Звездни компромати - ноември

• 227 271
  • 2 235
  •   1
Отговори
# 150
# 151
Боже, сложили си табелка Royal wedding ако някой не е разбрал, да знае че тук не са прости хора... Аман от тоя кич. И арката е потрес ама какво разбирам аз като не съм royal..
Като декор за Хелоуин. Smiling Imp

Скрит текст:

Радика, благодаря за темата и интересния както винаги първи пост! Flowers Hibiscus Единствено за Никол Ричи знаех, че е осиновена.

# 152
Не й вярвам на Тоци, че е щастлива. Нон стоп повтаря едно и също - колко е прекрасно всичко от самото начало, как винаги са знаели, че ще се оженят, как за една година и седем месеца всяка нощ спали заедно, как той не е бил женен досега и няма други деца....
Себе ли се опитва да убеди колкпне идеално всичко, него ли, нас ли...

# 153
Съгласна за инстаграма на Санината сестра. Нито една снимка не ме провокира да разгледам. Знам ли, може да не съм й в таргета. Иначе и двете са красиви, но по един кух начин.

Брус ме усмихна рано-рано.

# 154
Тя и за Бередин така разправяше, пък накрая - родителите ми не го харесваха, не е той човекът за мен. Ама с него имаше повече поводи за показване по телевизора - купил й пръстен - прас, при Гала да го покаже, купил палто - пак при Гала, завел я на пътешествие - при Гала. А сега този - Истанбул, Гърция, средностатистическа работа.

# 155
Радика Flowers Rose
Антония може и да се преструва(смятам,че е от хората,които обичат само себе си),но Батинков ми изглежда наистина влюбен.Как я гледа в очите и се смята за щастливец ,че е с тази жена .Ами тя си е за завиждане,обичана е,пък и с този вундеркинд.Grinning
За детето на Венета се потрисам,ще му промие мозъка маминка.

# 156
  • София
Хайде на австралийските пожарникари Mask

https://life.dir.bg/gallery/seksi-avstraliyskite-pozharnikari-s- … ra-za-2020?i=grid

# 157
Тя не прибра ли добри пари от Бередин?

# 158
Тя не прибра ли добри пари от Бередин?
Той не беше ли фалирал, когато го натири?

# 159
  • In The Middle Of Nowhere
Ето тук има интервю с Ирена Борисова - https://www.vesti.bg/lyubopitno/bylgarka-pokoriava-dubaj-s-kraso … si-snimki-6095952 Превъртете малко.

# 160
Каква е тази мания по тази торта? Колко им плащат за да я рекламират, защото изобщо не си струва петте лева. Опитах я и няма да повторя.
И аз така.Когато отворя инста, всяка от нашите "звезди" с тази торта Rolling Eyes
То и да не си я вкусвал, ще ти се отще!
Предлагам, който иде да я опита, селфи и тук, да и направим една антиреклама стига я рекламирали Grinning

# 161
# 162
  • Rock & Roll feeling ...
След Алисия, Гери-Никол и Ариа, да си оправим малко вкуса с нещо истински красиво и така родено...

Моята голяма любов  Doutzen  е започнала да влогва Gift Heart
Попаднах на неин влог, в който показва ежедневни моменти от къщата където е израснала, след това заминава за Ню Йорк във връзка с проф. ангажименти, а след това отново се прибира в родната Холандия. Харесвам звездния й живот, но повече ми харесва " обикновения "  -  естественост, уют, връзка с природата,обикалянето на зелените морави боса, играейки с децата,приспиването им вечер,заедно с  мъжа й ( който изглежда свестен тип ) и пр. : )
Скрит текст:

Всички излезнали влогове до тук, могат да се видят в профила й ( има вечерната й рутина за красота ), а за всички бъдещи влогове, може да се абонирате.

# 163
Не й вярвам на Тоци, че е щастлива. Нон стоп повтаря едно и също - колко е прекрасно всичко от самото начало, как винаги са знаели, че ще се оженят, как за една година и седем месеца всяка нощ спали заедно, как той не е бил женен досега и няма други деца....
Себе ли се опитва да убеди колкпне идеално всичко, него ли, нас ли...

Спали или "спали"? Кой го интересува сексуалният им живот и защо въобще се обсъжда в сутрешен блок?

# 164
  • Варна
Предполагам, че има предвид наистина "Спали" в буквалния смисъл Laughing Т.е. не са се разделяли.

Общи условия

Активация на акаунт