Звездни компромати - ноември

• 226 655
  • 2 235
  •   1
Отговори
# 1 815
Интересно  кой плаща. Ще се разбере и това.

# 1 816
Доста извратен вкус има спонсора. Мернах една снимка колаж на мис Русия и нашата, то е просто абсурдно.

# 1 817
Интересно  кой плаща. Ще се разбере и това.

Уж спрягат някакъв чичко италианец.

# 1 818
  • Пловдив
Андреа с изявление  Laughing
https://life.dir.bg/zvezdi/andrea-interesuvate-se-ot-vseki-santi … -poveche-zhaltini
"Очевидно съм най-коментираната жена в държавата! А аз си мислех, че за да не ме забравят трябва да пускам повече песни. Оказа се, че и малкото са Ви достатъчни, за да се интересувате от всеки сантиметър на тялото ми, на лицето ми, от това дали съм се наспала, дали съм щастлива или нещастна. Това, разбира се, не го пиша за всички, защото има хора доволни от живота си, които не се занимават с глупости. Благодаря Ви! Обещавам да Ви дам повече поле за жълтини, за да може и медийната група, която се занимава с мен да продължава да ме слага на корица. Усещам, че нямате търпение да пусна най-новата си песен. Знам, че ще бъде гледана под лупа и това ме мотивира повече. Ако се интересувахте и възмущавахте от много по-належащи проблеми в държавата ни, колкото се интересувате от едни снимки, представете си колко по-напред щяхме да бъдем като държава! Благодаря!", гласи посланието ѝ.

Гришо...
Скрит текст:

# 1 819
Мис Испания 2019 - Натали Ортега
Скрит текст:

Мис Германия 2019 - Надин Бернайс, доколкото разбрах била полицайка.
Скрит текст:

# 1 820
  • София
Мис Испания е много чаровна. Ех, защо и ние си нямаме такава миска...

# 1 821
Къде испанците, къде ние?
Чалгаризация и опростачаване.

# 1 822
Пфууу, егати и обикновените момичета са избрали. Ами да се напънат малко и поне силиконче в устните да сложат.🙄
Аз и с водещата на Он еър се напрегнАх. От зор да не ѝ каже, че е грозна, 5 мин си задаваше въпроса. 😜

# 1 823
  • Rock & Roll feeling ...
Всяка не грозна жена (нормална) сложена до нашата миска би изглеждала красива. А красивата - неземна. Егасимус и изходната точка...

# 1 824
  • Пловдив
Синът на Цеца Величкович вдигнал сватба  Simple Smile
https://trafficnews.bg/bohemi/sinat-tsetsa-i-arkan-si-kupi-bulka … -000-evro-161511/

# 1 825

Тичам да го занеса в темата за свекървите Joy
Накарали снахата да се ожени в роклята на свекървата, ЖДНБ!

# 1 826
Хубевец е Велко!

# 1 827
И булката е хубава. Малко е прекалила в устата.

# 1 828
Харесва ми булката.

# 1 829
И тази е с правена уста, ужас. Много е груба.
И нямат ли пари за друга рокля та въртят само тази на Цеца в родата?!

Общи условия

Активация на акаунт