Звездни компромати - ноември

• 226 670
  • 2 235
  •   1
Отговори
# 1 800
Много харесвам Джъстин Тимбърлейк и Джесика Бийл. Heart Ще е много жалко ако развалят семейството си заради някаква забежка.

# 1 801
Много трудно ѝ тече мисълта, Тоца поне може да свърже смислено изречение. Натоварих се много докато я слушах, да не говорим колко отвратително си хапеше огромните джуки.

# 1 802
  • Rock & Roll feeling ...
От Тоца, Тамара и Радинела, Тоца е най-красива и адекватна.
Брее и на мен можело да ми се откъсне блага дума за койотка
Тамара имаше грозен нос, при Радинела всичко е грозно...уста, лице, маниерничене ...

# 1 803
И аз си помислих същото, но щеше да ме заболи да го кажа 😁
Представяте ли си на какво ниво е конкурса мис България, щом Тоца минава за хубава 😂

# 1 804
Време е да въздъхнем: "Ех, какви крокодили имаше навремето!" Trollface

# 1 805
Ох, не го казвам често, но тази Радинела наистина е много грозна, тя не просто не е хубава, тя е чисто грозна.

# 1 806
Виктория Георгиевa ще бъде българският представител на Евровизия 2020, съобщиха днес на пресконференция от БНТ.
Скрит текст:

# 1 807
# 1 808
  • Blondeville
И аз още осмислям новата Мис, леко в шок съм и се чудя кога мис България и мис Плеймейт се сляха така и кога клонингите атакуваха. Боли ме да ѝ гледам устните, боли ме да ѝ слушам интервюто...

# 1 809
  • Варна
Виктория Георгиевa ще бъде българският представител на Евровизия 2020, съобщиха днес на пресконференция от БНТ.
Скрит текст:
Харесвам я, различава се от днешните старлетки или т.нар певици- Гери Н, Тита, Дара и т.н. Дано съхрани вглъбеното си и скромно излъчване.

# 1 810

Не бих казала, поне не на тази снимка. На 56 години е жената

# 1 811
  • Пловдив
Скрит текст:
Харесвам я, различава се от днешните старлетки или т.нар певици- Гери Н, Тита, Дара и т.н. Дано съхрани вглъбеното си и скромно излъчване.
Браво!И аз я харесвам...особено с това изпълнение във формата...
Скрит текст:

# 1 812
  • София
Аз много се учудих, че са избрали Вики. Много се радвам, харесвам я. Мислех, че със сигурност,  Саня ще набута дъщеря си.

# 1 813
  • София
Тая Радинела прилича на прасе-миниатюрни очички и огроооомна зурла. Предлагам да бъде титулована Мис Прасе. Обаче за прасетата ще е обидно май. А мозъкът й е колкото на зелена еуглена. Срам, срам...

# 1 814
Съжалявам, но това момиче Радинела има по-голям проблем от евтината си визия. Глупавка е горката, но явно компенсира със самочувствие, иначе не виждам причина да се изтъпАни да става Мис БГ. То не е и смешно даже.

Общи условия

Активация на акаунт