Звездни компромати - ноември

• 225 449
  • 2 235
  •   1
Отговори
# 1 845
А вие защо постоянно си сравнявате децата с това на Тоци?

# 1 846
  • Бургас
Много сладко е Бестито! Heart Eyes

# 1 847
  • София
Защото тя ги сравнява с нашите. За мен всяка малка стъпка на дъщеря ми е гордост и не го споделям с целия български народ( не че на някой му пука. Все пак не съм мис). Досега не съм видяла друга публична личност така да парадира с постиженията на детето си.

# 1 848
  • Балчик
А вие защо постоянно си сравнявате децата с това на Тоци?
Защото тя го прави, пише, дращи и обижда, напада всеки ако не е съгласен с нейното мнение.

# 1 849
Тоци не блести с интелект, а вие сте умни жени. Защо се връзвате, наистина не разбирам? Simple Smile
Във вашите лични профили ли "пише, дращи и обижда", към вас лично ли адресира?

# 1 850
Толкова негативна енергия се стоварва върху това сладко, слънчево дете заради изцепките на егоцентричната му майка...

# 1 851
  • Благоевград
Едно не й разбрах - защо във всеки, ама всеки един пост и публикация, трябва задължително да спомене, че е първородния й син? Разбирам да има 5 сина и да не може обикновения човек да им запомни имената, че да се споменава изрично, че е първородния, а то милото е само едно. Заради ненормалната му майка още от сега му се вменява, че трябва винаги да е първи, да е най-добрия и т.н. Представете си какво ще стане в малко по-голяма възраст, когато изкара 5 в училище или да не дава Господ да се класира на последно място, сигурно ще го е страх да се прибере. Да не говорим, че тази кукувица постоянно ще му повтаря, че може още и още и никога няма да е доволна от успехите му и животът му ще премине в опити за доказване пред родителите му. Дано греша и Тоца да се светне, че е поела в грешна посока, за да не направи първородния си син перманентно нещастен за сметка на нейната суета.

# 1 852
Ама той като го е взел този химикал, нищо ли не е написал с него? Joy

# 1 853
Тоца пише и подчертава първороден навсякъде, защото явно е пълна с комплекси заради неуспешния си първи брак и възрастта на настоящия й съпруг, за който всеки път подчертава, че няма деца и не е бил женен.
Иначе мъжа й ми направи много добро впечатление наскоро в интервю, но има лош късмет с жените явно!

# 1 854
  • Sofia
Давал е автографи .

# 1 855
Едно не й разбрах - защо във всеки, ама всеки един пост и публикация, трябва задължително да спомене, че е първородния й син? Разбирам да има 5 сина и да не може обикновения човек да им запомни имената, че да се споменава изрично, че е първородния, а то милото е само едно. Заради ненормалната му майка още от сега му се вменява, че трябва винаги да е първи, да е най-добрия и т.н. Представете си какво ще стане в малко по-голяма възраст, когато изкара 5 в училище или да не дава Господ да се класира на последно място, сигурно ще го е страх да се прибере. Да не говорим, че тази кукувица постоянно ще му повтаря, че може още и още и никога няма да е доволна от успехите му и животът му ще премине в опити за доказване пред родителите му. Дано греша и Тоца да се светне, че е поела в грешна посока, за да не направи първородния си син перманентно нещастен за сметка на нейната суета.
Много родители от соц.поколението имат подобни нагласи и неосъзнато, буквално съсипват мисленето и психиката на децата си, с тази вечна претенция - да си пълен отличник,да си номер 1.Аз донякъде съм жертва на майка от поколението на прехода(живяла в соц.време,родила ме след прехода),била със златен медал,цялото ни семейство от будител на учител,на  проф,а стига бе-деформацията е в кърпа вързана.На финала - ново поколение, ама друг път . Все едно да сложиш ''ново вино в стари мехове'' -  както пише в една вечна книга.Така че ,темата е много актуална , но и деликатна .

# 1 856
Той сега почва да пише и на годишнината от рождението му, демек първия рд, ще издаде мемоари :" Becoming the Best, мечти от майка ми" (сборно на автобиографиите на Мишел и Батак Обама). 😁

# 1 857
Той сега почва да пише и на годишнината от рождението му, демек първия рд, ще издаде мемоари :" Becoming the Best, мечти от майка ми" (сборно на автобиографиите на Мишел и Батак Обама). 😁

JoyJoyJoy Ахахахах JoyJoyJoy

# 1 858
  • Sofia
По отношение на амбициите на Антония - на прав път сте какво го чака детето. Познавам я от години и мога да потвърдя, че всяка нейна оценка, различна от 6, се приемаше като трагедия. С детето няма да е по-различно.  Laughing

# 1 859
Е, тя е жадна да "блести" все с нещо в публичното пространство. Характер. Дали ще са кОнкурси, сватби по няколко, кръщенета, прощъпулници/прощъпалници..как се пише туй нещо? И фотосесии. Много. Само така се остава актуален и те канят на интервюта, нали? Последователна си е Антония, хич не се учудвам на поредната изява във фемилито, па макар и леко пришпорена от нея.

Общи условия

Активация на акаунт