Звездни компромати - ноември

• 225 437
  • 2 235
  •   2
Отговори
# 1 860
  • София
Тоци верно е направила прощупалника на мегданя!!! ЖДНБ

# 1 861
Хаджи Генчо най-накрая облечен както подобава! Евала!

# 1 862
Ама това дете едва ходи,  още му треперят краката. Смешница е тая майка му.
Тоце, остави детето, обърни внимание на мъжО,, че нещо изпада от първите 100 места по форми .

# 1 863
Всеки път като я видя Мис Тоца се чудя как е възможно да си направи такъв смешен перманентен грим. То сенки, то липстик... абе направо за кашмер се е направила.

И гледах сватбава на Цециния син, много симпатично момче и булчето му също, ама защо тия остарели мутренски похвати. Не ме кефят такива работи, потрисам се. И роклАта на свеки 😂😂

# 1 864
Ех, ама не успя да направи прощъпулника, докато Бести още е на 9 месеца ..срамота Simple Smile Иначе имам детенце на година и два -три месеца и ми е много смешно това състезание, разбира се, спечелено преди старта от Бестчо. Детето е прекрасно, но майката...мноооого ниска топка.

# 1 865
В началото на деветия си месец, бил проходил първороден Бест 😂😂😂

Последна редакция: вт, 26 ное 2019, 04:40 от alvelina

# 1 866
Аз съм фен на бащата на Бетси😂😂
  Много ми е забавен, все едно из облаците се рее,от нищо не му пука.
Антония и синджир да му върже на врата, и като маймунка да го кара да танцува, докато тя свири на гъдулка примерно, невъзмутим е! Усмихнат, доволен, лежерен, омагьосала го е, какво му стори тази Тоца да се подлага на всичкия маскарад. Голяма любов!
И гледам, запасал си е тефтерче на пояса, сигурно прави сборник от бисерите на гениалното им бебе.

# 1 867
И аз отдавна съм фен на господин Ивайло Петров по жена.
Толкова е тоя човек над нещата. И винаги усмихнат.

# 1 868
Кой знае колко Деанксита му стрива сутрин в кафето Тоца 😂

# 1 869
''...Благовест избра да следва стъпките на баща си Ивайло Благовестов Батинков, от което мама и тате сме много щастливи!...''  Защо на Благовест не са му написани трите имена? За малко щях да се объркам на кой е син, но по-нататък стана ясно... И така е написано, че все едно Ивайло Благовестов Батинков е баща му, а мама и тате са други хора. Защо тази жена зорлем се прави за смях?

# 1 870
Тоци верно е направила прощупалника на мегданя!!! ЖДНБ
Не е на мегданя. На улицата пред хотела е Simple Smile

# 1 871
Как ли са ги гледали случайните минувачи 😁

# 1 872
Новият клип на Галена и Фики.
https://youtu.be/RM96XQ7X6b0

Галена пак изглежда топ, песента си е кючек, обаче Фики са го направили накрая като Малума. Втрещяващото е, че отдалеч има прилика. 😂

Скрит текст:

# 1 873
Как ли са ги гледали случайните минувачи 😁
Ако са широкоскроени - весело .  Wink

# 1 874
Oх, ох... гледах снимките от сватбата на Цециния син... така съм се смяла! Със сираковата щерка си делят първото място за най-смешна и кичозна сватба. Joy

Тоци ми е любимка от край време! Няма такава жена просто! Титлата "Крокодил" й отнеха отдавна, но за всичко останало не могат да я стигнат никога! Joy

Общи условия

Активация на акаунт