drum clean също ми струва много впечатляващо.

# 65
  • София
Най- полезни биха ми били Bubble Soak и Eco Drum Clean. Предпочитам отделни уреди.

# 66
Пред покупка на сушилня съм. За мен е много важно да приключа с прането бързо, понеже в нас сме производители на мръсно пране на конвейр. Пералнята върти всеки ден. Времето ми е ценно и колкото по бързо приключа с прането, толкова повече време имам за другите ми ангажименти. Важно ми е освен бързото пране/сушене, а и консумацията на енергия. Пера всеки ден. Предпочитам отделни уреди.

# 67
Най-полезни са ми намаленото време на пране и лесното добавяне на забравени дрехи. Предпочитам отделни уреди - сушилня и пералня.

# 68
За мен  функцията add wash би била страхотен помощник. Също и, че е комбинирана със сушилня.

# 69
Най-полезна ще ми бъде технологията Bubble Soak. Предпочитам самостоятелна пералня и сушилня.

# 70
Най-много ме впечатли възможността за добавяне на забравени дрехи. Особено сега, когато захранвам малката и все намира начин да се изцапа. В момента съм с отделни пералня и сушилня и това ми пречи да добавя друг желаан електроуред в кухнята. Обмислям закупуването на комбиниран.

# 71
Впечатли ме най много това:
 59 минути Wash + Dry
"Почисти и приготви дрехите си за носене за по-малко от час. 59-минутен цикъл Wash+Dry ще изпере, изплакне и центрофугира малко количество* леко замърсено пране и напълно ще го изсуши за само 59 минути."  - звучи фантастично Simple Smile

На този етап имам нужда от комбиниран уред, защото помещението ми не позволява два уреда по отделно.

# 72
Функцията Add Wash ще ми е най-полезна.
Най неприятно ми е , когато трябва да спра пералнята минути след като е пусната , за да сложа онзи чорап , който се е скатал под дивана ..По този начин рискувам да я повредя.
А с тази пералня няма да имам подобни проблеми. С малко детенце ще ме улесни стахотно, защото изцапани дрехи се появяват всяка минута.

# 73
Най-полезно ще ми е съкратеното време за пране и това че мога да добавям забравени дрехи по време на прането.
Предпочитам да се отделни пералнята и сушилнята.

# 74
Коя от технологиите на новите перални машини Samsung най-много би улеснила вашето ежедневие?
-VRT Plus  и Add Wash
 А какъв уред предпочитате? Самостоятелна пералня или комбинирана със сушилня?
-отделно пералня и отделно сушилня, макар че в момента съм с комбиниран уред.

Общи условия

Активация на акаунт